Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takımda yalnız kalıyor sanırım.Dil probleminden dolayı diğer yabancılardan ayrı takılıyor gibi geldi bana.
    resimlere baktim, Avraam fransizlarla iyi kaynasti. Onun da fransizcasi yok ve ingilizcesi Cardozodan iyi oldugunu düsünmüyorum. Hersey bir tercih meselesi, umarim o resimden Cardozo dislanmis gibi görüntü vermis ve gercegi yansitmiyor, ama öyle dislandigini sanmiyorum, belki kendisi yanliz kalmayi tercih etti. Avraam Fransizlarin arasina girebiliyorsa, Cardozoda girebilir.
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Vahid halilodzicin oyun tarzında janko'dan farksız adeta. Hakkında tek temennim umarım takım olarak oyunu rakip ceza sahasına yıkarak oynarız yoksa bir başarı elde edebileceğini düşünmüyorum. Defansif oyun tarzında işi çok zor.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Janko topu kontrol ederken 2km uzağa kaçıran bir adamdı . Cardozo çok farklı bir adam.
        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak SAFA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Janko topu kontrol ederken 2km uzağa kaçıran bir adamdı . Cardozo çok farklı bir adam.
          Ben ondan bahsetmedim, yalnız kalışı açısından dedim, janko yeteneğinde demedim burayı vurgulamam gerekir sanırım, janko kaderini yaşıyor bu takım oyunu ile, janko yeteneğinde asla değil zaten orası kesin sürekli kovalıyor ve çok hafif bir boşlukta affetme lüksü yok.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vahid halilodzicin oyun tarzında janko'dan farksız adeta. Hakkında tek temennim umarım takım olarak oyunu rakip ceza sahasına yıkarak oynarız yoksa bir başarı elde edebileceğini düşünmüyorum. Defansif oyun tarzında işi çok zor.
            vahid hoca henüz takım hazır olmadığı için devansif oynatıyor bence
            fb maçını 2 ay sonra oynamak isterdim demesi ondan
            birkaç maç sonra daha ofansif bir takım izleriz
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• O zaman deplasman maçlarında oynatmamak gerek.Bugün defansif bir takım izleyeceksek tabiki.

İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              vahid hoca henüz takım hazır olmadığı için devansif oynatıyor bence
              fb maçını 2 ay sonra oynamak isterdim demesi ondan
              birkaç maç sonra daha ofansif bir takım izleriz
              Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
              Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
              Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Ne zaman takım olarak hücum yapmayı öğrenirsek Cardozo o zaman kendini gösterecektir.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben ondan bahsetmedim, yalnız kalışı açısından dedim, janko yeteneğinde demedim burayı vurgulamam gerekir sanırım, janko kaderini yaşıyor bu takım oyunu ile, janko yeteneğinde asla değil zaten orası kesin sürekli kovalıyor ve çok hafif bir boşlukta affetme lüksü yok.
                  Buna kesinlikle katılıyorum işte
                  Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Eşini falan rehin alıpta mı sözleşme imzalattık acaba. Bu kadar isteksiz oynayacaksan gelmeyeydin müdür ya...
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Janko'dan pek bir farkı yok maalesef, canından bezmiş gibi oynuyor.

Yorum

• Penaltıyı kaçırsa çok dramatik olacaktı...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Janko'dan pek bir farkı yok maalesef, canından bezmiş gibi oynuyor.
                          Adama 1 tane pas gelmedi ki, ne yapsin tek basina.???
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Top ayagına gelince çok düzgün vuruyor ... Neye bu kadar takıldınız anlamadım..

Kimse Cardozo alıp topu gidecek falan demedi ki .. 3 Kere Topla buluşdur atamazsa o zaman tartışalım
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• O boyuyla alamadığı hava toplarını Janko alamasaydı yerden yere vurulurdu maç başlığında. Geldiğinden beri de neredeyse hiç isabetli pasını göremedim. Sanki biraz laubali oynuyor.

Yorum

• Haydi hayırlı uğurlu olsun ...
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim