Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozo gibi adam çok ararsınız...

Adamı cezasahasında topla buluşturamıyoruz ki...

Adam kaleye kaç tane şut çekti? Kaç tane top servis edildi adama...

Koca maçta bir tek Yusuf'un indirdiği top var...

Cardozo da iyi sabır var, sinirleri sağlam...

Onun yerinde ben olsam valla takıma kızar bağırırdım.

Böyle bir adamı besleyememek böyle bşi olsa gerek...

Her maç adamı kazık gibi ilerde yalnız bırakıyorlar...

Şu takımda 11 gol atması bile mucize yemin ederim!

Yorum

• Cardozo gibi adam çok ararsınız...

Adamı cezasahasında topla buluşturamıyoruz ki...

Adam kaleye kaç tane şut çekti? Kaç tane top servis edildi adama...

Koca maçta bir tek Yusuf'un indirdiği top var...

Cardozo da iyi sabır var, sinirleri sağlam...

Onun yerinde ben olsam valla takıma kızar bağırırdım.

Böyle bir adamı besleyememek böyle bşi olsa gerek...

Her maç adamı kazık gibi ilerde yalnız bırakıyorlar...

Şu takımda 11 gol atması bile mucize yemin ederim!

Yorum

• İnanamıyorum mağluiyetin suçluau Cardozo oldu
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Bir takım ki tek hücum tarzı rakip ceza sahasına topu dikmek başka bir şey yaptığı yok ama suçlu Cardozo. Boşversenize. Yaptığımız hangi orta ön direği geçti 1 tane var mı ?
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Top gelmemiş olabilir buna lafım yok ama rakibe tekme savurması affedilebilir değil. Bunu ikinci kez yapıyor. Kimse hırs vs bişe demesin.
            Trabzonspor 1-4 kaybederken , Trabzonspor kart görmüyorsa asıl sorun orda. İsyan edecek, Cardozo'nun ilerde 2 stoper paslaşırken peşlerine koşması topun peşine koşup rakibe vurması mı sorun oldu bırak allah aşkına ya
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Avatarina Yumluyu koyan adam gelmis burda Cardozoyu elestiriyor daha neler görecegiz bakalim.

Hele o futbolculugunu sorgulayan zevata da baska seyler dicem ama daha sirasi degil.
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Bazı futbolcuları en ufak hatalarında yerin dibine sokan taraftarımız, bazı futbolculara gereksiz tapıyor bu takımda, savunmak veya yermek adına her türlü bahaneyi bulabiliyorlar. İsmi Cardozo değil de, Veysel falan olsa çoktan yerin dibine sokulmuştu Cardozo. Hiçbir önemli maçta hiçbir önemli katkısı olmayan bir adamı nasıl başarılı sayacağım. Millet Burak Yılmazı beğenmez laf sokardı, adamın kafasına top çarptırıp gol attırıyorduk sanki, çırpına çırpına gol atıyordu çocuk. Gol atmak adına hiçbir gayreti olmayan, eli belinde adamlar olmasın artık bu takımda. Lütfen

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avatarina Yumluyu koyan adam gelmis burda Cardozoyu elestiriyor daha neler görecegiz bakalim.

Hele o futbolculugunu sorgulayan zevata da baska seyler dicem ama daha sirasi degil.
                  Sen kendini futbol profesörü mü sanıyorsun?Ne bu tavırlar,ukalalık sen de?Ayrıca de bakalım ne diyeceksin?Korkaklığın lüzumu yok konuş hadi dinliyorum..Ayrıca bırakacaksın bu işleri,neymiş Yumlu'nun resmini koyan Cardozo'yu eleştiremezmiş,sen kimsin ya?Sana mı soracak insanar birini eleştirirken?

Yorum

• abi Cardozo'ya da gitsin diyoruz ya...Ciddi ciddi az olan futbol bilgimden süphe duymaya basladim.

Su hali ile Messi dahi bu kulübe gelse millet birsey bulur.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• adama top geldide atmadimi,yada disarimi atti,,,
                      bu adami besleyeceksin,bol bpl topla bulusturacaksinyoksa komse ondan topu surup hol atmadini beklemesin
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Galiba santrafordan beklediğimiz topu 40 mt de alıp, 3-4 kişiyi geçip gol atması.Yok öyle bir adam.

Yorum

• Şapkan çok iyi uşak
                          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

adama top geldide atmadimi,yada disarimi atti,,,
                            bu adami besleyeceksin,bol bpl topla bulusturacaksinyoksa komse ondan topu surup hol atmadini beklemesin
                            Yavaş Zafer, yavaş... Az biraz sakin ol... Bu ne hiddet ? Ayrı yazılması gereken "de" ve "mi"leri de saymıyorum .

.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Óscar René Cardozo

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yavaş Zafer, yavaş... Az biraz sakin ol... Bu ne hiddet ? Ayrı yazılması gereken "de" ve "mi"leri de saymıyorum .

.
                              Neyy? Mi'ler de mi ayrı yazılması lazım???

Gesendet von meinem LG-D855
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yorumlara bakın şaka gibi. %100 eminim ya messi gelsin eleştirilir bu takımda.
                                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim