Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki arkadaşım, ben yanlış anlayıp yersiz alınganlık göstermişim. samimiyetle özür dilerim.
    Ben de istemeden kalbini kırdığım biri varsa özelinde özür dilerim.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet. Giderse hiç aramayız diyordu buradakiler. ))))))))) Giderse çok ararız ama gitmeli demiştim ben de. Yerine niye adam almadılar gerçekten anlamak güç. Belki de Ekuban-Sorloth ikilisi iyi geldi, çift forvet oynarız gibi bir düşünce mi oluştu, bilemiyorum. Ne yapıp edip eski sisteme dönmeliyiz. Sosa-Parmak önlerinde bir 10 numara. 10 numara bulamadıysak, Sosa-Doğan önlerinde Parmak oynamalı. Mikel denilen eleman kesinlikle orta saha alternatifi olmamalı. Stoper oynasın.
      bence eldeki oyuncu grubuyla eski sistemde diretmek yersiz olur. parmak bu seviyede onazi açığının yamanması görevini üstlenebildi. şuan çabalıyor ama sahada bir görevi yok, kendisi de durumun farkında çözüm üretemiyor.

benim izlediğim maçlarda gördüğüm kilit bir durum söz konusu. mikel giderek güçleniyor, ona göre oynasak sosa'nın etkinliği düşüyor parmak iptal oluyor. diğer türlü yusuf'un boşluğu dolmuyor, özellikle ekuban da sakatlanınca. abdülkadir ömür olayı da tuzu biberi.

ünal karaman'ın işi zor. ama teknik direktörlük kariyeri için güzel bir sınav. bu işin altından kalkabilecek mi göreceğiz.

diğer bir boyut, takım savunması ve fizik kondisyonsa apayrı bir muamma. buradaki bir arkadaşın da belirttiği gibi teknik ekip rotasyonu gerekebilir o iş için. teknik direktör bu ince detaylarla uğraşmaz, film yönetmeni gibi. herkesin ağzına bakması kritik anlarda liderlik göstermesi lazım. kalanı kameramanın, sesçinin vb nin işi

..

sezona güzel hayallerle başladım kendi adıma olmadı gibi. ama rakipler de kötü toparlayabilirsek rekabetçi bi takım oluruz
      futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Son mactan sonra sakinlestim şu an problem yok, gerilim yaratmadan sakin sakin yazmak istedim. Hozam bak bu patlamalar sevdigimizden, en azindan benim icin oyle. Biliyorum zor bir istek, yillarca burada calismani istiyorum ama bazi durumlar var.

1) Alt yapi ve proje takim isini çöpe atma, digerlerinden farkimiz olsun. Hadi yonetim sacmaladi, yoldan cikmasinlar sen engel ol.
        2) Teknik ekibi guclendir, transfer konusunda sesin ciksin biraz olaya odaklan.
        3) Şu elestirileri biraz dikkate al ve yenilikci ol. Avrupa liglerini takip et, yeteneksiz oyuncuda israr etmezdin bu sezon abarttin. Adaletli ol. Alt yapida cok daha iyi isimler oldugunu sen de biliyorsundur.
        4) Oyuncu degistirirken korkar hale geldik, sacma sapan adamlari oyuna sokuyorsun ya da zamanlamada hatalarin oluyor. Avdijaj ciksin Koray girsin, bu mu yani ? Avdijaj 10 numaraya gecsin sag kanada Safa girsin, Parmak oynasin. Oyuncularini tanı, yeni seyler dene... Koray'in kotu topcu oldugunu ben biliyorum, cok izledim. Sen hic mi izlemedin ? 10 numara lazim, denenebilecek bir suru topcu var ama oyuna Koray giriyor. Bu tarz anlamsiz tercihlerden uzak dur.

Genel olarak rahatsiz oldugum konular bunlar...
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Biraz daha sabır sakatlar bir dönsün diğerleri de form tutsun iyi olacağız.

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cahil milliyetçiler
            buradan sonrasını okumadım

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu bugüne kadar gelip kimin ar, namusuna dil uzattım ki şimdi böyle bir şey yapayım

O lafın adresi ayıbı hak görenlere. İşi hakarete vardıranlara. Hadsizlik edenlere. Gelip efendi gibi eleştirisini yapmış, yorumunu yazıp kenara çekilmiş insana kim ne diyebilir...
              burda ben hiç bir zaman ünal karamanın karakterine laf etmedim keza bu forumdaki kimseye hakaret etmedim ama siz adamcılık yapıyorsunuz ortada bir başarısızlık varsa bu babamda olsa eleştiririm ünal karaman gibi bu klüpten kimler geldi geçti bu klüp ünal karamanın çiftliği değil bu klüp ünal karamanın staj yapacağı bir klüp değil başarısız olursa eleştirilecek benden size tavsiye adamcılık yalakalık yapmayın gördğünüzü yazın hayatta daha iyi yerlere gelemeyebilrsiniz ama vicdan olarak rahat edersiniz.

Yorum

• Türkiye'de 126 profesyonel takım içinden 5 yıl takım yönetmemiş birine görev veren Karabükspor,iki yıl sonra kapanacak bir kulüp dışında kimsenin görev vermediği birini Trabzonspor Teknik Direktörlüğü altın tepsi içinde sunuldu.
                Geçen yıl heba edildi,bu yılın gidişatı çok daha büyük belalara doğru ilerliyor.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Hocam 45 level olmuşsun hala şu 1 level npcden alınma gömleği giyiyorsun. O elbise adeta bir fatih terim adeta bir İbrahim tatlısese dönüştürüyor seni hocam. Giy şu siyah gömleğini gözünü seveyim
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bjk’yi yener çıkışa geçeriz.

Bence sorun yok. Geçen yıl 7 haftada 7 puanımız mı ne vardı. Toparlar bu takımı Ünal Hoca.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ünal Hoca görüntü ve karakter olarak takımı taşıyabilecek düzeyde. Çok da yakışıyor.

Ama işin teknik boyutu beni aşıyor.

Saha sonuçları da ortada.

Daha iyisini istemek herkesin hakkı.

Bu arada geçen sene düşer denen takımı buralara getiren de Ünal Hoca.

Vefasızlık da yapmak istemiyorum.

Kafam çok karışık.

BJK maçı sonrası işler biraz da netleşecek bence.

Yorum

• yine mi izin vermiş takıma?

"ağam kovir misen" diye bağırıyor bence artık.

Yorum

• Bi takımın en kolay halledilebilecek sorunu nedir? Penaltı. Onu bile halledemedin be hocam
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Arkadaşlar, hoca hakkında teknik eleştiri yaparken kadronun mevcut durumuna bakıyor musunuz?
                            Bazı arkadaşlarımız sanırım farkında değil, hatırlatmak isterim, bu kadro geçen yıl ki kadro değil!
                            Rodallega yok, Yusuf yok, Abdülkadir yok, Ekuban yok! Bu oyuncular takımın hücum gücünün %60'ı demekti.
                            Geçen yıl en etkili ismimiz olan Nwakaeme bu sezon pek de ortalıkta görünmüyor. Onun eksikliği de var.
                            Hoca hakkında eleştiri yaparken sakatlık, hazır olmayan oyuncular gibi durumları dikkate almadan konuşmamak gerekir.

Ünal Karaman, kara kaşı ve gözü için göreve getirilmedi. Başarılı olursa devam eder, olamazsa gider. Net!
                            Fakat sezonun beşinci haftası itibariyle bir çok sakat ve hazır olmayan oyuncu varken hocaya vurmak yakışık almıyor.
                            Üstelik yeni yapılan transferlerden performans beklenen isimlerin tamamı hazırlık kampı görmedi. Ve formsuz!
                            Böyle bir ortamda suç bulunacak en son kişi takımın hocasıdır. Eleştiri yaparken biraz mantıklı ve insaflı olmak lazım.

Son olarak Ünal Karaman, eleştirilemez değildir. Hataları var mıdır? Vardır! Bunu da yazarız, eleştiririz.
                            Lakin hocanın değişiklik konusunda yaptığı hataları alıp başka bir yere vardırmaya kalkarsak çok büyük ayıp ederiz.
                            Abdülkadir, Ekuban, Fernandes sakatlıktan dönsün. Mikel, Sturridge, Donis form tutsun. İşte o zaman eleştiririz.
                            O vakit takım futbol namına bir şey oynamazsa işte o zaman hocayı eleştiririz. Gerekirse gitsin deriz.
                            Ama şu şartlarda hocaya vurmak bence biraz ayıptır. Bir Trabzonsporluya da yakışmamaktadır.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye'de 126 profesyonel takım içinden 5 yıl takım yönetmemiş birine görev veren Karabükspor,iki yıl sonra kapanacak bir kulüp dışında kimsenin görev vermediği birini Trabzonspor Teknik Direktörlüğü altın tepsi içinde sunuldu.
                              Geçen yıl heba edildi,bu yılın gidişatı çok daha büyük belalara doğru ilerliyor.
                              Adam geçen sezon bizden önce Malatya ile anlaşmıştı. Daha sonra ağaoğlu ve diğer insanlar araya girip de Trabzon'a getirdiler hocayı. Adamı resmen Malatya'nın elinden aldık. Onlar da Ünal hocayla anlaşamayınca Erol Bulut ile devam etmiştiler.

Yorum

• İlk olarak korkusuzmaraz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam geçen sezon bizden önce Malatya ile anlaşmıştı. Daha sonra ağaoğlu ve diğer insanlar araya girip de Trabzon'a getirdiler hocayı. Adamı resmen Malatya'nın elinden aldık. Onlar da Ünal hocayla anlaşamayınca Erol Bulut ile devam etmiştiler.
                                Malatya başkanı Ünal Karaman'ın kulübün alt yapısına bile Hoca yapmaz,kendinizi kandırmayın.Bekleyin bakalım bizden gittikten sonra nerede ne yapacak.
                                Örnek Hami Mandıralı.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X