Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Karaman tayfası: "2017de Rizesporu TS düşürmüştür"
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Hayırlı olsun. Trabzonspor'dan gönderiliş biçimi yanlıştı. Bence kariyerinin çıtasına bizde çıktı. Anadolu takımlarından başka yere gidemez ne yazık ki.

Yorum

• Ünal hocam seni seviyoruz ama bu sene takım calistirmayacaktin şampiyonluk turunu seninle atacaktık

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Yanlış planlama olmuş hocam.. Görmek lazım, bakalım.

Yorum

• Rize olayı doğru ise farklı şeyler yazarım.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayırlı olsun. Trabzonspor'dan gönderiliş biçimi yanlıştı. Bence kariyerinin çıtasına bizde çıktı. Anadolu takımlarından başka yere gidemez ne yazık ki.
              Kesinlikle! Artık çalıştırabileceği takımlar bu seviyedeki takımlar,yere göğe sığdıramayanlar görsün[emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış planlama olmuş hocam.. Görmek lazım, bakalım.
                Bence o kdar da kötü hamle değil. Geçen sezon son 6 maçı kazanamadan ligi 11. bitirdiler. Okan Buruk makine gibi takım kurmuş, baya iyi oynatıyordu. Hızlı oyuncusu var, teknik oyuncusu var. Güçlü oyuncusu var. Bekleri iyi, oyunu bizdeki gibi bekler üzeriinden kur, Boldrin'i Sosa yap tamam. Herhangi beklenti de yok. Küme düşeceğine ihtimal vermiyorum. Bu sezon takım çalıştırmayacağım demişti ama ara verip yüzünü unutturduktan sonra daha iyisini bulamayabilirdi.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Başarılar hocam. Bundan sonra Rize maçlarını da takip edeceğiz.

Yorum

• Hocam seni seviyoruz, içime sinmesede kararina saygi duyuyorum, neticede bu isten ekmek yiyorsun.
                    Artik senden Trabzonsporumuza son bir iyilik yapip, gs'den puan almani istiyoruz.
                    Insallah hersey gönlünce olur.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Yazık. Trabzon camiasına kin tutan bir kulüpte çalışması yanlış. Ünal Karaman'a yanlış yapıldığını düşünen biri olarak, kararını yanlış buluyorum. Profesyonel manada ise maaşını düzenli alır, kadrosu da iyi.
                      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Malatya ve Konya tekliflerine karşın Rize tercihi kadro kalitesi açısından daha uygun olmuş kendisi adına. Başarılar dilerim.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yazık. Trabzon camiasına kin tutan bir kulüpte çalışması yanlış. Ünal Karaman'a yanlış yapıldığını düşünen biri olarak, kararını yanlış buluyorum. Profesyonel manada ise maaşını düzenli alır, kadrosu da iyi.
                          Mecnun Otyakmaz ile iyi arkadas degil mi Ünal Karaman ? Rizespor'u calistirmasi garipsenmemeli bence.

Yorum

• bence hata yaptı biraz daha beklemeliydi. Allah yardımcısı olsun, sonuna kadar destekçisiyiz.

Yorum

• Rize'ye vali atadık.

Yorum

• Kendisi emin olun rizede daha mutlu olur çünkü büyük düşünmeyen bir adam küçük olsun bana yeter zihniyetinde. Bugün Messiyi aldık sana hocam desek yahu ben bu adamı nasıl oynatacağım der çünkü liderlik bambaşka bir olay.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X