İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
resimlere baktim, Avraam fransizlarla iyi kaynasti. Onun da fransizcasi yok ve ingilizcesi Cardozodan iyi oldugunu düsünmüyorum. Hersey bir tercih meselesi, umarim o resimden Cardozo dislanmis gibi görüntü vermis ve gercegi yansitmiyor, ama öyle dislandigini sanmiyorum, belki kendisi yanliz kalmayi tercih etti. Avraam Fransizlarin arasina girebiliyorsa, Cardozoda girebilir.
-
Ben ondan bahsetmedim, yalnız kalışı açısından dedim, janko yeteneğinde demedim burayı vurgulamam gerekir sanırım, janko kaderini yaşıyor bu takım oyunu ile, janko yeteneğinde asla değil zaten orası kesin sürekli kovalıyor ve çok hafif bir boşlukta affetme lüksü yok.İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJanko topu kontrol ederken 2km uzağa kaçıran bir adamdı . Cardozo çok farklı bir adam.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
vahid hoca henüz takım hazır olmadığı için devansif oynatıyor benceİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVahid halilodzicin oyun tarzında janko'dan farksız adeta. Hakkında tek temennim umarım takım olarak oyunu rakip ceza sahasına yıkarak oynarız yoksa bir başarı elde edebileceğini düşünmüyorum. Defansif oyun tarzında işi çok zor.
fb maçını 2 ay sonra oynamak isterdim demesi ondan
birkaç maç sonra daha ofansif bir takım izleriz"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
O zaman deplasman maçlarında oynatmamak gerek.Bugün defansif bir takım izleyeceksek tabiki.
İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevahid hoca henüz takım hazır olmadığı için devansif oynatıyor bence
fb maçını 2 ay sonra oynamak isterdim demesi ondan
birkaç maç sonra daha ofansif bir takım izlerizTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Buna kesinlikle katılıyorum işteİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ondan bahsetmedim, yalnız kalışı açısından dedim, janko yeteneğinde demedim burayı vurgulamam gerekir sanırım, janko kaderini yaşıyor bu takım oyunu ile, janko yeteneğinde asla değil zaten orası kesin sürekli kovalıyor ve çok hafif bir boşlukta affetme lüksü yok.
Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş
Yorum
-
Adama 1 tane pas gelmedi ki, ne yapsin tek basina.???İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJanko'dan pek bir farkı yok maalesef, canından bezmiş gibi oynuyor.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum