Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yerel basin ufak beyinleriyle seyirciyi stada cekmeye calisiyor. Ama beiyn dedigim gibi ufak oldugu icin, yanlis bir yol sectiklerinin belkide farkinda degiller.

Yorum

• Ben bu gazeteci müsfettelerinin derin Trabzonla kesin bağlantılı olduğunu düşünüyorum
      Trabzonspor tarihinin en büyük transferini yapmış hacıosmanoğluna kin kusalım karalayalım da nasıl olursa olsun mantığındalar.
      Hacıosmanoğlunu vucudumun en işe yaramaz hücresi kadar sevmem ama bu derin Trabzonu lav edebilecek de tek adam kendisidir.
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Bu yerel basın düşmandan da beter yahu. Başkaları istese bu kadar zarar veremez Trabzonspor'a.

Yorum

• cardoza mı?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu haberin asıl kaynağı yerel gazeteler...başka birşey demiyorum...

aynen öyle sadece haber61.net i takip ederdim oda onlara ayak uydurmuş..nasıl yerel spor siteleri anlamış değilim.İşi tamamen ticaret için yapıyorlar profesyonel olmuşlar
            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
            [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cardoza mı?
              yok cardozo

Yorum

• are you footballer?

Yorum

• Bu zamana kadar bekledim ses etmedim takima isinamadi top gelmedi ceza sahasi golcusu hikaye yerim senin gibi golcüyü bize göre değilsin bu kariyeri nasıl yaptin bilmiyorum.

DEFOL
                  HAMİ_41

Yorum

• adama 35 tane orta kesmişsiniz
                    kaçı adama gelmiş
                    ondan sonra sorgulayın adamı
                    特拉布宗冠軍

Yorum

• Adamı dikiyorsun rakip kale önüne 40 orta açıyorsun ve bekliyorsunki bu adam 3-4 savunmacı arasından yükselip kafa vuracak ve gol atacak. Adam tek vuruşluk bir adam. Topla depar atamıyor zaten. Topu 3-4 metre dahi süremiyor. Bu adam tek vuruşluk golcü. Al da at diyeceksin. Yani ceza alanı içersinde topu bu adama bırakacaksın. Bir delik bulur ve topu filelere gönderir. Aksi halde ne Hakan Şükür gibi savunmadan daha yükseğe yükselip kafa vurabilir ne de Fatih Tekke gibi sürdüğü topu klas bir şekilde kaleye sokabilir.
                      En son erolizmts tarafından düzenlendi; 29.12.2014, 22:26.
                      "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İsabetli pası yok, fazla yoruma da gerek yok.

Yorum

• Adamla topu buluşturduğumuz kaç isabetli pasımız, ortamız var ?
                          Hamiş

Yorum

• Top gelmemiş olabilir buna lafım yok ama rakibe tekme savurması affedilebilir değil. Bunu ikinci kez yapıyor. Kimse hırs vs bişe demesin.

Yorum

• Bu aksamki macta rekor duzeyinde orta girisiminde bulunduk malesef isabet orani dusuktu fakat en dramatik tarafi ortalari ikinci direge kaldiralim derken toplarin birinci direkteki rakip oyuncunun diz boyuna gelmesi!!!

Yorum

• Vasat futboluna ragmen cok savundum ama artik savunulacak bir tarafi kalmadi.

Gol atmak,basarili olmak cok da umurunda degil gibi oynuyor iyi bir teklifte satilmali.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim