İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
İlk olarak Telonyus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu gerçek mi? şu ligde bizim takım kadar tatil yapan takım yok heralde.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün Instagram sayfasında yazıyor yani gerçek.
bi arkadaş sürekli teknik ekibe yabancı gelsin diyordu şimdi hak veriyorum ona
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru sen sadece 11 yazıp sahaya süren taktiğin T sini bilmeyen hocalığın varlığından habersiz olan ünal karamana goygoyculuk yapınHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş biraz ayıp olmuyor mu bu şekilde konuşmalar. Adamcı, goygoycu, delikanlı olun...
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi ben her zaman doğruluğun adaletin yanında haksızlığa karşıyım ersun yanal adamdır değildir benim hiç derdim sorunum değil ama bu şahıs trabzonsporun başındayken agam bizle eğleniyor diye kapak yapıldı hemde bmn net giriş kapağına ama ünal karaman da bu takımın hocasıyken biri istifa etmelimi diye başlık açılıyorsa ve bu başlık kapatılıyorsa o zaman kimseye burda adaletten haksızlıktan bahsedemessin ünal karaman iyi hoca kötü hoca bu tartışılır ama sen bu başlığı kapatamassın herkez düşüncesinde özgürdür burda şahısalr gelip geçicidir asıl olan trabzonspordur o yüzden burada kimse adamcılık yapmayacak kimseye yalakalık yapmayacak herkez gördüğünü yazmakla özgürdür.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim bu tip konuları ben de çokça tartıştım, haklı olduğun taraf da var ama sen hakaret ediyorsun farkında mısın bilmiyorum. Delikanlı olun diye atarlanmak goygoy yapmayın demek... ağır kaçıyor.
Yorum
-
İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene Kucka denilen balonu 2. Veya 3.maç kesmiş ve doğruyu bulmuştu. Bu seneki en büyük sorunlardan biri de Mikel. Kucka da sahada siritiyordu, sonradan girdiginde sacma sapan hareketler yapiyordu. Mikel denilen elemanda da ayni durum var. Ileriye desteği bırak adam orta sahayi geçmiyor. Ileride Sorloth arkada Mikel arada 70 metre. Ortalarinda 2 kişi debelenip duruyor. 10 numaralı sisteme dönüp Sosa-parmak önlerine 10 numara koyup yola devam etmeliyiz. Mikel illa oynayacaksa stoper iynasin bari zaten neredeyse öyle oynuyor. Gecen seneden gelen bir oyun kültürü var bunu niye bozuyoruz?
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
onsuz o oyunu oynamaya çalıştığımız için böyle bir tablo var zaten. benim gördüğümfutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
yapmazlar başkanın öyle bir niyeti yok takviye yapmaz malesef başkanı tek eleştirdiğim konu o zaten.özellikle bu konuda çok önemli ama yapmayacakİlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeknik ekibe takviye yapılmalı anlaşılan yükü kaldıramıyorlar tek başına ünal hoca sorumlu demek doğru değil.
ama ünal hoca'da artık keskin bir karar vermeli orta saha kurgusunda inat etmemesi lazım. zor değil yahu geçen sene oynadığımız dizilime dönelim yine sosa-parmak orta sahası ile forvet arkasına koy birini işte bi dene bakalım yahu.
obi inadı seni bitirecek hocam sosa ile ikisi çok fazla durağan ve enerjisiz kalıyor takım"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen seneki oyun kültürünün temel elemanlarından biri profil fotoğrafınızdaki arkadaşımız.
onsuz o oyunu oynamaya çalıştığımız için böyle bir tablo var zaten. benim gördüğüm))))))))) Giderse çok ararız ama gitmeli demiştim ben de. Yerine niye adam almadılar gerçekten anlamak güç. Belki de Ekuban-Sorloth ikilisi iyi geldi, çift forvet oynarız gibi bir düşünce mi oluştu, bilemiyorum. Ne yapıp edip eski sisteme dönmeliyiz. Sosa-Parmak önlerinde bir 10 numara. 10 numara bulamadıysak, Sosa-Doğan önlerinde Parmak oynamalı. Mikel denilen eleman kesinlikle orta saha alternatifi olmamalı. Stoper oynasın.
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Cahil milliyetçiler dışında savunanının kalmaması sevindirici bir gelişme...
Balık hafızalılara kırk kere dedik ki bu takımı geçen sene yoktan var ettiği goller ve asistlerle ilk 4 içine sokan adam Nwakaeme idi bu sene bu adam durunca Ünal'ın da şarjı bitmiş oldu..Bu adam geçen sezon olmasaydı ligi 6 ve 10 . sıralar arasında bitirecektik..
Ünal'la şampiyon olmak mümkün değil dediğimiz zaman kem küm edenler vardı şimdi bakıyorum alayı suskun kabuğuna çekilmiş..
Bu takıma eski topçudan teknik direktör yaratma işgüzarlığı son bulacak...Bulana kadar da Ünal ve türevlerini eleştirmeye devam edeceğiz..Antrenörlük bilim işidir bilim hamasetle ağlamakla edebiyatla olmaz bu iş...Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDelikanlılık sorgulamak senin haddine değil. Yaşına uygun davran.
Ersun Yanal denen aymazın bu takımı soyup soğana çevirirken bir de ciddiyetsiz şekilde koca camiayla dalga geçmesi karşısında az bile demişiz. Daha ağırını yapsaydık keşke diye düşünüyorum bazen ama bize yakışmaz.
Ben bu takım için samimiyetle çaba harcayan herkesin tarafını tutarım. Tutamayanlar utansın.
"insan biraz az eder" derken ünal hocayı beğenmeyenlere arsız mı demek istedin, insanlığını mı sorguladın onu bir anlatıversen... ha delikanlılığına diyecek yok, maaşallah. mührün kadar da süleymansın. ama öyle ardan dem vurmak, olmadı insanlık sorgulamak falan da kimsenin hakkı değil.
ünal hocanın istifa etmesi gerekliliğinin tartışılmaya çalışıldığı başlıkta ersun karaktersizi için forum yönetimince atılan "agam bizimle eglenir" manşetine ilk göndermeyi de ben yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam. açıklık getireyim, yeri geldiğinde gerek alaycı ifadelerle gerekse kurumsal ciddiyet çerçevesine uygun olarak istifaya davet edilebilecek bir kulüp çalışanının bugünden istifa etmesi gerektiğini savunanları en hafif tabirle ar eksiğiyle, ağır yaklaşımla insan olamamakla suçlamak şık değil herşeyden önce. sonuçta suçladığınız insanlar (ya da üzerine alınan ben) düşüncelerimiz, görüşlerimiz çerçevesinde foruma katkı sağlamaya çalışıyor, bu işi de takımımıza olan sevgimizin sağladığı gönüllülükle yapıyoruz.
bir de ünal hocayı beğenmeyenlerin ya da istifa etmesini isteyenleri futbolcu ünal karaman Trabzonspor tarihine kattıklarıyla tenkit etmekten vazgeçilsin, lütfen. futbolcu ünal karaman hepimizin değeri. kendi adıma konuşuyorum, benim kuşağımda bir konyalının Trabzonspor'u tutması için ya ruh hastası olması gerekiyordu ya da ünal karaman'la tanışmış olması...
son olarak, forum yönetimindeki arkadaşlardan şahsi ya da kurumsal hassasiyetlerinizi ön plana çıkardığınız kadar forum üyelerinin hassasiyetlerine de dikkat göstermelerini rica ediyorum.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu yiğit kardeşim, söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama...
"insan biraz az eder" derken ünal hocayı beğenmeyenlere arsız mı demek istedin, insanlığını mı sorguladın onu bir anlatıversen... ha delikanlılığına diyecek yok, maaşallah. mührün kadar da süleymansın. ama öyle ardan dem vurmak, olmadı insanlık sorgulamak falan da kimsenin hakkı değil.
ünal hocanın istifa etmesi gerekliliğinin tartışılmaya çalışıldığı başlıkta ersun karaktersizi için forum yönetimince atılan "agam bizimle eglenir" manşetine ilk göndermeyi de ben yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam. açıklık getireyim, yeri geldiğinde gerek alaycı ifadelerle gerekse kurumsal ciddiyet çerçevesine uygun olarak istifaya davet edilebilecek bir kulüp çalışanının bugünden istifa etmesi gerektiğini savunanları en hafif tabirle ar eksiğiyle, ağır yaklaşımla insan olamamakla suçlamak şık değil herşeyden önce. sonuçta suçladığınız insanlar (ya da üzerine alınan ben) düşüncelerimiz, görüşlerimiz çerçevesinde foruma katkı sağlamaya çalışıyor, bu işi de takımımıza olan sevgimizin sağladığı gönüllülükle yapıyoruz.
bir de ünal hocayı beğenmeyenlerin ya da istifa etmesini isteyenleri futbolcu ünal karaman Trabzonspor tarihine kattıklarıyla tenkit etmekten vazgeçilsin, lütfen. futbolcu ünal karaman hepimizin değeri. kendi adıma konuşuyorum, benim kuşağımda bir konyalının Trabzonspor'u tutması için ya ruh hastası olması gerekiyordu ya da ünal karaman'la tanışmış olması...
son olarak, forum yönetimindeki arkadaşlardan şahsi ya da kurumsal hassasiyetlerinizi ön plana çıkardığınız kadar forum üyelerinin hassasiyetlerine de dikkat göstermelerini rica ediyorum.
O lafın adresi ayıbı hak görenlere. İşi hakarete vardıranlara. Hadsizlik edenlere. Gelip efendi gibi eleştirisini yapmış, yorumunu yazıp kenara çekilmiş insana kim ne diyebilir...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bugüne kadar gelip kimin ar, namusuna dil uzattım ki şimdi böyle bir şey yapayım
O lafın adresi ayıbı hak görenlere. İşi hakarete vardıranlara. Hadsizlik edenlere. Gelip efendi gibi eleştirisini yapmış, yorumunu yazıp kenara çekilmiş insana kim ne diyebilir...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum