Yerel basin ufak beyinleriyle seyirciyi stada cekmeye calisiyor. Ama beiyn dedigim gibi ufak oldugu icin, yanlis bir yol sectiklerinin belkide farkinda degiller.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
Ben bu gazeteci müsfettelerinin derin Trabzonla kesin bağlantılı olduğunu düşünüyorum
Trabzonspor tarihinin en büyük transferini yapmış hacıosmanoğluna kin kusalım karalayalım da nasıl olursa olsun mantığındalar.
Hacıosmanoğlunu vucudumun en işe yaramaz hücresi kadar sevmem ama bu derin Trabzonu lav edebilecek de tek adam kendisidir.
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu haberin asıl kaynağı yerel gazeteler...başka birşey demiyorum...

aynen öyle sadece haber61.net i takip ederdim oda onlara ayak uydurmuş..nasıl yerel spor siteleri anlamış değilim.İşi tamamen ticaret için yapıyorlar profesyonel olmuşlar
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
-
Adamı dikiyorsun rakip kale önüne 40 orta açıyorsun ve bekliyorsunki bu adam 3-4 savunmacı arasından yükselip kafa vuracak ve gol atacak. Adam tek vuruşluk bir adam. Topla depar atamıyor zaten. Topu 3-4 metre dahi süremiyor. Bu adam tek vuruşluk golcü. Al da at diyeceksin. Yani ceza alanı içersinde topu bu adama bırakacaksın. Bir delik bulur ve topu filelere gönderir. Aksi halde ne Hakan Şükür gibi savunmadan daha yükseğe yükselip kafa vurabilir ne de Fatih Tekke gibi sürdüğü topu klas bir şekilde kaleye sokabilir.En son erolizmts tarafından düzenlendi; 29.12.2014, 22:26.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum