Cardozo başlığındaki yorumları okuyunca Trabzonspor taraftarı futbolu biliyor lafının ne kadar balon bir söylem olduğunu bir kez daha görüyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
31 yaşına kadar hiç yapmadığı bir şeyi fb maçında yap(a)madı diye eleştiriliyor
"Cardozo'yu eleştirebilme şimarıklığına sahip Trabzonspor taraftarının algı sorunu" sosyoloji öğrencileri için tez konusu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Cardozo ve Emenke bu mac'ta forma degisse idi, fenev 4 farka kazanirdi, net...!
BMN Forumun'da en son elestirilecek oyuncu Oscar'dir, adam olmasa suan Akhisar/Balikesirspor ayarinda olurduk.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
*Futbol ve futbolcudan zerre kadar anladığınızı zannetmiyorum*
diyen zavallı... Sen bir başkasının hoşlanmadığın yorumundan hareketle futboldan anlamadığını iddia edebilecek kadar bilgiye, kültüre ve özellikle de zekaya sahip misin acaba! Şu ana kadar Carzo hakkında dediklerimin hepsinin arkasındayım ve hepsi de doğru sözlerdir. Varsa itirazın dediklerimin aksini örneklerle ispatlarsın ben de saygı duyarım. Haddini aşmadan yazmayı öğrenmen gerekiyor öncelikle. Olayı kişiselleştirir bir başkasının şahsına yönelik olumsuz ifadeler kullanırsan bu senin ne kadar küçük bir insan olduğunu ortaya koyar.
Yani senin anlayacağın "Sevgiyle kalın" demekle olmuyor bu işler.
Yorum
-
*Eğer derbilerde böyle oynayacaksak Fernandao tarzı bir adama ihtiyacımız var.Hücum oynayacağımız maçlarda cardozoyu,kontra oynayacağımız maçlarda ise Fernandaoyu kullanırız.
Gs maçında Fernandaoyu izleyenler bilir gelen her topu sakladı takımını rahatlattı vücudunu çok iyi kullanıyor çok güçlü bir oyuncu bitirici vuruşlarıda iyi bize tam anlamıyla böyle bir oyuncu şart.*
Bu yorumuna katılıyorum renktaş. Fernandao tarzı bir oyuncumuz olsa takım oyununa katkısı çok daha fazla olur ve hücumu daha iyi organize ederiz. Trabzonsporumuzun ihtiyacı olan bir forvet tipi bence de.
Yorum
-
fernandao bu ligde etkilidir .avrıupadaki değeri 1.5 milyon euro olan sıradan caen metz takımlarının yedek forveti olur ancak.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Cardoza diye ararlarsa bulamayabilirler...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Aylardır zırvalıyorsun kimsede takmıyor seni,bir ben taktımda ondada hata etmişim Kimin zavallı olduğunu şu sayfadaki insanlara sor söylesin sana.futboldan anlamadığını söylemek ne hakarettir nede kişisel şahsı küçük düşürücü bir cümledir.zırvalamaya devam et belki biri dikkate alır seni zeka,bilgi,kültür zengini...İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*Futbol ve futbolcudan zerre kadar anladığınızı zannetmiyorum*
diyen zavallı... Sen bir başkasının hoşlanmadığın yorumundan hareketle futboldan anlamadığını iddia edebilecek kadar bilgiye, kültüre ve özellikle de zekaya sahip misin acaba! Şu ana kadar Carzo hakkında dediklerimin hepsinin arkasındayım ve hepsi de doğru sözlerdir. Varsa itirazın dediklerimin aksini örneklerle ispatlarsın ben de saygı duyarım. Haddini aşmadan yazmayı öğrenmen gerekiyor öncelikle. Olayı kişiselleştirir bir başkasının şahsına yönelik olumsuz ifadeler kullanırsan bu senin ne kadar küçük bir insan olduğunu ortaya koyar.
Yani senin anlayacağın "Sevgiyle kalın" demekle olmuyor bu işler.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İç saha golcüsü değil 'her alemin kralı' sıfatına nail niteliklerde bir santrafordur aslında kendisi fakat bunun için büyük takım hüviyetine yakışır oyun hakimiyeti şartı gerekli. Başta merkez orta saha oyuncuları olmak üzere oyuncu/oyun yapısı genel itibariyle topa sahip olabilmeli, oyunu kontrol edebilmeli ve rakip sahaya yıkabilmeli. İç sahada ve deplasmanda oyunun belirli bölümlerinde dahi olsa bunu sağlayabilirsek ceza sahası etkinliği ve bitiricilik konularında Cardozo farkını doyasıya yaşayabiliriz. Nitekim iç saha maçlarında bahsettiğim oyun yapısını oluşturabiliyor, kadro kalitesi bize nazaran daha zayıf rakipler karşısında bu durumu yaratabiliyoruz ve Cardozo keyif veriyor.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum