Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cardozodan faydalana bılmemız ıcın topu karsı sahaya yıkmamız lazım ebuda buyuk maclarda bu performans ıcın cok zor
    ilk 11de ndoye olmasi gerek o halde yahut direk cift forvet ya herro ya merro. :-)
    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk 11de ndoye olmasi gerek o halde yahut direk cift forvet ya herro ya merro. :-)
      Malesef kadro ve koşu mesafeleri oturana kadar idare edeceğiz en azından kanatların defansa yardım edip koşu mesafelerini en az 12 bin civarına getirmeleri lazım bence ))))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• çok zeki, çok klas.
        futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen geldin bahar geldi,
          Bundan sonra kalbim de senin için çarpacak...
          Gollerinle uyanıp, sensiz geçen yılların acısını çıkaracak.
          Demiştim

Yorum

• Ama çok ağar topcu yaaa
            İnsan ol evlat!

Yorum

• Efsane takımı sırtlamaya devam ediyor.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Cardozo için iyi bir örnek bu video
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Top Yusuf'un ayağına geldiğinde içinden geçen tüm kelimeler bizim de içimizden geçiyor o an duygularını öğrenmek isterdim
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Böyle bir futbol beyninin çok büyük bir Hoca olacağına inanıyorum..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Böyle bir futbol beyninin çok büyük bir Hoca olacağına inanıyorum..

kesinlikle kaliteli bir hoca olabilir.
                      www.akyuzkalip.com
                      www.facebook.com/akyuzkalip
                      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Tartışılmaz,yaşanır.Golleri ve bitirici ar pasları zevkle izlenir.
                        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Aslinda biraz daha guclu olsa, hucumda ayagina oynayip hucumu sekillendirmesini bekleyebilirdik.hucuma yeni bir boyut katardi. Benfica aliskanligi olarak topu ayagindan cabuk cikariyor ve dikine paslar atiyor.portekiz takimlari ozelliklr icerde cok hizli dikine oynuyorlar.

Yorum

• Beyniyle müthiş koordineli çalışabilen bir sol ayağı var.Belkide ayağını kullanmada sayılı oyunculardan. Tek eksiği ki o olsaydı Ibrahimovicden hiçbir farkı olmazdı, güç. Güçsüz yani. Omuz vuramıyor. Mücadeleye giremiyor .Ağır. Bunları yapabilseydi keşke dünyada sayılı santraforların arasına girer süper sınıf takımlarda rahatça oynardı.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• forumdaki en sevdigim yer burasi nedense Henrique, Umut Bulut, Gökhan Ünallardan sonra normaldir herhalde.

gs macinda galibiyetimiz sürpriz olur benim icin. hissiyat o yönde. sebeplerine gelince asilacaklar ve artik kücümsenmeyen bir takimiz. 8tas maci öncesi kücümsenmistik. vs vs insallah yaniliriz en fazla berabere olur diye düsünüyorum.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• bundan 10 sene sonra teknik direktörümüz olmasını çok isterim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim