Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fanatik [MENTION=6527]fanatik[/MENTION]comtr
    ·
    31sn
    Konyaspor'un yeni teknik direktörü belli oldu: Ünal Karaman... (via:
    @SoydabircanEsat
    )

Yorum

• Kendisi bu göreve zaten devre arası getirilecekti ama laf olur diye aykut kocamanla devam ettiler birkaç hafta.

Yorum

• Konyaspor, Ünal Karaman ile anlaşamadı. Yeni hedef Bülent Korkmaz�� (Kontv / Selahattin Akçakaya)
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sporcope
          @sporcope
          ·
          14sn
          ÖZEL | Ünal Karaman, Konyaspor'u reddetti.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kendisi bu göreve zaten devre arası getirilecekti ama laf olur diye aykut kocamanla devam ettiler birkaç hafta.
            üstat

Yorum

• ben hoca olsam konya'da çalışmazdım. rıza ile iyi giderken gerekçesiz aykut'u getirdiler şimdi kim kime güvenecekte hoca olacak bunlara.

kasımpaşa'da aynı haltı yemişti denizli için iyi olan kemal özdeş'i şutlamışlardı, geçen sene kurtarmışlardı ama bu sene kesin düşecekler.

konya'da düşme potasında. hikayeler aynı sonuçlarda öyle.

ünal hoca sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını söylemişti zaten.
              sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben hoca olsam konya'da çalışmazdım. rıza ile iyi giderken gerekçesiz aykut'u getirdiler şimdi kim kime güvenecekte hoca olacak bunlara.

kasımpaşa'da aynı haltı yemişti denizli için iyi olan kemal özdeş'i şutlamışlardı, geçen sene kurtarmışlardı ama bu sene kesin düşecekler.

konya'da düşme potasında. hikayeler aynı sonuçlarda öyle.

ünal hoca sezon sonuna kadar takım çalıştırmayacağını söylemişti zaten.
                isler iyi giderken konya ve kasimpasaya cok benzer bir takim biliyorum, acaba hangisi?...

iyi forumlar...
                ıslak imza....

Yorum

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  isler iyi giderken konya ve kasimpasaya cok benzer bir takim biliyorum, acaba hangisi?...

iyi forumlar...
                  Dışardan benzer gözüküyor iç dinamikleri tam olarak bilmiyoruz. Yönetime tepkimi fazlasıyla gösterdim Ünal hoca konusunda ama arada ki fark tutku.
                  sadece aşk bizimkisi

Yorum

• bakin teknik adamligindan bahsetmiyorum, sizi sampiyon yapar yada yapmaz onemli degil, oyle yada boyle bu klubun kurulus degerlerine bagliligini efsanesi oldugu klube istifa ettigi yada gorevden alindigi gun odemistir...

bu klubun tarihine adini futbolculgundan ote bir sekilde geciren, ileride bu klubun baskanligini tipki hocasi ozkan sumer gibi yapmasini istedigim su zamanda ortaya cikmis bir yurek...
                    ıslak imza....

Yorum

• Canım hocam seni çok seviyorum ve çok da özledim. Kulüpte bulunduğun her dakika her saniye bu kulübün değerlerine anlam kattı. Yaptıkların yıllar sonra ancak anlaşılacak. Kattığın her şeyden Allah razi olsun.

Yorum

• Hocam, seni çok seviyoruz, lakin alttan almak, sabır ile tevazu ile gerekmese bile özür dileyip kırgınlıkları yok etmek erdemdir.Tabi aynı şeyler Ahmet Ağaoğlu için de geçerli, lakin adam başkan. Ne olurdu Hayri Hacısalihoğlu gibilere kulak asmadan taraftar hatrına işine gücüne baksan.Neyse olan oldu, artık bir gün tekrar çalışmak niyetiyle diyelim. İnşallah takım şampiyon olur ve sen de hak ettiğin kutlamalara katılırsın.
                        Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                        Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• İşin cefasını Ünal hoca çekti onca sakatlık yoğun maç temposuna rağmen takımı yinede yukarda tuttu.

Ve en önemlisi gittikten sonra tek kelime etmedi kimseye malzeme verip suyu bulandırmadı.

Emeklerin için yeniden teşekkürler hocam
                          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Rizespor ile prensipte anlaşmış hayırlı olsun başarılar

( ゚д゚)

Yorum

• Seviyesinde bir takıma gitti..

Yorum

• TD Kariyerinde ki yükselişi aşşagı çekmek istiyor sanırım . Hayırlı olsun
                                Twitter : @EY61_
                                Youtube : EY61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim