Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Óscar René Cardozo

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ligde cezalı olan adama tek elemeli kupa maçında izin vermek ancak bizim yapacağımız iştir.
    Ee tabi ki, biz profesyonel kulübüz (!)

Yorum

• Neden oynamadın ulan neden???

Yorum

• başakşehir maçında cezalı olan adam bu maçta nasıl kadroda olmaz, ne oldu buna şehirden mi kaçtı ? bu maçta oynamayacak hangi maçta oynayacak, mantık alır yanı yok yani nerede cardozo ?????????
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Konuşulan 10-12 milyon eurolar doğruysa yazın kesin satılmalı, kesin.

Yorum

• hadi ilk 11 de yok ama nasıl kadroda olmaz...
            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Daha önce de söyledik, yine söyleyelim: Cardozo varsa Cardozo oynar!

Yorum

• Manisa maçında oynat.bu maçta kadroya alma
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Kulüpten açıklama:

Kronik bel rahatsızlığı olan Cardozo ise yoğun maç trafiği ve kart cezası da göz önüne alınarak 1 hafta süreyle özel çalışma ve tedavi programı doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.
                  Hamiş

Yorum

• Yahu kadroya bile alınmadığına göre zaten özel bir durumun olduğu belliydi. Ama bizim taraftarın otorite damarı tuttu, her zamanki gibi.

Yorum

• Kulüpten açıklama:

Kronik bel rahatsızlığı olan Cardozo ise yoğun maç trafiği ve kart cezası da göz önüne alınarak 1 hafta süreyle özel çalışma ve tedavi programı doğrultusunda çalışmalarını sürdürecek.

Nerede portekizde ki evinde mi özel sıcak program uygulanacakmış....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Rüyamda seni gördüm kral.. Eskişehir'e geliyordunuz polis korumasına bi fotoğraf çekilmek istediğimi söylediğimde sadece bir futbolcu diyordu ve ben seni seçiyordum. Sonra bi türlü foto çekilemiyoduk falan forma sözü alıyodum. Kamera tutukluk yapıyodu Ulan nası bi bilinçaltına sahipsem artık millet sevdiği kızı görür rüyasında ben Cardozo'yu görüyorum.
                        KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rüyamda seni gördüm kral.. Eskişehir'e geliyordunuz polis korumasına bi fotoğraf çekilmek istediğimi söylediğimde sadece bir futbolcu diyordu ve ben seni seçiyordum. Sonra bi türlü foto çekilemiyoduk falan forma sözü alıyodum. Kamera tutukluk yapıyodu Ulan nası bi bilinçaltına sahipsem artık millet sevdiği kızı görür rüyasında ben Cardozo'yu görüyorum.
                          Kardesim imzana gore yaziyorum, bizden su an bir yol oluyormu? )

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kardesim imzana gore yaziyorum, bizden su an bir yol oluyormu? )
                            İmzama yazdığımı yolladılar inşallah güzel günler göreceğiz ben inanıyorum kadroya ve hocaya 2 sene sabredersek sonu selamet
                            KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• 2 tane sallarsan yıkılır o stad.

Yorum

• salla reis, sana çok ihtiyacımız var. normal şartlarda yenmemiz çok zor napoliyi .anca senin inanılmaz işlerine kaldık. allah yardımcın olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim