El freninin kralı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
Cardozo oynamaz kanatlardan akın akın geliriz. Cardozo oynadığında ise adama tek bir orta gelmez. Ondan sonra suçlu Cardozo...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 26.09.2015, 18:31.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Olayın 11'le başlamasıyla ilgisi yok. Geçen GS maçında da oyuna girdi yine hiç topla buluşamadı. Bunlar bahane değil değişmeyen gerçekler. Aynı şeyleri FB'liler Van Persie BJK'liler Gomez için yazıyor. Bu adamlar sprinter forvet değil ki topu alıp bilek hareketleriyle 2-3 kişiyi çalımlayıp gol atsınlar. Tek etkinlikleri ceza sahası içerisinde yerden veya havadan adamları topla buluşturacaksın onlar da gol vuruşunu yapacak....İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın 11'de başladığı her maç sonrasında dönen geyik bu.. top gelmiyor.. yahu insan yeni bir şeyler üretir hiç mi sıkılma yok sizde ?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
-
Yazamadığı gibi maçı da kaybettik.İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaz yine 2 tane utansın ndoyeciler
Benim tepkim buna.
N'Doye gol atsın,Cardozo atsın yeter ki biz kazanalım.. başarılı olalım. tek derdimiz bu değil mi bizim ?
Bır futbolcu kötü bir performans gösteriyorsa yerin dibine de sokmayın ama kötüydü demesini de öğrenin.
Onur'a verilen krediler,canı sağolsunlar falan sonuç ortada işte 6 maçta 10 puan.!
Bu arada [MENTION=24571]Mustafa ÖZDEMİR[/MENTION] senin mesajın üzerinden alıntı yapmak zorunda kaldım.
Yorum
-
Ne anlatiyorsun sen ? hangi maçtan bahsediyorsun , geriye kalan 9 oyuncu üzerlerine düşeni mükemmel yaptı da Cardozo kendisine gelen her topu ezdi , Onur da kendisine gelen 3 topu da içeri aldı değil mi ? vay arkadaş be ney izliyorsunuz da böyle garip yorumlar yapmayı beceriyorsunuz, attığın 1 golün asistini Cardozo yaptı , 10 kişiye karşı bir duzine gol çıkaran Onur sayesinde de 3-1 bitirdin maçı , hala Onur du da Cardozo idi da gevrek gevrek yaziyorsunuz, ne olduğunu anlamiyirsaniz yazmayın yahu , senin hocanın sistemi ne , hoca olarak takıma katkısı ne , kimi çıkarıp , kimi almış , oyuncular neden 10 dk bile kosamiyor, 6 haftada elindeki bu kadrodan neden 1 takım çıkarmıyor ? Cardozo Onur la paslasip gol mu atacakti onumu bekliyordunuz ?İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazamadığı gibi maçı da kaybettik.
Benim tepkim buna.
N'Doye gol atsın,Cardozo atsın yeter ki biz kazanalım.. başarılı olalım. tek derdimiz bu değil mi bizim ?
Bır futbolcu kötü bir performans gösteriyorsa yerin dibine de sokmayın ama kötüydü demesini de öğrenin.
Onur'a verilen krediler,canı sağolsunlar falan sonuç ortada işte 6 maçta 10 puan.!
Bu arada [MENTION=24571]Mustafa ÖZDEMİR[/MENTION] senin mesajın üzerinden alıntı yapmak zorunda kaldım.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum