Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz Başkana takımı işadamı Muharrem Usta gibi yönetsin diye oy verdik...

Aldığı futbolcuyu 3 kuruş karla satan İlhan Cavcav gibi yönetsin diye değil.....

Bunu da unutmasın.....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ben ağabeyim gibi seviyorum bu adamı.
      Gol attı mı sanki ben atıyorum o derece seviniyorum
      Benim gönlümde ki yeri bambaşka.
      Hani bazen para ile satın alınamayacak şeyler vardır ya işte onlardan biridir benim için Cardozo
      https://twitter.com/cemcaglaryavuz
      Beşirli/TRABZON

Yorum

• Bu arada şunu da belirteyim; dakika/gol istatistiğine bakıyorsak M.Beşir 68dk/gol ortalaması ile oynuyor.
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Eğer 6 milyon rakamı doğru ise hiç düşünmeden satarım Cardozo'yu, zaten bir ay sahalarda olmayacak.

Yorum

• Şakamısınız ya 6m euro 6.Uefa ile görüşme arefesinde hemde.Bu kadrodan kimse 6m bile etmez .Cardozo için bu yaşta mükemmel para.Daha komple bir forvetle sezona başlamalıyız.Kralın yolu açık olsun.

Yorum

• Para için para eden her şeyi satmanın adı vizyon değil....

İlhan Cavcavlıktır olsa olsa....

Yorum

• Cardo müthiş yetenek,müthiş golcü,müthiş insan,
                2011 in şampiyon kadrosu gibi istikrarlı bir kadroya gelmiş olmasını çok isterdim,
                geldiği günden beri bunca çetrefilli ortama,bunca belirsizliğe rağmen bir yıldız gibi parladı,
                ben seni unutmayacağım güzel insan,senin yerin bam başka benim gözümde,
                futbol olarak sana sağlıklı bir ortam sunamadık ama inşallah insani yönden memnun edebilmişizdir seni,
                mutlu ayrılmanı da çok önemsiyorum,güzel bir uğurlama ve teşekkür ile yolcu edilirse harika olur,
                işin gücün rast gelsin kral,
                tüm emeklerin için teşekkürler,
                inşallah gittiğin yerde başarılı olursun,mutlu bir hayatın olur.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Para için para eden her şeyi satmanın adı vizyon değil....

İlhan Cavcavlıktır olsa olsa....
                  Bahsettiğiniz gibi bir dönemden geçmiyoruz maalesef.Gerçekler acıdır ve acıtır.

Yorum

• Cardozo fizik olarak bitmiş yalanını şuraya yazmayın geldiğinden beri en fit durumda,Geçici bir sakatlık yaşadı o kadar.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Eğer gönderilecekse Türkiye'de daha önce hiç bir futbolcuya yapılmamış bir uğurlama töreni yapılmalı.İnsanlık timsali , alçakgönüllü , bu bereketsiz takımda bile bu kadar gol atabilen bir futbolcu bunu fazlasıyla hakediyor.

Yorum

• Cardozo'nun kalıcı sakatlığı var....

Sahada yürüyemiyor.....

32 yaşında dede olmuş !!!!!!

Ama Çinliler 5-6 milyon euro veriyorlar....

O zaman şöyle bir sonuç çıkıyor Çinliler gerizekalı......

Yorum

• Cardozo klas golcu evet ama Yusuf Sefa Erkan vs gerkesizlerin yaninda adama daha fazla aci cektirmeye gerek yok...Bu futbol ozurlulerin yaninda zaten gercek Cardozoyu hic bir zaman izleyemeyecegiz....O yuzden denilen fiyatlara satmak en mantiklisi. Olaya sadece bu acidan bakiyorum.

Yorum

• Hiç bi zaman istediğimiz seviyeye gelemedi, getiremedik de diyebiliriz takım kurgumuz müsait değildi. Cardozo'yu takım bünyesinde görmek güzeldi ama para ettiği koşulda mutlaka satılması lazım.

Yorum

• Satın bakalım.artık her maç 40 orta açarsınız forvetlere

Yorum

• Yıllık toplam maliyeti 10 Milyonun üzerindeki herkes satılabilir. Gerçeklerle yüzleşin Trabzonspor 12. ve herkes kadar Cardozo da sorumlu bundan. Dolayısı ile devam etmenin bir geleceği yok. Hele hele Muhammet'e yapılan yatırımın ardından yedek kalma ihtimali varken satmak mutluluk sebebi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim