bakin teknik adamligindan bahsetmiyorum, sizi sampiyon yapar yada yapmaz onemli degil, oyle yada boyle bu klubun kurulus degerlerine bagliligini efsanesi oldugu klube istifa ettigi yada gorevden alindigi gun odemistir...
bu klubun tarihine adini futbolculgundan ote bir sekilde geciren, ileride bu klubun baskanligini tipki hocasi ozkan sumer gibi yapmasini istedigim su zamanda ortaya cikmis bir yurek...
Canım hocam seni çok seviyorum ve çok da özledim. Kulüpte bulunduğun her dakika her saniye bu kulübün değerlerine anlam kattı. Yaptıkların yıllar sonra ancak anlaşılacak. Kattığın her şeyden Allah razi olsun.
Hocam, seni çok seviyoruz, lakin alttan almak, sabır ile tevazu ile gerekmese bile özür dileyip kırgınlıkları yok etmek erdemdir.Tabi aynı şeyler Ahmet Ağaoğlu için de geçerli, lakin adam başkan. Ne olurdu Hayri Hacısalihoğlu gibilere kulak asmadan taraftar hatrına işine gücüne baksan.Neyse olan oldu, artık bir gün tekrar çalışmak niyetiyle diyelim. İnşallah takım şampiyon olur ve sen de hak ettiğin kutlamalara katılırsın.
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum