Şöyle bir bakıyorum da Ünal Hocanın da işi zor be...Allah yardımcısı olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
-
ünal hoca takımında henüz bir ünal karamanı bulmuş değil.
güçlü teknik ve driplingçi bir 8 numara
yazıcı da tek eksik bence güçünün biraz düşük kalması.dripling ve tekniği gayet iyi.haliyle ünal karaman sosa ve onazi yokluğunda ilk yazıcıyı 8 numaraya evriltti.netTEKKEBALL
Yorum
-
Başakşehir maçını kaybetmemiz elbette olasılıklardan biriydi ama kesinlikle yüksel ihtimal değildi. Avcı'nın takımı coşkulu oynayan ve bire bir iyi savunma yapan veya alanı iyi savunan her takıma karşı zorlanıyor istisnasız bir şekilde.
Oyuncuları eskisi gibi pas oyununu beceremiyor ve 90 dakika domine edebilen bir oyun oynayamıyorlar. Tek olayları 30-40 metrede birbirine çok yakın oynayıp savunma yapmak bu takımın. Bu yüzden fazla gol yemiyorlar e haliyle bu rölanti futboluyla gol de atamıyorlar. Hakem desteği ve bedavadan buldukları duran top golleri olmasaydı şuan ligin çok daha aşağılarındaydılar. Kesinlikle ligin en çok kollanan takımı Beşiktaş ile birlikte. Senelerdir hakemin sırtlamasıyla işi götürüyorlar.
Şimdi ligde bu kadar kolay kitlenebilen bir takım bu Başakşehir. Biz bir şeyleri yanlış yaptık ki böyle dağıldık bu çok net. Elbette bunun sorumluları da var.
Mesela ligin gedikli hocalarına bakın hepsi Başakşehir'den rahat puan alıyor, özellikle Samet Aybaba ve Mesut Bakkal. Bunlar rakibi iyi analiz eden hocalar. Ek olarak Fatih Terim, Mehmet Özdilek gibi hocalar da eklenebilir onlar da Başakşehir'in anti-futboluna iyi yanıt veriyorlar açın bakın hep puan almışlardır. Yine belli bir seviyede takım oyunu oynatıp savunma yaptırabilen hocalar da Başakşehir'e karşı başarılı oluyorlar. Çünkü inanın balon bir takım Başakşehir, kesinlikle bir öyle abartıldığı gibi bir olayları yok son 2 yıldır.
Haliyle maçı kafamızda canladırdığımızda takımın maç başından beri dağınık görüntüsü bize burada asıl hata payının hocada olduğunu gösteriyor. Elbette çok fazla eksik vardı ama ben hocadan yeterli taktiksel dönüşümü göremedim. Ben bildiğimi okurum, coşkulu baskılı futbolla sonuç alırım demenin en başından böyle bir sonuca davetiye çıkaracağı belliydi ki birçoğumuz da yazdık bunları. Açıkcası ben yaptığımız top kayıplarını görmeye başladığımda Başakşehir'in çok rahat gol pozisyonlarına gireceğini hissettim çünkü bu senaryo defalarca görüldü bu ligde. Karşısında pas oyununu yeterince iyi yapamayan ama yürek yemiş gibi savunmaya da önem vermeyen her takımı Başakşehir çok rahat geçti.
Velhasıl hocanın sonuna kadar arkasındayım ama eksikliklerini de söylemek farz. Bu ortamı kendi yarattı, bu takımı kendi motive edip buralara kadar getirdi. Kendi inşa ettiği şeyi geliştirmesi gerekiyor ki emekleri heba olmasın. Neyse ki önümüzün daha aydınlık olduğunu görebiliyoruz, hoca bu güveni veriyor. Kendi de dersler çıkarıyordur bu sezondan. Bu takım bir şeye benziyorsa Ünal Hoca sayesinde beklentilerin çok çok üzerindeyiz şuan, yeterince destek verilirse önümüzdeki senelerin sistemini inşa edecek yetkinlikte. İnşallah da başarılı olacak.En son TSemih61 tarafından düzenlendi; 23.01.2019, 08:31.
Yorum
-
Roda ve Nwakaemeyi 2-1 üstünken oyuna aldigina göre, genclerden pek umutlu degilsin.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoda ve Nwakaemeyi 2-1 üstünken oyuna aldigina göre, genclerden pek umutlu degilsin.
5 yildir kupa'da beles takimlara eleniyorsun. Balikesir oyundan düsmedi orada 1 gol atsalar takim problem yasayacak.
Elensek, Gencler o travmadan nasil kurtulacak ?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakasi var güzel kardesim.
5 yildir kupa'da beles takimlara eleniyorsun. Balikesir oyundan düsmedi orada 1 gol atsalar takim problem yasayacak.
Elensek, Gencler o travmadan nasil kurtulacak ?
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen buna karsi cikmadim ki. Dedigim, skoru koruyabilecek potansiyeli simdilik genclerde görmedi.
Yorum
-
ibanezin sol acik performansindan memnun kalinca, nwakameyi forvet arkasinda denemek icin oyuna soktu. aslinda ibanezin hizi, dinamizmi ve ortalari isimize yarayabilir. sag kanatta abdus, solda da toni iceri katederek oynuyorlar. parera ve novak in ortalari ise ceza sahasinin uzak koselerinden oluyor ve genelde etkisiz kaliyorlar. bu acidan ibanez varyasyonumuzu arttirir.
------eku------
ibanez---toni---abdus--
-----sosa----yusuf----
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe alakasi var güzel kardesim.
Elensek, Gencler o travmadan nasil kurtulacak ?Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ilk geldiginde kume dusmemeye oynariz diye yazmistim. Kendisinden özür diliyorum.
Oldum dedigi anda dibe vurusu baslar insanin. Insallah oldum demez uzunca bir sure ve surekli gelisime ve olgunlasmaya devam eder.
Bu soylediklerimi saha sonuclsrindan bagimsiz yazdim. Zira oncesindeki riza doneminde futbol diye yutturulan sacma sapan birsey vardi sahada.
Defansif yonunu gelistirmesi gerekiyor onu da eklemek elzem."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocaya haksızlık ettik ilk geldiğinde ben şahsen yazdıklarımdan özür dilerim
İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaha sonucu hiç önemli değil yarın akşam basın mensupları Şenol Güneş’in beyanlarına karşı fikirlerini sordukların da gerekli cevabı en sert biçimde vermeni bekliyorum.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum