2011 de Yattaraya cok buyuk ayip edilmis. Son 14 mac 179 dakika oynatilmis sirf ucretinde indirime gitmedi diye. Daha cok oynasa belki 82 puandan daha fazla puanimiz olurdu.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Orhan Kaynak için sadece kuru kuru baş sağlığı mesajı yayınladı, cenazeye katılmadı. Cenazeye katılanlar arasında Şenol Güneş, Fatih terim, Osman ozkoylu, Hami Mandıralı, Rıza Çalımbay, Tolunay Kafkas, Ertuğrul sağlam, Samet Aybaba, Ertuğrul Doğan, Ogün temizkanoglu, Abdullah Avcı, Galatasaray'dan yönetici Abdullah kavukcu, İstanbulspor başkanı Ecmel sarialoglu, eski bakan Adil karaismailoglu falan vardı. Ünal Karaman ne işi vardı da cenazeye gidemedi.
Yorum
-
görüntülerde görmedim ama bir yerde Ahmet Agaoglu baskanin da orda oldugunu okudum, dogru mu acaba ?Orhan Kaynak için sadece kuru kuru baş sağlığı mesajı yayınladı, cenazeye katılmadı. Cenazeye katılanlar arasında Şenol Güneş, Fatih terim, Osman ozkoylu, Hami Mandıralı, Rıza Çalımbay, Tolunay Kafkas, Ertuğrul sağlam, Samet Aybaba, Ertuğrul Doğan, Ogün temizkanoglu, Abdullah Avcı, Galatasaray'dan yönetici Abdullah kavukcu, İstanbulspor başkanı Ecmel sarialoglu, eski bakan Adil karaismailoglu falan vardı. Ünal Karaman ne işi vardı da cenazeye gidemedi.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
evet kuzey ekspres ve haber61de aynı haberi geçti. Hatta kuzey ekspres Aağaoğlunun cenazede fotoğrafını da yayınladı.
709 likes, 7 comments - kuzeyekspresgazetesi on March 12, 2026: "Trabzonspor eski başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde kalp krizi sonrası vefat eden Orhan Kaynak'ın İstanbul'da düzenlenen cenaze törenine katıldı.".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum