Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok kötü bir maç planıyla sahadaydık. Asıl oynaması gereken oyuncuları 20 dakikaya saklamak nasıl bir plandır ya. Tabi o son 20 dakikada ne Sosa'nın ne de Waka'nın oynamaya mecali kalıyor nasıl bir etki oluşturmayı bekliyorsun ki hocam.

3 tane sabit ortasahayla bu iş olmaz bir türlü öğrenemedi. Kamil'in yerine Avdijaj veya Ahmet'i monte etmek zorundasın başka bir seçeneğin yok. Aksi halde ne Sturridge'ten ne de Waka'dan verim alırsın. Takımın yavaşlığını izlerken acı çekiyorum resmen ya.

Yorum

• Su stoper konusunu bir halletse bile yeter. Taktik faln beklemiyorum zaten, sirf kaliteli ayaklarin aksiyonlarina bakiyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• çok doğru planla başladık pozisyonlara defansif olarak tepki verdik ama golü attığımız an rahatlamak yerine daha da ciddiyeti yukarı çıkarmalıydık. sturridge hemen çıkmalıydı mesela, direk kontraya dönmeliydik. konsantrasyon düşüklüğü kaldırmaz böyle maçlar. bu malzemeyle böyle yapılmalıydı plan ama kronik sorunlarımız izin vermedi kazanmaya.

Yorum

• Hocam şu gol yeme sorununu çöz artık. 22 maç olmuş sanırım üst üste gol yenilen maç sayısı.
          Ayrıca oyunu soğutma işlerinide iyi becermemiz lazım.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Kamil ile Doğan yan yana dünyada hiçbir takımda oynayamaz. Tamam Parmak ve Mikel'in aynı anda sakatlanması oldukça ekstrem bir durum ama olmaz yani. Olmadı da.
            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• maurizio sarri olma yolunda.buda iyi bişey

uzun vadede kupalar kazandıracaktır.net
              TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                çok doğru planla başladık pozisyonlara defansif olarak tepki verdik ama golü attığımız an rahatlamak yerine daha da ciddiyeti yukarı çıkarmalıydık. sturridge hemen çıkmalıydı mesela, direk kontraya dönmeliydik. konsantrasyon düşüklüğü kaldırmaz böyle maçlar. bu malzemeyle böyle yapılmalıydı plan ama kronik sorunlarımız izin vermedi kazanmaya.
                Abi nasıl doğru plan ya. Rakip kaleye inmek gibi bir derdin olmadan topu tamamen rakibe bırakarak başlamak nasıl bir düşünce yapısı ben çözemedim. Yusuf ve Ahmet'i birbirine yakın oynatıp ikisinin hızından yararlanarak rakip kaleye gitmeyi düşünseydik bari. Duran toplar harici gol atmamız imkansızdı rakibe. Sörloth'u kanada atıp Sturridge'i forvete çekme gibi anlamsız hamleler yaptı hoca Sturridge tamamen devredışı kaldı. Sadece Yusuf'u oynatsa işi çözerdik rakip de bu kadar korkusuzca saldırmazdı bütün maç.

Başakşehirden en çok çekinen rakip biz olmuşuzdur herhalde. Okan Buruk en rahat oynadığımız maçtı dedi. Yani rakibi oynatmamak için çıktık ama onu da beceremedik. Kamil'in hiçbir şey yapmaya mecali yok ısrarla oynatıyor mesela.

Yorum

• Takımın sahadaki de organize yapısını, doğaçlama futbolunu geçtim.

Elindeki malzemeyi bile doğru kullanamıyor

Bu futbol anlayışı ile kollektif biçimde, set oyunu ile üretemeyeceğin aşikar

Yapacağın iş bireysellikle sonuç aldığın için etkili hücum oyuncularını oynatmak olmalı

Hali ile Ahmet Canbaz ve Yusuf Sarı'nın K.Ahmet-Doğan yerine 60-65 gibi girmesi lazımdı

Yorum

• 20 yıldır bu taraftarın hocalığına laf etmediği tek birisini görmedim...Yerlisi yabancısı bir sürü hoca geldi ama taraftar hiçbirini beğenmedi çünkü en iyisini kendileri biliyor.Ne yapsan yaranamazsınız hocam böyle devam et.
                    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi nasıl doğru plan ya. Rakip kaleye inmek gibi bir derdin olmadan topu tamamen rakibe bırakarak başlamak nasıl bir düşünce yapısı ben çözemedim. Yusuf ve Ahmet'i birbirine yakın oynatıp ikisinin hızından yararlanarak rakip kaleye gitmeyi düşünseydik bari. Duran toplar harici gol atmamız imkansızdı rakibe. Sörloth'u kanada atıp Sturridge'i forvete çekme gibi anlamsız hamleler yaptı hoca Sturridge tamamen devredışı kaldı. Sadece Yusuf'u oynatsa işi çözerdik rakip de bu kadar korkusuzca saldırmazdı bütün maç.

Başakşehirden en çok çekinen rakip biz olmuşuzdur herhalde. Okan Buruk en rahat oynadığımız maçtı dedi. Yani rakibi oynatmamak için çıktık ama onu da beceremedik. Kamil'in hiçbir şey yapmaya mecali yok ısrarla oynatıyor mesela.
                      plan vardı da hücum tarafını uygulayamadık normal olarak ilk defa yan yana oynayan bir onbir. maç başında bocalaması normal. sonuçta ilk yarının sonuna doğru tepkimizi verdik. genel olarak defansta da hep teki vererek oynadık.

maçın sonunda takımın ayakta kalması için sağlam hücum hamlesi gerekir. krasnodar'a bunun için yenildik mesela. malzemeye göre benim planım da bu olurdu uğurcan bozdu planı. ekstra olarak kamil çıkışlarda çok kötüydü, sturridge de nabız vermedi.

Yorum

• Son kornerde o muhteşem "kümelenip korner atılırken ceza sahasına yayılma" taktiğimizi yapmayıp golü attık. Kötü bir taktik üzerine gitmenin ne kadar saçma olduğunu da görmüş olduk.

Yorum

• taraftar denenmemiş herşeyin mevcuttan daha iyi olacağı varsayımıyla yapıyor eleştirilerini. kulübende ahmet değil mehmet olsa bu sefer o neden oynamadı denecek.
                          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• 2 soru hakkım olsa hocaya bunları sorardım:
                            1. Neden defans o kadar geriye yaslanıyor.
                            2. Değişiklik için neden gol yemeyi, geriye düşmeyi bekliyorsun.

Yorum

• sürekli ortalama 5 sakat oyuncumuz var.
                              istisnasız her takımdan gol yer(umraniyeden bile)
                              Yenilen bütün gollerde aynı stoperin hatası var.
                              Bu stoper her maç hala kadroda.
                              Her maçta oyuncu değişikliklerinde geç kalıyoruz.
                              Öne geçtiğimiz bütün maçlarda baskı yiyoruz.
                              Pek çoğunda puan bırakıyoruz.
                              30 maçtır böyle.
                              30 maçtır buna nasıl oluyorda çözüm bulunamıyor.
                              Bunun ekuban veya ömurle ilgisi yok.
                              Trabzonspor tarihinin en iyi kadrosu bu.
                              Kendi haline bıraksan bile kendiliğinden ilk 4e girer.
                              Teknik ekip komple vasat altı.
                              Mevcut başarı seviyesi teknik ekibin değil, bireysel yeteneklerin doğaçlama oyununun ürünü.
                              Seneye elde bu kadroda olmayacak.
                              40 değil 140 sene daha bekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maurizio sarri olma yolunda.buda iyi bişey

uzun vadede kupalar kazandıracaktır.net
                                Hocam ne güldüm akşam akşam ya Allahda seni güldürsün.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim