Ünal Karaman tayfası: "2017de Rizesporu TS düşürmüştür"
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun. Trabzonspor'dan gönderiliş biçimi yanlıştı. Bence kariyerinin çıtasına bizde çıktı. Anadolu takımlarından başka yere gidemez ne yazık ki.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTrabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..
Yorum
-
İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış planlama olmuş hocam.. Görmek lazım, bakalım.( ゚д゚)
Yorum
-
Hocam seni seviyoruz, içime sinmesede kararina saygi duyuyorum, neticede bu isten ekmek yiyorsun.
Artik senden Trabzonsporumuza son bir iyilik yapip, gs'den puan almani istiyoruz.
Insallah hersey gönlünce olur.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Yazık. Trabzon camiasına kin tutan bir kulüpte çalışması yanlış. Ünal Karaman'a yanlış yapıldığını düşünen biri olarak, kararını yanlış buluyorum. Profesyonel manada ise maaşını düzenli alır, kadrosu da iyi.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazık. Trabzon camiasına kin tutan bir kulüpte çalışması yanlış. Ünal Karaman'a yanlış yapıldığını düşünen biri olarak, kararını yanlış buluyorum. Profesyonel manada ise maaşını düzenli alır, kadrosu da iyi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum