Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu sorduğun soruya bak yahu
    Ünal Karaman
    Sorumlusu hoca değil yönetim değil kim peki benmiyim senmisin? Birde alaycı ifadeler çokmu zekisin...
    Belli oluyor zekiliğin her yazılana salça olmak zeki insanların duruşudur değilmi.....
    Ya bi git ya mahvettiler değer bırakmadılar camiada hala Çaka satıyorsun şu durum çok hoşuna gidiyor sanırım lig çok önceleri gitmiş kupa desen 1.lig takımına rezil bir sonuçla noktalanmış ve hala sorumlusu hoca değil yönetim değil...
    Bak beğenmediğin yorum yada görüşleri okuyup cevaplayacaksın diye bir kural yok ve hatta alaycı tavır sergileme hakkıda verilmemiştir kimseye bu durumlarda 3 maymunu oynayacaksın....OKEY....
    Sorumlusu Yusuf

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sorumlusu Yusuf
      Demaaa... Yusuf diye bir oyuncun var ve sen onu beğenmiyorsun doğruya size Messi lazım Ronaldo lazım Pigué,Laporte,Busguets v.s v.s oyuncular lazım eeee o zaman Ünal karamana ne gerek var ben bile o takımı lig şampiyonu ve cl şampiyonu yaparım...
      Bu kadar kolaycılık senin gibi zeki insanlara yakışmıyor hayal gücünü biraz daha zorlaman lazım...
      Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• milli takım arasında gençleri kadroya alarak güzel eğlenceli ve yoğun bir dönem geçirelim. son 8 hafta için hedefler koyulsun, konsantrasyon artsın. yavan bir ara geçirmeyelim. dinlenmeyi bile tesiste yapsın oyuncular birlikte vakit geçirsinler.
        En son artvints tarafından düzenlendi; 10.03.2019, 17:39.

Yorum

• Hedef 2.lik olarak belirlenebilir bence fikstür güzel. Konsantre olabilirsek hemen hemen kalan her maç için favoriyiz
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• sinekten yağ çıkaran sistem hocası gelmezse ve ünal karamanla yola devam edersek küme düşeriz aga.sakın ha.

puan cetveline aldanmasın yönetim.teşekkür edilip yolların ayrılması gerekiyor.

düşük maaş bütçeli bir takımda ünal hoca sinekten yağ çıkaramaz.
            TEKKEBALL

Yorum

• #ÜnalKaramanla10YıllıkSözleşme
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• bu arada taraftar ıslıklıyor tepki gösteriyor diye yedek kulübesinde oyuncusunu sahaya süremeyen bir teknik adama sahibiz.

devam edip etmemek için 10 kez düşünmek lazım aga.

ikinci yarı 8 maçta 11 puan topladık ve bu puan ortalaması düşme yarışındaki puan ortalamasıdır.ünal karaman zor zamanda çözüm üretebilen bir hoca değil.net
                TEKKEBALL

Yorum

• hocam ben sevdigim insanlari elestiririm...malum kasimpasa maci yanlis degisiklik nedeniyle kaybedildi. akhisar macinda 2-1 öne gecer gecmez rodallega yi neden cikarmazsin? ibanez takima ofansif olarak arada oyuna sokulmasi sart, bu adama onca maas veriliyor, biraz ugrasmak lazim. ancak sadece ofansif olarak
                  İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                  BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Demaaa... Yusuf diye bir oyuncun var ve sen onu beğenmiyorsun doğruya size Messi lazım Ronaldo lazım Pigué,Laporte,Busguets v.s v.s oyuncular lazım eeee o zaman Ünal karamana ne gerek var ben bile o takımı lig şampiyonu ve cl şampiyonu yaparım...
                    Bu kadar kolaycılık senin gibi zeki insanlara yakışmıyor hayal gücünü biraz daha zorlaman lazım...
                    Çok abartılı yazıyosun abi. Kötü oynayan tepki görür iyi oynayan alkışlanır bu her yerde böyledir Ünal Hoca'yle ne alakası var bunun?

Şartlar ortada

Yorum

• Ünal Hoca yanlış değişiklik sebebiyle eleştirilebilir fakat takımda 3-4 tane yedek var onlar da pek bekleneni veremedi.

Ayrıca bu kadar eksik olunması hocanın da dengesini bozuyor, doğru yapacağı işi de yapamayabiliyor.

Ünal Karaman iyi transferlerle bir sezonu daha haketti, sabırsız olmamak lazım. Bize iyi futbol oynattı.
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hocam ben sevdigim insanlari elestiririm...malum kasimpasa maci yanlis degisiklik nedeniyle kaybedildi. akhisar macinda 2-1 öne gecer gecmez rodallega yi neden cikarmazsin? ibanez takima ofansif olarak arada oyuna sokulmasi sart, bu adama onca maas veriliyor, biraz ugrasmak lazim. ancak sadece ofansif olarak
                        İbanez bu takımda forma giyemez. O yeterlilik yok. İnanez gibi boş adamlarla uğraşacağımıza alttaki geçleri oynatalım. Elimizde faruk can genç var biz 3 ay sonra gidecek ibaneze forma veriyoruz.
                        En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 14.03.2019, 23:29.

Yorum

Şu sorduğun soruya bak yahu
                          Ünal Karaman
                          Sorumlusu hoca değil yönetim değil kim peki benmiyim senmisin? Birde alaycı ifadeler çokmu zekisin...
                          Belli oluyor zekiliğin her yazılana salça olmak zeki insanların duruşudur değilmi.....
                          Ya bi git ya mahvettiler değer bırakmadılar camiada hala Çaka satıyorsun şu durum çok hoşuna gidiyor sanırım lig çok önceleri gitmiş kupa desen 1.lig takımına rezil bir sonuçla noktalanmış ve hala sorumlusu hoca değil yönetim değil...
                          Bak beğenmediğin yorum yada görüşleri okuyup cevaplayacaksın diye bir kural yok ve hatta alaycı tavır sergileme hakkıda verilmemiştir kimseye bu durumlarda 3 maymunu oynayacaksın....OKEY....
                          Sorumlusu taraftar.
                          Eger Yusufun ne kadar gelistigini göremiyorsa futbol izlemesini biraksin.
                          Nefsin icin sevme

Yorum

• değişiklik yapmaktan bu kadar korkulmaz ki. takım değişiklik diye bağırıyorsa yap sen kimse ona bağlamaz yenen golü. zaten elli defa son dakika golü yedik bir tane daha yeriz ama gençlerin enerjisinden gol de bulabiliriz. bakalım atacaklar mı diye beklemenin, oyuncuları mental olarak bitirmenin, sakatlığa davetiye çıkarmanın anlamı yok.

Yorum

• Bravo hocam.

Yorum

• 3 haftalık araya en çok ihtiyacı olanlardan. İnşallah Pereira, Yusuf ve Abdulkadir'le birlikte Sosa'nın da eşlik etmesiyle birlikte yeniden üçgenleri kurduğumuz bir Trabzonspor izleriz...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim