Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kafayı sıyırmış iyice, kamuflaj nedir allasen. top oynuyorsunuz alt tarafı, çok meraklıysan git cephede giy onu.
    kendi konfor alanından, perişan haldeki askerler üzerinden hamaset şovu yapması midemi bulandırıyor.

Yorum

• Ülke timarhaneye döndü yemin ederim.

Yorum

• Bi ara Mecnun'un kankasıydı şimdilerde ise Trabzonspor'a şike yaftası yapıştırmaya kalkışan Rizelilerin kuklası aman pardon hocası oldu..
        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Gerçekten komedi. Neyse ki şu ucuz gösterisini Trabzonspor'un başındayken yapmış olmadı...

Yorum

• Şimdilerde takım için için motivasyon aracı aranıyor, ilginç gerçekten.

Yorum

• Bu başlığa girdikçe aklıma gençlerbirliği, göztepe, gs,denizli maçları geliyor cinlerim tepeme çıkıyor.

Yorum

• ünal karaman istifa ettiğinde veya kovulduğunda her neyse bana kimse şampyonluktan bahsetmedi demişti şimdi çaykur rizeye gitti bir kaç gün sonra açıklama yapar bana kimse çaykur rize düşmeye oynuyor demedi diye .

Yorum

• Göztepe maçını kazanamazsa Rizespor kümeye doğru gider.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ünal karaman istifa ettiğinde veya kovulduğunda her neyse bana kimse şampyonluktan bahsetmedi demişti şimdi çaykur rizeye gitti bir kaç gün sonra açıklama yapar bana kimse çaykur rize düşmeye oynuyor demedi diye .
                    abi ya
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bizim taraftar aşırı kinci, zerre kıymet bilmiyor, vefa duygusu hiç yok.

Ulan geçen sezon transfer yasağı sakatlık derken şampiyonluğa oynattı takımı hemde eze eze. Bu sezon abartılı sakatlıklar yaşadı takım 2. 3. Ligden gelen çocuklarla ilk 11 çıkarttı yinede zirvede kaldı takım hala boş boş konuşuyorlar.

Bu takıma kazanma alışkanlığını yeniden kazandırdı,hücum oynattı en önemlisi takım içi motivasyonu üst düzeye çıkarıp sosa'yı takıma kazandırdı.

Hayat sürprizlerle dolu yaptığınız vefasızlığı sizede yaşatırlar bir gün anlarsınız o zaman.

Hocama sonsuz başarılar ligte tutacaktır takımını iyi top oynuyorlar Alanya maçını izlemiştim biraz hücum oynatıyor hocam yine.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Ünal hocaya yapılan transferlerden mikel sturridge advijaj Fıratcan ivanildo gitti, yusuf sari ve Ahmet canbaz sakat. Transfer yasağının bir tık üstü gibi.

Yorum

• Mikel ve Sturridge dışındakiler ilk 11 için alınmadı.. yine aynı dönem transfer edilen Sörloth ve Campi şu an as oyuncularımızdan.. zaten adamın şampiyonluk hedefi yokmuş ki gittiği takım da bunu doğrular oldu.. Rize kariyeri 2 mağlubiyet 1 beraberlik.. umarım GS karşısında puan alır takımı.

Yorum

• Ünal hoca küme düşürmez rizeyi merak etmeyin
                            Çünkü düşürmeden kovulur bu gidişle
                            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                            Louis D. Brandeis

Yorum

• Bu şahısta en az Fatih Terim kadar bal var,hatta daha fazlası,düşünün TD olarak en ufak bir kariyeri olmadan Trabzonspora TD yapıldı,birde belki de tarihimizin en iyi ilk 3 kadrosu ve Sosası oldu,
                              ve tam aslında TD likle uzaktan yakından bir alakası olmadığını gösteriyorken ligler iptal edildi.
                              Bir şekilde kulüpte tutmalıydık.
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Süper Lig #EvdeKal
                                @TFFSuperLig
                                Sadri Şener: "Ünal ile konuştum. Kendisi ‘Ben geçen seneden beri gitmek istiyordum. Artık buraya kadar geldi' dedi. İyi dedim o zaman ama benim lafımı dinlersen sezon sonuna kadar hocalık yapma. O gitti Rizespor ile anlaştı. Trabzonspor'dan sonra Rize çalıştırılır mı?" (Sözcü)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X