Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Oscar Cardozo

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adama 1 tane pas gelmedi ki, ne yapsin tek basina.???
    bunun aynısını janko diyodu.

Yorum

• Hesabı açtı. İçerdeki maçlarda çok etkili olacaktır. Canından bezmiş gibi bi hali var onu açıklayamıyorum tabiki
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• 2010-11 de bu adam bizde olacaktı ki Türkiye'yi bırak Avrupa'yı belleyecektik..

O zaman ki haliyle olması tabi ki imkansızdı ama şu haliyle de olsa aynı durum olurdu..

Cardozo defansif oyun oynayan takımda küfür yer görürsünüz..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cardozo defansif oyun oynayan takımda küfür yer görürsünüz..
          Aynen öyle. Oyunu rakip sahaya yıkmak mecburiyetindeyiz.

Diğer türlü Cardozo'yu kullanamazsın. Wariss daha etkili olur santraforda bu düzende

Yorum

• abartmayın beyler. Cardozo her türlü oynar bu takımda. Kalitesini de belli etti. 1 adım offside da olduğu pozisyondaki vuruşu çok iyiydi, (ki pas soldaki adama atılmalıydı, pası atanın kabahati offside olması)

Penaltıyı da o dakika da çok iyi kullandı. Şu adamı bi eleştirmeyin, kalite kokuyo. Jankoyla filan alakası yok
            6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              resimlere baktim, Avraam fransizlarla iyi kaynasti. Onun da fransizcasi yok ve ingilizcesi Cardozodan iyi oldugunu düsünmüyorum. Hersey bir tercih meselesi, umarim o resimden Cardozo dislanmis gibi görüntü vermis ve gercegi yansitmiyor, ama öyle dislandigini sanmiyorum, belki kendisi yanliz kalmayi tercih etti. Avraam Fransizlarin arasina girebiliyorsa, Cardozoda girebilir.
              Avraam Avusturalya dogumlu. Ingilizcesi eminim Cardozodan iyidir

Yorum

• Ne varsa sende var kral hadi bir an önce form tut.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ofsayttaki pozisyondaki dönüsü vurusu cok klasdi ayricada cok sert ve etkili vurdu, iste topu olgun bir sekilde ceza sahasina getirebilirsek öyle sutlari cok görürüz, yoks ayok bilmem Jankoymus falan, bizim taraftar her gelen forvetten her mac 2-3 gol bekler orasi normal.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Mermi gibi çaktı penaltıyı maşallah.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ben kaç yıldır ts'de böyle penaltı kullanan adam görmedim
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• Arkadaşın dediği gibi Cardozo'ya maç içinde 3 tane gol pozisyonu hazırla gol atamazsan ondan sonra eleştir. Bu adama 3 tane gol pozisyonu gelsin en az birini gole çevirir.

Yorum

• Yahu adama topmu geldi Allah aşkına şimdiden eleştirmeye başladınız ortasahada medjani ile oynarsan yarım oyun kurucu ile başlarsan Constant'da sakatlanmışsa beklerin ve kanatların uyuyorsa ne yapsın bu adam bir tane orta yapamadık maçta
                          Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                          Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                          Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Avraam Avusturalya dogumlu. Ingilizcesi eminim Cardozodan iyidir
                            6 fransizca konusan adam Avraam yüzünden cat pat ingilizceye dönecek degil ya
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Penaltıyı kaçırsa çok dramatik olacaktı...
                              500 liralık kuponun Trabzon'a yenilmeze kaldığını düşün Kaçırsa
                              Cardozo penaltıyı atarken ayaklarım titriyordu
                              En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 23.09.2014, 02:23.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gördün işte olanları, bize yapılanları. Sen yapacağını biliyosun.
                                TRABZON SPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim