Sturridge i oyundan alıp peşine avdijaj ı koyup medet uman kafadan bir cacık olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın hiçbir suçu yok. Suçlu kulübünün 900 milyon lira borcu varken akıllanmayan taraftarda. Öne geçince geri yaslan diye bir taktik vermiyor. Pili bitiyor takımın pili. Çok sevdiğiniz performans oyuncularıyla hep bu sonuca varırız. Bir maç göklere çıkarır diğer maç istifa diye bağırırsınız. Karşı takımda Yumlu ve Yavru vardı. Milyon eurolar döküyorsun yine de sövdüğün adamlara yeniliyorsun. İlahi adalet.
Futbolcuların gücünü ekonomik kullanacak sistem yok.
Önde pres yaparak savunma hattını orta çizgiye yakın kurmadığından.
Atak devamlılığı sağlamadığın gibi savunma'da hücumları karşılamak zorunda kalıyorsun.
Yorum
-
hocayla ilgili bir tane problem var o da kendi istediği şartlar oluşmadığı sürece başarılı olma ihtimalinin olmadığı. şöyle açıklamak gerekirse geçen sene hoca burak ve onurdan rahatsızdı çünkü hocanın ağırlığını zedeleyen oyunculardı ve burak ile istediği oyunu oynayamıyordu hoca. ama kesemiyordu da. yönetim bu ikisini gönderdi ve hoca da rahat rahat rodellegayı oynatabildi. hoca sene sonunda rodelleganın kalmasını istiyordu çünkü istediği oyun formatında iş gören bir adamdı. ki kendisini hiç de beğenmiyorum ayrı mesele.
hocanın oynatabildiği bir sistem var o da 4-2-3-1. bu sistemde bir tane deli dana gibi koşan ön libero bir tane hem mücadeleci hem de teknik oyun kurucu bir tane ileri geri yapabilen on numara. ömür zaten son derece savunma yardımı olan bir oyuncuydu. toplamda dört adam savunma desteği verdiği için tony nin açığı kapatılıyordu.
sezon sonu geldiğinde ise giden adamların yerine onlardan tamamen alakasız oyuncular aldı yönetim. sakatlanan onazinin yerine alan parselleyen mikel geldi. yusuf gitti yerine kimse alınmadı. ben ne hüseyine kızıyorum ne campiye. bu adamlar maksimumuyla oynuyor zaten. canları da sağ olsun. sen dört tane forvet ile oynarsan buna hangi stoperin canı yeter ki zaten. ne yusuf savunma yapıyor ne tony ne de sorloth ileride basabilecek oyuncu. sturridge zaten bağımsızlığını ilan etmiş. böyle bir ortamda onazi sağlam olsa bile mikele muhtaçsın zaten. ama bu dizilimle başarılı olma ihtimali ancak ve ancak savunmanın ileride kurulduğu sistemle olur. bu kadar mesafede oyuncular çok çabuk yorulur ve gol atıldığı gibi geriye çekilirler. oyuncular da insan sonuçta.
ve şimdi gelelim asıl meseleye. sene sonunda alınan sturridge esasında bu takımın forvetiydi. en uçtaki adamdı yani. fakat sakatlığı sebebiyle sorloth oynadı ve başarılı da oldu adam. öyle ki sanki asıl forvetimiz sorlothmuş gibi bir görüntü oluştu. hoca şimdi sorlothun hakkını yemek istemiyor sturridgeyi de kesemiyor. tony yi kesse yerine koyacak adam yok. e nabıyor gücü yettiği yusufu kesiyor mecbur. geçen sene ile esasında aynı durumdayız. rodellega fena oynamıyordu burak'ı da kesemeyince ikisini birlikte oynatmaya başladı ve takım dinamitlendi.
bu yapılan transferler baştan sona hatalıydı ama bu adamlar artık burada ve buna uygun çözüm bulmak zorunda hoca. çünkü bu transferler yapılırken ses etmeyen sendin. burada çok konuştuk dahil ol istemediğin adamı aldırtma diye. ama hoca abilerimizdir diye ses çıkarmadı ve geldiğimiz nokta ne yazık ki çok çok kötü. bu konu antrenmanla vs ile ilgili bir şey değil. hiçbir takım bu şekildeki bir düzende doksan dakikayı verimli çıkaramaz.
hoca bir karar vermek zorunda. defansif katkısı az olan oyuncuları sonradan dahil edecek ve doksan dakikaya yayılan bir futbol oynayacak. yani hoca kendi bildiği şekilde oynatacak bu takımı. isimlere bakmayacak. hani onun için doğrusu buysa eğer örnek olarak şöyle göstereyim
uğurcan
joao hosseini hüseyin novak
parmak sosa
ekuban behlül tony
sturridge
ile oynasın derim. eğer ben bununla başarılı olabiliyorum dersen varsın böyle çık. kimse sana ses etmez o zaman. çünkü senin şu anki yapmaya çalıştığın şey ile başarılı olabilecek bir takım yok hocam kusura bakma. ya de ki ben bu yapıyı sürdüremem bu oyunculara söz geçiremem ya da yapabileceğin düzene geç biz de seni destekleyelim.
bu düzene nasıl geçeriz peki. çok basit. sorloth sakatlanırsa ya da cezalı duruma düşerse. hocanın sorloth varken böyle bir şey yapabileceğini ben sanmıyorum şahsen ama temennim bu yöndeOMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
Antep maçı dk. 65, 2-1 öndeyiz, Sturridge çıkıp, Doğan giriyor.
Başakşehir maçı dk.75, maç 1-1, Sturridge çıkıp, Yusuf giriyor.
Antalya maçı dk.59, 3-1 öndeyiz, Sturridge çıkıp, Ekuban giriyor.
Altay maçı, dk.62, maç 1-1, Sturridge çıkıp, Sörloth giriyor.
Ezbere oyuncu değişikliğine Sturridge üzerinden bakış.
Yorum
-
Yusufu oyundan aldın sağ kanati çökerttin son yarım saat bir tane o kanattan top götüremedik. O Yusuf Yumlu'ya tam 2. sarıdan kırmızı aldıracak derken sen naptın ettin çocuğu haybeye oyundan aldın. Struc ile ortadan efektif çıkışlarla skoru kovalarken onu çıkarmayı yeğledin fakat Sosa rezilleri oynarken onu oyundan almak yemedi galiba. Neyse, kredini kendi kendine tuketiyorsun haberin ola.
Yorum
-
İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocanın hiçbir suçu yok. Suçlu kulübünün 900 milyon lira borcu varken akıllanmayan taraftarda. Öne geçince geri yaslan diye bir taktik vermiyor. Pili bitiyor takımın pili. Çok sevdiğiniz performans oyuncularıyla hep bu sonuca varırız. Bir maç göklere çıkarır diğer maç istifa diye bağırırsınız. Karşı takımda Yumlu ve Yavru vardı. Milyon eurolar döküyorsun yine de sövdüğün adamlara yeniliyorsun. İlahi adalet.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuç benim.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunu geniş alanda oynadığın, topsuz oyunda alanı daraltmadığın için pert olabilir misin ?
Futbolcuların gücünü ekonomik kullanacak sistem yok.
Önde pres yaparak savunma hattını orta çizgiye yakın kurmadığından.
Atak devamlılığı sağlamadığın gibi savunma'da hücumları karşılamak zorunda kalıyorsun.
Fenerbahçe maçında Tolga Ciğerci ve Ozan Tufan 15 kez ceza sahana girmiş. Beşiktaş maçında şansa gol bulmuşsun ve %36 topla 'ekonomik' oynayarak maçı bitirmişsin. Galatasaray maçında 65 dakika orta sahan 2 saniye içinde geçiliyor. Başakşehir seni şut manyağı yapıyor. Es kaza 90+6 da gol atıyorsun. Şimdi bu saydıklarım güya şampiyonluk yarışında rakiplerimiz. Bizim de sorunumuz teknik direktör. Tabi canım. Sturridge goy goyuna devam.
Yorum
-
Yumlu forumun hepsinden daha iyi biliyor futbolu. Takımın yorgun olduğunu görmüş işte üstüne söz söylemeye gerek var mı? Hoca sahaya çıkıp yorulanların yerine koşmalıydı derseniz o başka. Sizin yüzünüzden hocanın eksiklerini de eleştiremiyorum burada. Bu takımın çöp olduğunu kabul etmiyorsunuz çünkü. Kondisyon BİTMİŞ işte kabul edin bunu ve hocayı ağır eleştirmekten kaçının.
Yorum
-
Performansı yerlerde. Bitik bir Sosa vardı sahada. 60'ta Onazi-Doğan-Parmak biri girebilirdi. Ezbere işler yaptı. Hele son değişiklikte amaç nedir anlayabilen beri gelsin. Üstte arkadaş yazmış zaten. Başarılı olacak sistemi. Çok zor değil bunu yapmak. Bir Burak-Onur kararı daha gerekiyor anlaşılan.
Takım komple sahada dökülüyor kaç haftadır."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
Bakın adam anlatmış tane tane oyuncular bok çuvalı gibi sahanın ortasına yığılacak derecede fiziken bitikler bu oyuncu kadrosuyla hiçbir başarı kovalanmaz ama biz yine ucundan şampiyonluk yarışının içindeyiz azıcık takdir edin lütfen demeliydi bence taraftara. Yoksa anlamıyor kimse.
"Maç kaybettiğimiz için üzülüyorum ama oyuncularıma daha da üzülüyorum. Sezon başından beri gereğinden fazla yüklendiğimiz oyuncular var. Onlar da bugün nasıl performans sergilediklerinin farkında. Onlara bir şey diyecek durumda değilim. Şu an beklentim antrenman eksiği olan oyuncuların bir an önce bu eksikliğini gidererek diğer yorulan arkadaşlarına saha içinde çok daha fazla üretim adına katkı yaparak bizi mutlu etmesi. Sonuçta maç kaybettik. Bu kayıp adına üzgünüm."
Yorum
-
Geçen sene aynı hatayı yaptı sonra düzeltti. Burak ve Hugo ikilisini ısrarla sahaya sürdü olmadi inat etti. Daha sonra 4-2-3-1 i oturttu başarı ve guzel futbol geldi. Bu sene de Sturridge ye yer bulmak için takımı çorbaya çevirdi yine, ne oynadığımız belli degil. Mikel ve Sturridge gibi hocanin taktiğine ve takima uymayan 2 adami alanlarda asıl suç ama kendisi de cesareti gosterip bu 2 elemandan acilen kurtulmalı.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum