Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ünal Karaman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hocam seni hep savundum ama bugün ısrarla yorgun oyuncuları sahada tuttun

aek maçındada bu kadroyla çıkarsan büyük hata yaparsın

nwakame ömür parmak hatta sosayı yedek soyundur aek maçında artık lütfen !
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Hocam çok iyisin, hoşsun ama şu rotasyon işine bir kafa yor, tamam maçlar kritik ama bu tempoda bu adamların hepsini oynatirsan Allah korusun ciddi sakatlık çıkar ve plansız/zararlı rotasyona mecbur kalirsin, elinde adam var planlı yararlı rotasyon yap.
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Rotasyon takımın havasını bozar (bkz: kasımpaşa maçı)

Hocanın AEK maçına da rotasyonsuz çıkacağını düşünüyorum, belki Sörloth --> Mikel değişikliği yapar

Sadece o maçta rakibin baştan direncini kırıp maçı idman temposuna indirecek bir plana ihtiyacımız var.
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Rotasyon istiyorum ama Kasımpaşa maçı gibi değil. Stoperler bir kısa bir uzun olsun. Merkez ortasahalar yine bir uzun bir tempolu olsun. 10 numara için başka bir isim deneyelim.

Yorum

• Maç sonu açıklamasında bilinçli olarak tedbirli oynadığımızı ifade etmiş. Belli ki ilk yarım saat rölantide oynamak istemiş. Zaten 35. dakikadan sonra ileri çıkın diye işaret etmişti. Ayrıca futboldan bağımsız olarak ülke gündemi ile yaptığı açıklama okullarda ders niteliğinde okutulur. Seviyoruz seni hocam.

Yorum

• Memlekette denemediğimiz teknik adam kalmadi. Hatalari da olsa Ünal Karaman'i bence desteklemeliyiz.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• Hocamızın bu takıma kattığı en değerli şey vazgeçmeyen bir takım oluşturması. Senelerdir bu takımı izliyoruz yahu bu takım bu maçı kazanamaz dediğimiz yüzlerce maç olmuştur. Gol yer oyundan kopar taraftar baskısına dayanamaz kopar takım içi huzursuzluklar başlar vs bu takım bir karakter kazandı. En değerli şey bu. Teknik taktik elbette çok çok önemli. Fakat taktiği insanlarla yapıyorsunuz. Oyuncuları kardeşlik bağı içinde bir arada tutmadığın sürece takım olgusunu kazanamadığın sürece geri kalan her şey önemsiz oluyor.

Futbol da diğer sporlar gibi psikolojik etkisi büyük olan bir oyun. Bu takım her anlamda çok zor günler geçirmesine rağmen bugün geleceğe umutla bakıyorsa bunda kendisinin payı çok büyüktür. Buraya geldiğine pişman olan bir sosadan takımın her şeyi olan sosaya dönüşen bir karakter var. Bu insani vasıflarla başarılabilen bir şey. Kısa kısa süreler almasına rağmen her geçen gün kendini ilerleten şimdilerde daha fazla süre alan bir ekuban var. Sahada basmadık yer bırakmayan bir abdülkadir var. Takıma şehre aşık bir novak var. Kolay mı bunlar? İki maç puan kaybedince bütün bunlar unutuluyor. Ve şunu da görmek lazım. Ligdeki takımların iki üç tanesi dışında kek takım olduğunu düşünmüyorum. Hepsi zorlu takımlar. Olaya sadece İstanbul takımları üzerinden yaklaşan yanılır. Sivas Konya Alanya Malatya denizli hepsi sıkıntılı takımlar. Bunlarla olan maçlarda puan kaybı yaşamak anormal değil. Herkes de maça kazanmak için çıkıyor hiç kimsenin kadrosu amatör küme kadrosu değil. Hata yaparsa hatta ısrar ederse eleştirelim ama şahsi fikrim hoca bence baştan beri bir çift forvet niyetinde değil. On numara bölgesini toparlayacak birini bence o da istiyor. Mevcut oyuncular şu an onu yapamadığı için hoca hamle oyuncusu kalmamasına rağmen ekubanla başlıyor. Sturridge oturunca bence bu sorun büyük ölçüde ortadan kalkacaktır. O zaman geçen seneki gibi oturmuş bir oyun izleyebiliriz diye tahmin ediyorum
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Rotasyon takımın havasını bozar (bkz: kasımpaşa maçı)

Hocanın AEK maçına da rotasyonsuz çıkacağını düşünüyorum, belki Sörloth --> Mikel değişikliği yapar

Sadece o maçta rakibin baştan direncini kırıp maçı idman temposuna indirecek bir plana ihtiyacımız var.
                  rotasyon yapmazsa fener maçı kabusa dönüşür
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• puan kaybetsek bile olumlu yönleri görüp mutlu olanlar vs kazanınca bile olumsuz yönleri öne çıkarıp hesap yapanlar.

Yorum

• Hoca daha üst seviye kariyerinin başında tabi ki eleştirilecek

Hatalarından ders aldığını düşünüyorum.

Ama hocayı aşağılayanlar vs en son böyle takım ne zaman izlemişler acaba?

Şu an yönetim-teknik ekip-takım uyumu en üst seviyede ve bu sacayağının dengesinin bozulmaması için bu istikrar çok önemli...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Türk Milli Takımı'nı bile iyi yerlere getirebilecek donanıma sahip.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Ünal karaman bazı şeyleri çok iyi yaptığı için net saha içi eleştirisi yapabiliyoruz. Bundan önce sahaya gelemiyorduk.

Yorum

• ünal hocanın getirdiği en önemli yenilik tiki taka futboludur.
                            TEKKEBALL

Yorum

• Yorum

• Hocam sakın bu taraftara uyup de fener maçına yek forvet çıkayım deme. Vallahi elek yaparlar takımı. Olmuyor bizim takım tek forvet olmuyor anla bunu artık.
                                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X