Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çıkınca inanılmaz baskı yedik. Ama duracak görüntü de vermedi. Sanırım hiç hazır değil bu adam, en kısa zamanda içine Constant kaçar umarım. Ki kaçmasa bile bu adamı topla buluşturamıyorsak onda da suç aramaya gerek yok.
    Golcülüğünü tartışacak değiliz.

Yorum

• Cardozo çıktıktan sonra sanki adamlar bize daha çok yüklendi fena degildi ama maç eksıyı var

Yorum

• Genelde Cardozo'nun fizik olarak eksikliğinden bahsedilmiş. Evet doğrudur, bunun da etkisi vardır ama Cardozo'nun ara toplarına yetişememesinin, top rakipteyken pres yapmayıp eli belinde gezinmesinin sebebi bu değil. Cardozo tam hazır olsa da yine buna benzer oynayacak, sadece birazcık daha diri bir görüntü sunar ama çok farklı olmaz.

Cardozo bu sisteme uyan bir oyuncu değil. Şöyle basitçe söyleyelim, fener maçında Cardozo bize karşı oynasaydı o zaman iki üç tane atabilirdi. Cardozo'dan fayda sağlamak istiyorsak oyunu rakip sahada oynamak "zorundayız". Başka türlüsü mümkün değil. Ligde böyle oynayacağımızı umuyorum. Ama bunu sağlamak öyle ha diyince olmuyor. "Hadi çocuklar bu maçta bu şekilde oynayın" diyerek değişebilecek bir olay değil, taktik olarak biraz değişiklik yapmak gerek. Bunun için iki seçenek var:

1-Salih değil Ekici ile başlamak (4-1-4-1)
        2-Salih değil Yusuf ile başlamak, Waris'i Cardozo'nun yanına kaydırmak. (4-1-3-2)

Zorlu deplasmanlar dışında böyle oynamalıyız. metalist/legia deplasmanı, fb/gs gibi maçlarda ise yine Cardozo başlayabilir rakibi tedirgin etmek anlamında ama sonrasında Yatabare alınır bu maçtaki gibi. Ya da direk Yatabare ile de oynanabilir.
        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Genelde Cardozo'nun fizik olarak eksikliğinden bahsedilmiş. Evet doğrudur, bunun da etkisi vardır ama Cardozo'nun ara toplarına yetişememesinin, top rakipteyken pres yapmayıp eli belinde gezinmesinin sebebi bu değil. Cardozo tam hazır olsa da yine buna benzer oynayacak, sadece birazcık daha diri bir görüntü sunar ama çok farklı olmaz.

Cardozo bu sisteme uyan bir oyuncu değil. Şöyle basitçe söyleyelim, fener maçında Cardozo bize karşı oynasaydı o zaman iki üç tane atabilirdi. Cardozo'dan fayda sağlamak istiyorsak oyunu rakip sahada oynamak "zorundayız". Başka türlüsü mümkün değil. Ligde böyle oynayacağımızı umuyorum. Ama bunu sağlamak öyle ha diyince olmuyor. "Hadi çocuklar bu maçta bu şekilde oynayın" diyerek değişebilecek bir olay değil, taktik olarak biraz değişiklik yapmak gerek. Bunun için iki seçenek var:

1-Salih değil Ekici ile başlamak (4-1-4-1)
          2-Salih değil Yusuf ile başlamak, Waris'i Cardozo'nun yanına kaydırmak. (4-1-3-2)

Zorlu deplasmanlar dışında böyle oynamalıyız. metalist/legia deplasmanı, fb/gs gibi maçlarda ise yine Cardozo başlayabilir rakibi tedirgin etmek anlamında ama sonrasında Yatabare alınır bu maçtaki gibi. Ya da direk Yatabare ile de oynanabilir.

Sistem hariç tamamen katılıyorum. Mesele kimin hangi dizilişte nerede konumlandığı değil, 4-5-1 ile de pek ala ofansif oynayabilirsiniz. Önemli olan takımın toplu hücum etmesi ve top bizdeyken forvet bölgesine fazla adam sokabilmesi. Cardozo ise rakip defans başka oyunculara da bakarken uygun pozisyonunu alır ve golü yazar.

Dediğiniz gibi, Cardozo ileride yalnız kalır, bir stoper markajda, diğeri de kademesinde beklerse, en formda haliyle bile defans arkasına sarkamaz, rakibin sağından atıp solundan geçemez zaten.
          En son oflubektas tarafından düzenlendi; 19.09.2014, 17:54.
          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Zaman zaman iyi sinyaler verdi...Ama henüz hazir degil buda dogal.

Cok kaliteli bir oyuncu.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sistem hariç tamamen katılıyorum. Mesele kimin hangi dizilişte nerede konumlandığı değil, 4-5-1 ile de pek ala ofansif oynayabilirsiniz. Önemli olan takımın toplu hücum etmesi ve top bizdeyken forvet bölgesine fazla adam sokabilmesi. Cardozo ise rakip defans başka oyunculara da bakarken uygun pozisyonunu alır ve golü yazar.

Dediğiniz gibi, Cardozo ileride yalnız kalır, bir stoper markajda, diğeri de kademesinde beklerse, en formda haliyle bile defans arkasına sarkamaz, rakibin sağından atıp solundan geçemez zaten.
              Dizilişi parantez içine yazdım zaten sadece şekil olarak açıklayıcı olsun diye. Dediğiniz gibi diziliş değil önemli olan. Ama "kimin" oynadığı önemli. Takımda Salih ve Medjani diye stoper orijinli iki adet orta saha oynatarak takım hücumu yapamayız, mümkün değil. Oyuncu tercihleri, takımın oyun yapısında belirleyici faktör.
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Ozellikle ic saha maclarinda ve ya oyunu rakip kaleye yiktigimiz zamanlarda gol ve asist sov yapar ama fizik olarak hazir olmadan olmaz ...

Yorum

• ileride top cardozoya gelince warisin salise beklemeden defans arkasına koşması gerekiyor.

cardozonun mükemmel bir pas-asistt özelliği var.

Yorum

• Takım şu anda Cardozoya göre top oynamıyo ceza sahası içinde topla buluşturmamız lazım

Yorum

• Tamam takimin futbolu cardozo ya göre degildi ama buna ragmen kalitesini ortaya koymasini beklerdim,olmadi.

Takimin icinde resmen siritti cok basit pas hatalari yapti sinifi gecemedi diyebiliriz.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İleride Cardozo olunca rakip daha tedirgin oynuyor, dün o çıktıktan sonra metalist daha fazla geldi üzerimize.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Oynaya oynaya ritim bulur bu adam kesik yemez inşallah bu hafta.

Yorum

• Takımda yalnız kalıyor sanırım.Dil probleminden dolayı diğer yabancılardan ayrı takılıyor gibi geldi bana.

Yorum

• İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takımda yalnız kalıyor sanırım.Dil probleminden dolayı diğer yabancılardan ayrı takılıyor gibi geldi bana.
                              Kesinlikle katılıyorum. Kulübün paylaştığı gezi fotoğraflarında diğerlerinden ayrıydı. Mutsuz görünüyor. Yakında bu durum düzelir inşallah..
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Cardozom iki tane yazar bugün.Yatabareyle kıyaslamasına anlam veremiyorum.Uç dört hafta sakatlamadan (inşallah) düzenli oynasın kendini tam bulur..
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim