İlk olarak demir tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
Malesef kadro ve koşu mesafeleri oturana kadar idare edeceğiz en azından kanatların defansa yardım edip koşu mesafelerini en az 12 bin civarına getirmeleri lazım benceİlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk 11de ndoye olmasi gerek o halde yahut direk cift forvet ya herro ya merro. :-)
))))
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Demiştimİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen geldin bahar geldi,
Bundan sonra kalbim de senin için çarpacak...
Gollerinle uyanıp, sensiz geçen yılların acısını çıkaracak.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle bir futbol beyninin çok büyük bir Hoca olacağına inanıyorum..
kesinlikle kaliteli bir hoca olabilir.
Yorum
-
Aslinda biraz daha guclu olsa, hucumda ayagina oynayip hucumu sekillendirmesini bekleyebilirdik.hucuma yeni bir boyut katardi. Benfica aliskanligi olarak topu ayagindan cabuk cikariyor ve dikine paslar atiyor.portekiz takimlari ozelliklr icerde cok hizli dikine oynuyorlar.
Yorum
-
Beyniyle müthiş koordineli çalışabilen bir sol ayağı var.Belkide ayağını kullanmada sayılı oyunculardan. Tek eksiği ki o olsaydı Ibrahimovicden hiçbir farkı olmazdı, güç. Güçsüz yani. Omuz vuramıyor. Mücadeleye giremiyor .Ağır. Bunları yapabilseydi keşke dünyada sayılı santraforların arasına girer süper sınıf takımlarda rahatça oynardı.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
forumdaki en sevdigim yer burasi nedense Henrique, Umut Bulut, Gökhan Ünallardan sonra normaldir herhalde.
gs macinda galibiyetimiz sürpriz olur benim icin. hissiyat o yönde. sebeplerine gelince asilacaklar ve artik kücümsenmeyen bir takimiz. 8tas maci öncesi kücümsenmistik. vs vs insallah yaniliriz en fazla berabere olur diye düsünüyorum.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum