En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 16.12.2019, 22:00.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Haahahha aynen hoca suçlu. Sahada 11 oyuncu da götünü kaldırmaktan aciz fiziksel olarak bitmiş oyuncular. 20 dakikalık kondisyonları olan topçularla neyin başarısını bekliyorsunuz awwwww Rakip sahaya yerleşmeyi geçtim gidebilmek bile yıllar alıyo bi tarafını kaldırıp koşan topçu sayısı 0.
Hem kendisimim. hem de takımın baskıyı kaldıramayacağını net olarak gösterdi. Sezonun kırılma maçında en kötü oyunumuzu oynadık. Oyuncuların ayakta duracak hali yoktu...
Haahahha aynen hoca suçlu. Sahada 11 oyuncu da götünü kaldırmaktan aciz fiziksel olarak bitmiş oyuncular. 20 dakikalık kondisyonları olan topçularla neyin başarısını bekliyorsunuz awwwww Rakip sahaya yerleşmeyi geçtim gidebilmek bile yıllar alıyo bi tarafını kaldırıp koşan topçu sayısı 0.
Hocam sen bu forumda gördüğüm en troll üyelerdensin ya, yâni ciddî yorum yapıyormuşsun gibi geliyor ama bir bakıyorum yazdıklarına, ne desem bilemiyorum.
Hüseyin falan yazıp basit çözümler bulmayın
O golü bu takım.her türlü yiyecekti
4 forvet ileride
Sosa bitmiş tükenmiş
Mikel son nefesini harcıyor
Sen kenarda maç izliyorsun
70 olsun da Ekuban'ı alırım.diyor kafasında
Herseyi ezber
Oyun okuma sıfır
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Acil 2. Islahat fermanını çıkarmalı. Mikel, Sturridge ve Sosa'yı kadro dışı bırakmalı. Devre arası bedavaya hepsini yollamalı. Takımın pili bitiyor. Galatasaray maçında da aynısı oldu. Şu kadroya bu hoca fazla lüks. Başarılı bir sezon geçiriyor.
bu 5 puanı hocaya yazıyorum ve bugün sonuna kadar eleştirilebilir, bu maçı ne yapıp edip kazanmalıydık makus talihimiz yine şampiyon falan olamazsın dedi... Benim ümidim kalmadı bugünü gördükten sonra. Bundan sonra Şenol Güneş'in gelişini bekleyeceğiz artık...
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Ünal hoca bizim için büyük şans , takımımız nerelerdeydi şimdi nerelere geldik görmüyormusunuz bunu sürekli zirvede bir Trabzonspor var. Elindeki kısıtlı kadroyla neler yaptı ne başarılar elde etti resmen olağanüstü bir performans !!!
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum