Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu kadar paraya koskoca sifir..

Yorum

• Bitmiş okeye dönüyor reis. forvet transferi lazım en acilinden
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Yürüyecek hali yok adamın ya acilen kondisyonunu düzeltmeli yada tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.

Yorum

• Adam standby oynuyor, olsun krala yakışır hem fit değil daha
          Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Cardozo geldiğinden beri bukadar güçsüz ilk kez gördüm.Evet çok güçlü hiç olmadı ancak yanına veya kendisine top geldimi genelde topu rahatça çıkarır ve yakaladımı affetmezdi. Kampı kaçırmasının dezavantajları bence. 2-3 maça kadar toparlar hatta belindeki sıkıntı geçtiyse dahada iyi olacağına inanıyorum. Van persie oynasada oda hazır olmadığı için rezil olacaktı Cardozo gibi ancak bizde alternatif olmadığı için direk oynattık fb gibi yedek forveti süremiyoruz
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Hazır değil.
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• cardozo bu değil adama arjantinde tedavi yapıyoruz diye her gün kas gevşetici verip kaslarını eritmişler sanırım. Cardozo bu haline oturup ağlıyordur. noldu bana diye. bu adamı mayısta melonun doktoruna ameliyat ettirseydik. sağlam ve fit cardozo çok önemli güçtü...
                hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Oscar Cardozo

RIP

06.08.2015
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oscar Cardozo

RIP

06.08.2015
                    RIP'in anlami nedir, cahilligime bagislayin
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ruhuna iel phatia

yok bu değildi

--

bu arada katılmıyorum, en az 1-2 ayı var formuna kavuşması için ama bu sene çok maçımızı kurtaracak sonradan girdiği maçlarda görelim beraber.
                      En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 10.08.2015, 12:07.
                      #

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rest in peace ...

Baris/Huzur icinde yat anlaminda abi ...
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• Değil 1 ay 1 yıl verin yine forma giremez.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Amma da abarttınız ha. Cardozo nun geçen yıl bir çok maçta da durumu böyleydi, o zamanlar ses etmeyenler şimdi neden bağırır anlayamam. Cardozo dan benim beklediğim yakaladıklarını atması dır. Kosmadi, yanındaki ne pas ataması gibi etkenlerle eleştirmem onu.

Yorum

• Yine 15 tane yağlar. Sıkıntı yok.
                              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Cardozo ndoyeden çok daha iyi bir forvet ndoye ile cardozoyu karşılaştırıcak olursak en son sezon performanslarında kesinlikle cordoza daha iyidir.Daha çok gol atmıştır ve daha tekniktir. Özellikle en son istatikler için konuşuyorum.Şu anki hali hiç iyi değilc cordozanın. ndoye cordozodan fizik olarak daha diri fakat cordozadaki psikopat golleri atabilme becerisi ndoyede o kadar yoktur ikisini karşıllaştırdığımızda.Cordoza dinlensin iyi bir kanat transferle daha çok iş yaparlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim