Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Óscar René Cardozo

17 gol atmisken eğer alıcısı varsa katara iyi paraya satilabilir kalsin isterim ama seneye hiç satmayız sonuçta. Mantikli olan elden en az 5 milyon euroya çıkarmak.

Yorum

• şu adam şikecilerde olsaydı 30 golü rahat geçerdi...

bizde maçlara baktım cardozo oynamadığında ortalamaa 20 orta oyndığında ise orta..

nasoş bir iştir anlamadım gitti

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        17 gol atmisken eğer alıcısı varsa katara iyi paraya satilabilir kalsin isterim ama seneye hiç satmayız sonuçta. Mantikli olan elden en az 5 milyon euroya çıkarmak.
        Hayran kaldım şu yoruma.
        Daha iyi orta açan oyuncular transfer edip forveti beslemek yerine çat pat yapılan ortaların büyük bölümünü gole çeviren adamı hiç pahasına satacaksın yerine bu kadar kolay gol atabilen adamı kaç paraya satın alacaksın Allahını seversen söyle.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Biz bu adama yeterince gol attıramıyoruz. Atamıyor, atmıyor değil. Attıramıyoruz.
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Biz tüccar değiliz arkadaşlar.Yarışmacı bir takım olmanın en önemli şartı Cardozo gibi A kalite topculara sahip olmak.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Balıkesir gibi 2. Lig topçularıyla defans yapan takıma 2 gol atınca göklere çıkarılmış hemen. Manisa'ya Balıkesir'e gol atıyor diye övgüler diziliyor adama. Karşısına azıcık sağlam defans çıktı mı sahanın en kötüsü. Gerçi dün de kötüydü ama Allah'tan 2 tane beleş ortayı gole çevirebildi. Bazen diğer oyunculara acıyorum, forvetin yardımı olmadan gol atmaya attırmaya çalışıyorlar. Hücumda bir kişi eksik olarak ne yapabilirsinki.

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Balıkesir gibi 2. Lig topçularıyla defans yapan takıma 2 gol atınca göklere çıkarılmış hemen. Manisa'ya Balıkesir'e gol atıyor diye övgüler diziliyor adama. Karşısına azıcık sağlam defans çıktı mı sahanın en kötüsü. Gerçi dün de kötüydü ama Allah'tan 2 tane beleş ortayı gole çevirebildi. Bazen diğer oyunculara acıyorum, forvetin yardımı olmadan gol atmaya attırmaya çalışıyorlar. Hücumda bir kişi eksik olarak ne yapabilirsinki.
                Fikirlerinize saygı duyuyorum fakat Cardozo'yu körü körüne her şeyi ile savunmak nasılsa sizin de ne yaparsa yapsın eleştirmeye çalışmanız aynı kapıya çıkıyor. Cardzozo eski performansında olsa zaten bugün Trabzonspor forması giymezdi. Ancak eleştirdiğiniz oyuncunun CV'si bile bir saygıyı hak ediyor. Avrupa Ligi gol kralı olmuş ve şu an aktif futbol yaşamını sürdüren oyuncular arasında Avrupa Ligi'nde en çok golü bulunan ilk üç oyuncu arasında olduğunu unutmamak lazım. Kaldı ki son 20 yılda forma giyen diğer yabancı forvetleri de gördük. Şota'dan bu yana onun attığı gole yaklaşan bir Cardozo geldi. Sadece ligden düşmüş Balıkesir'e gol atıyor ifadenizin ise ne yazık ki elle tutulur bir tarafı yok. Bu sezon ligdeki 17 takımın 10'una gol attı. Evet şampiyon olmuş takımlara karşı gol atamadığı gerçeği var ama bu biraz da zirvedeki takımlara üstünlük kuramadığımızdan kaynaklandı. Kaldı ki Henrique'nin de 3 sene boyunca bu başarıyı gösteremediğini unutmamak lazım. En başta belirttiğim gibi Cardozo'nun eleştirilmesinde bir yanlış yok hiç kimse kusursuz değildir ama bu eleştirileri yaparken geçmişimizi de unutmamak gerekir...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Tek Cardozo ile olmaz . Takımlar Cardozo yu çok kolay marke edebiliyorlar, o zman da hücum aksiyonlarimiz çöküyor. Yanına Cardozo da olmayan özellikleri bulunan bir forvet lazım. Yırtıcı, hızlı ve golcü.
                  En son Yaşar tarafından düzenlendi; 25.05.2015, 14:23.

Yorum

• İlk olarak EcM812 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Balıkesir gibi 2. Lig topçularıyla defans yapan takıma 2 gol atınca göklere çıkarılmış hemen. Manisa'ya Balıkesir'e gol atıyor diye övgüler diziliyor adama. Karşısına azıcık sağlam defans çıktı mı sahanın en kötüsü. Gerçi dün de kötüydü ama Allah'tan 2 tane beleş ortayı gole çevirebildi. Bazen diğer oyunculara acıyorum, forvetin yardımı olmadan gol atmaya attırmaya çalışıyorlar. Hücumda bir kişi eksik olarak ne yapabilirsinki.
                    Hani derler ya bi bitmediniz ...........
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Cardozo'nun büyük futbolcu olduğu konusunda herkes hemfikir. Benim eleştirim adam oynamak istemiyor, isteksiz oynuyor diye oluyor. Ama EcM812 tamamen provokasyon yapıyor. Kuş olma olasılığı yüksek
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Óscar René Cardozo

Cardozo büyük oyuncu, peki ersun hoca onu oyun sisteminde düşünüyor mu? Bence asıl sorulması gereken soru bu.

Yorum

• İlk olarak Hakan Genç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cardozo büyük oyuncu, peki ersun hoca onu oyun sisteminde düşünüyor mu? Bence asıl sorulması gereken soru bu.
                          Bence Cardozo Ersun Yanal'ın sistemine asla ama asla uymayacak tarzda bir oyuncu. Ersun Yanal'ın hücumcuları her zaman hızlı ve atletik yapıda oyuncular olmuştur Cardozo bu vasıfları taşımıyor gelecek sezon iyi para gelirse satılacaktır diye düşünüyorum. Ancak hocanın ne yapacağını kestirmekte zor kanatlar yılan gibi olursa Cardozo'ya uygun bir sistem oynatırmı? Göreceğiz. Bence satılacak.
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Cardozo Ersun Yanal'ın sistemine asla ama asla uymayacak tarzda bir oyuncu. Ersun Yanal'ın hücumcuları her zaman hızlı ve atletik yapıda oyuncular olmuştur Cardozo bu vasıfları taşımıyor gelecek sezon iyi para gelirse satılacaktır diye düşünüyorum. Ancak hocanın ne yapacağını kestirmekte zor kanatlar yılan gibi olursa Cardozo'ya uygun bir sistem oynatırmı? Göreceğiz. Bence satılacak.
                            aslinda cardozoyu ersun hocanin sistemine adapte edebilirsin, onun icinde alan kontrolu olan 3 merkez ortasahaylan oynamalisin
                            ve 2 stoperde sprinter olmali

ama bu kez bizi set oyununa zorlayan takimlara karsi facia yasama ihtimalimiz artar
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şimdi sorsak taraftara Ersun Hoca'nin sistemi mi Cardozo mu bence kafa kafaya gider )
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Óscar René Cardozo

Ersun hocanın sistemi var mı ki?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim