Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman; Namı değer Karaboğa
    Malatyaspordan Trabzonspora gelişi olay olan şu anda Mehmet Topuziçin koparılan onca yaygaraya bakıldığında daha fazlasının 3 eziklere gitmesi için yapıldığı, zamanının en iyi orta saha oyuncusu, onurlu duruşu ile Trabzonsporu tercih eden, yıllarca bu şehre hizmet eden, takım kaptanlığına kadar yükselen Konya doğumlu olmasına rağmen öz be öz Trabzonlu.
    Kırmızı mazdası, farları yukarı doğru açılıp kapanan, Trabzonun en fiyakalı delikanlısı. Çocukların sırtında 8 numaralı formalar. Hepimizin evinde bir veya iki tane imzalı kartpostalı veya sadece imzası mutlaka var.
    Şimdi vuslat zamanı, Karaboğa Trabzonspora tekrar kazandırıldı. Karşı çıkanlar, malum her zamanki gibi icraatını beklemeden karşı çıkanlar, ahhhh o körü körüne karşı çıkanlar. Niye karşı çıktığınızı çok iyi biliyoruz. Yine utanacaksınız yine sanki karşı çıkanlar sizler değilmiş gibi davranacaksınız.
    Serdal Bali iki kelimeyi bir araya getiremeyen adam Ünalın Gelmesine kendince tepki koymuş hesapta tek kelime yorum yapmış, komik.
    Tekrar hoşgeldin diyorum, Allah mahcup etmesin diyorum.
    Hoş geldin yiğitler sultanı.
    Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Hoşgeldin efsane kaptan seni çok özledik ..
      SÜRMENELİİİ...
      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Ünal KARAMAN, o bizim için efsane kaptanlardan birisidir.Karizması,dik duruşu,halk çocuğu olması,Anadolu insanı gibi mert olması ve en önemlisi Trabzonspor takımını para ve şöhrete değişmeyerek istanbula takımlarına rest çekmesi; Karaboğa evine hoşgeldin.Sen bizlerin idolü, kahramanısın...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• hoşgeldin Karaboğa çok başarılı olacağına inanıyorum karizması yeter
          Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
          Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Seni çok seviyorum ve takımın başında da görmk isterdim ama maalesef gittiğin ve tercih ettiğin takımlar bu şansını kötü kullanmana sebebiyet verdi keşke hamlelerin daha doğru olsaydı
            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Yuvana hoşgeldin Karaboğa .

Başarılı olman temennisiyle,
              Aarkanda değil yanındayız herzaman.
              Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Ünal'ın Trabzonspordaki futbol kariyeri hep üst düzeyde olmuştur. Onların döneminde Türkiyede en iyi orta saha Ünal ve Oğuz çetindi.Tek başına kazandırdığı maçlarıda bilirim ben Ünalın o yaptığı asistlerle. Bazı arkadaşlar vasat veya vasatın biraz üzerdinde bir futbolcu derken neye dayanarak diyorlar hayret.

Futbol kabiliyetinin yanında adamlığı da üst seviyede Olan Ünal kardeşimizin, çok katkı sağlayacaağını düşünüyorum.

Yorum

• hayirli olsun
                  Bize Her Yer TRABZON

Yorum

• Hosgeldin eski yuvaya, Ünal Hoca
                    Hayirli ve ugurlu olsun!
                    #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                    Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• hoşgeldin kara boğa...
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ünal'ın Trabzonspordaki futbol kariyeri hep üst düzeyde olmuştur. Onların döneminde Türkiyede en iyi orta saha Ünal ve Oğuz çetindi.Tek başına kazandırdığı maçlarıda bilirim ben Ünalın o yaptığı asistlerle. Bazı arkadaşlar vasat veya vasatın biraz üzerdinde bir futbolcu derken neye dayanarak diyorlar hayret.

Futbol kabiliyetinin yanında adamlığı da üst seviyede Olan Ünal kardeşimizin, çok katkı sağlayacaağını düşünüyorum.
                        96 da sampiyonluga oynadiysak ünal in katkisi büyüktür.bir fener maci hatirlarim.tek basina fener macini cevirmisti.ezmisti feneri tek basina.

Yorum

• Hoşgeldin Ünal hocam
                          I am titanium

Yorum

• sonunda ya! sevindim
                            .............
                            'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                            ............

Yorum

• Hoşgeldin Kara Boğa yuvana uzun bir aradan sonra hoşgeldin...

Umarım bu sefer senin kıymetini bilirler,ve sende başarılı olabilesin.
                              Bmn|Bursa
                              Trabzonspor'lular Birliği
                              ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• sağ bek aramayın!!!!songu sağ bek oynatın....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim