Allah nazardan saklasın çok istekli karşılığını verip iyi beslemek lazım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
Bir çocuk doğmayı bekler
Bir ağır hasta ölmeyi
Bitkiler yağmur ve güneşi bekler
Yalnız bir forvet, sevilmeyi
Ve düşün ki bir taraftar
İçinde bütün bekleyenlerin korkusu ve ümidi
Seni bekler
Asılmayı bekleyen bir idam mahkûmu gibi...
Sen gelinceye kadar
Forvetim boş durdu
Başkaları gelmesin diye
Artık gol ümidini kestim
Sonra kahroldum
Bu takımda, bu dizilişte
Ve günlerce haykırdım
Nerdesin forvet, nerdesin diye...
Birgün bu kapıdan sen girecektin
Biliyordum
Ergeç bu bekleyişin bir sonu gelecekti
Yıllar sonra
Öldüğüm gün bile gelsen
Bütün bu bekleyişlerimi ve öldüğümü unutup
Çocuklar gibi sevinirdim.
Kalkıp haykırırdım Cardozo diye
Uzun uzun ağlardım...
Ne kederdir, ne çile seni beklemek
Yaşamaktır seninle seni izlemek...
En tükenmez mutluluk, en yüce hazdır
Ölümden sonra bile seni izlemek...
Yorum
-
Cardozo kondisyon olarak çok zorlandı, benim gözlemim tabi adamın içine girmedim.
Şöyle kafa gollerini son 7-8 yılda 7-8 kere görmemişizdir.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Göktuğ Sevinçli nin Cardozo hakkında" kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu" sözüne Sergen in " Nerede kanıtlamış kendini ya? Benfica dışında Nerede oynadı?" Cevabına sinirlerin bozuldu. Bu ülkeye Cardozo gibi adam getiriyorsun, yorumcu diye televizyonda yorum yapan adam " o da kimdir?" Diyor. Sen nesin yahu? Kimsin?
Yorum
-
Şiir okuyordum aklıma Cardozo'yu getirdi.İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞiirin çevirisi iyi olmamış keşke kendin yazsaydin bir dortluk..
Esprisine yazdım.
Yarışmaya girmeyecek
Yorum
-
Óscar Cardozo
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöktuğ Sevinçli nin Cardozo hakkında" kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu" sözüne Sergen in " Nerede kanıtlamış kendini ya? Benfica dışında Nerede oynadı?" Cevabına sinirlerin bozuldu. Bu ülkeye Cardozo gibi adam getiriyorsun, yorumcu diye televizyonda yorum yapan adam " o da kimdir?" Diyor. Sen nesin yahu? Kimsin?
Türkiyede "İstikrar" kelimesi sadece kelime olduğu için, icraatı olmadığı için adam garipsiyor bu kadar uzun zaman bir takimda kalmayı.
Sonra da gelip fındık kadar beyniyle eleştiri yapmaya çalışıyor, bir de hükümet kanalımda hey gidi.....
Gesendet von iPhone mit Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Bir de devletin kanalı orasıİlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöktuğ Sevinçli nin Cardozo hakkında" kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu" sözüne Sergen in " Nerede kanıtlamış kendini ya? Benfica dışında Nerede oynadı?" Cevabına sinirlerin bozuldu. Bu ülkeye Cardozo gibi adam getiriyorsun, yorumcu diye televizyonda yorum yapan adam " o da kimdir?" Diyor. Sen nesin yahu? Kimsin?
Dün akşam ailecek izliyorduk o programı şikecilerin maçı berabere devam ederken o kadar gergin ve moralleri bozuktu ki puan kaybedecek şikeciler diye ödleri patlıyordu adeta.
Neyse son dakikalarda şikeciler gol attı o Göktuğ Sevinçli denen şahıs bas bayağı sevindi ama fazla belli etmemeye çalıştı ama kabak gibi meydandaydı sevindiği.
Ben dün bir kez daha dedim bizim ülkenin futbolundan bir bok olmaz
En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 09.11.2014, 23:40.
Yorum
-
Sergen git gide abartıyor olayını.. Kulübeye indi çıktı iyice kendini Kral zannetti..İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöktuğ Sevinçli nin Cardozo hakkında" kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu" sözüne Sergen in " Nerede kanıtlamış kendini ya? Benfica dışında Nerede oynadı?" Cevabına sinirlerin bozuldu. Bu ülkeye Cardozo gibi adam getiriyorsun, yorumcu diye televizyonda yorum yapan adam " o da kimdir?" Diyor. Sen nesin yahu? Kimsin?
Yakında fişi çekilir..
Yorum
-
yerel basından şu haysiyetsiz sergen denen götü yere yakın için adam gibi bir manşet daha bekliyorum yeter lan
başkan bağlan şu programa
hocanı ağızlarına sakız yaptılar
sıra topçuna geldi
bildir lan şuna haddinihttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum