Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah nazardan saklasın çok istekli karşılığını verip iyi beslemek lazım..

Yorum

• Bir çocuk doğmayı bekler
      Bir ağır hasta ölmeyi
      Bitkiler yağmur ve güneşi bekler
      Yalnız bir forvet, sevilmeyi
      Ve düşün ki bir taraftar
      İçinde bütün bekleyenlerin korkusu ve ümidi
      Seni bekler
      Asılmayı bekleyen bir idam mahkûmu gibi...

Sen gelinceye kadar
      Forvetim boş durdu
      Başkaları gelmesin diye
      Artık gol ümidini kestim
      Sonra kahroldum
      Bu takımda, bu dizilişte
      Ve günlerce haykırdım
      Nerdesin forvet, nerdesin diye...

Birgün bu kapıdan sen girecektin
      Biliyordum
      Ergeç bu bekleyişin bir sonu gelecekti
      Yıllar sonra
      Öldüğüm gün bile gelsen
      Bütün bu bekleyişlerimi ve öldüğümü unutup
      Çocuklar gibi sevinirdim.
      Kalkıp haykırırdım Cardozo diye
      Uzun uzun ağlardım...

Ne kederdir, ne çile seni beklemek
      Yaşamaktır seninle seni izlemek...
      En tükenmez mutluluk, en yüce hazdır

Ölümden sonra bile seni izlemek...

Yorum

• Ümit Yaşar "Bekleyenler" şiiri
        çeviri.

Yorum

• Şiirin çevirisi iyi olmamış keşke kendin yazsaydin bir dortluk..
          Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• kral olacak...iyiki dem babayı almadık
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Cardozo kondisyon olarak çok zorlandı, benim gözlemim tabi adamın içine girmedim.

Şöyle kafa gollerini son 7-8 yılda 7-8 kere görmemişizdir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bu kadar istekli olması çok sevindirici
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Cardozo sen bu ligdeki her takıma gol atabilecek kapasitede bir adamsın.Ama şu ğsyi özellikle bombalaman lazım.

Yorum

• Göktuğ Sevinçli nin Cardozo hakkında" kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu" sözüne Sergen in " Nerede kanıtlamış kendini ya? Benfica dışında Nerede oynadı?" Cevabına sinirlerin bozuldu. Bu ülkeye Cardozo gibi adam getiriyorsun, yorumcu diye televizyonda yorum yapan adam " o da kimdir?" Diyor. Sen nesin yahu? Kimsin?

Yorum

• İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şiirin çevirisi iyi olmamış keşke kendin yazsaydin bir dortluk..
                      Şiir okuyordum aklıma Cardozo'yu getirdi.
                      Esprisine yazdım.
                      Yarışmaya girmeyecek

Yorum

• Óscar Cardozo

İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Göktuğ Sevinçli nin Cardozo hakkında" kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu" sözüne Sergen in " Nerede kanıtlamış kendini ya? Benfica dışında Nerede oynadı?" Cevabına sinirlerin bozuldu. Bu ülkeye Cardozo gibi adam getiriyorsun, yorumcu diye televizyonda yorum yapan adam " o da kimdir?" Diyor. Sen nesin yahu? Kimsin?

Türkiyede "İstikrar" kelimesi sadece kelime olduğu için, icraatı olmadığı için adam garipsiyor bu kadar uzun zaman bir takimda kalmayı.

Sonra da gelip fındık kadar beyniyle eleştiri yapmaya çalışıyor, bir de hükümet kanalımda hey gidi.....

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Göktuğ Sevinçli nin Cardozo hakkında" kendini kanıtlamış önemli bir oyuncu" sözüne Sergen in " Nerede kanıtlamış kendini ya? Benfica dışında Nerede oynadı?" Cevabına sinirlerin bozuldu. Bu ülkeye Cardozo gibi adam getiriyorsun, yorumcu diye televizyonda yorum yapan adam " o da kimdir?" Diyor. Sen nesin yahu? Kimsin?
                          Bir de devletin kanalı orası

Dün akşam ailecek izliyorduk o programı şikecilerin maçı berabere devam ederken o kadar gergin ve moralleri bozuktu ki puan kaybedecek şikeciler diye ödleri patlıyordu adeta.

Neyse son dakikalarda şikeciler gol attı o Göktuğ Sevinçli denen şahıs bas bayağı sevindi ama fazla belli etmemeye çalıştı ama kabak gibi meydandaydı sevindiği.

Ben dün bir kez daha dedim bizim ülkenin futbolundan bir bok olmaz
                          En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 09.11.2014, 23:40.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sergen git gide abartıyor olayını.. Kulübeye indi çıktı iyice kendini Kral zannetti..

Yakında fişi çekilir..

Yorum

• Sergen kimdir de onun sözlerini kaale alıyorsunuz ?Sallayın gitsin.

Yorum

• yerel basından şu haysiyetsiz sergen denen götü yere yakın için adam gibi bir manşet daha bekliyorum yeter lan

başkan bağlan şu programa

hocanı ağızlarına sakız yaptılar

sıra topçuna geldi

bildir lan şuna haddini
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim