bızım en buyuk sorunumuz kendısı ıcınde olmadıgı hıc bır basarıyı kabullenmemız... hacı salıh ogluna buyuk ıs adamlarımız destek vermeye bılır ama butun yonetımlerde oldugu gıbı kostek olmaya calısacaklarından hıc suphem yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ünal Karaman
Daraltma
X
-
Gerçekten yanlıştan dönmek maksadıyla mı yapıldı bu değişim, yoksa dk:1 gol:1 olayı mı?İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenüz kesinleşmemiş olmasına rağmen Ünal Karaman adımı olumlu bir hamledir.
Fatih Tekke çok sevdiğim bir futbolcu olmasına rağmen gerek tecrübe gerekse kişilik özellikleri açısından bu tür bir göreve hazır değil.
Dolayısıyla yanlıştan dönülmüş olması tenkit edilecek bir durum değildir. Aksine hatasını anlayıp doğruya yönelen kişi ve kurumlar takdir edilmelidir.
Seçim boyunca yapılan tek vaat: şike ; elle tutulur tek söylem sorumlu Fatih tir kelamı.
hangi sebepten olduğu önemli çünkü artık bir düzen oturmak zorunda fakat bu olaylar kargaşayı, güvensizliği beraber getirecek.
Derhal son bulması ve idari kadronun tam olarak netleşip, işe koyulması dileğiyle.Oscar CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekten yanlıştan dönmek maksadıyla mı yapıldı bu değişim, yoksa dk:1 gol:1 olayı mı?
Seçim boyunca yapılan tek vaat: şike ; elle tutulur tek söylem sorumlu Fatih tir kelamı.
hangi sebepten olduğu önemli çünkü artık bir düzen oturmak zorunda fakat bu olaylar kargaşayı, güvensizliği beraber getirecek.
Derhal son bulması ve idari kadronun tam olarak netleşip, işe koyulması dileğiyle.
panık yapacak bısey yok... fatıh sadece bır ısımdır trabzon ıcın ama o gorevı yerıne getırebılecek duzeyde kesınlıkle degıldır..Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Şuan 30 yaşına gelmiş jenerasyonun Ümit Milli takımda hocalığı yapmıştır.Bunun dışında benim bildiğim yokİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Karaman'ın futbolcu piyasası ile bir alakası, bir transfer çalışma listesi, çalışma kapasitesi var, bunu ben gördüm, biliyorumi güveniyorum diyen birisi var mı ?Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
şimdiden Sadri başkanı arar oldum,hatırlayın ilk geldiği sezonu ,,nasıl da coşuoyrduk,şimdiki yonetim ise ,çok pasifize kaldı,tek hamlkaleri hoca oldu,tolanayla görüşmeden ,ben olsam Tolunay hoca yerinde tazminatı çatır çatır alırım,sonra sportif direktör dendi,oda yalan oldu,2 gün sonrada unal gider girya bulak gelir,,Beyler koca kulup yonetiyorsunuz,iyi hesaplamadan biçmeden atıp tutamayın ,bırakın emek hırsızları olayınıda azcık üstümüze başımıza bakalım,,hiç beğenmedim ,oysaki birazcık umutlanmıştım...Geldiği gibi aralık da gider bu yonetim,,,@zafercalikoglu
@trabzonspor
Yorum
-
Coşmaktan kastın pahalı transferlerse hep beraber geçeceğiz o işleri.Trabzonsporun gelirleri 2015 yılı sonuna kadar temlikli.yani yayıncı kuruluştan,iddaadan para geldiği an kulübün borcuna mahsup edilecek sonra kredi açılacak.öyle Gökhan Ünallara 6.5 milyon euro verilecek paralar yok artık.hem daha 1 hafta olmuş adamlar geleli ne zannediyorsunuz bu işleri hoooopp patlat bi transfer eee sonrası?planlı proğramlı merdivenleri teker teker çıkacak bir yapı oluşturalım.önce sabretmeyi öğrenmeliyiz.yoksa hiç bir halt olmaz bizden.İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdiden Sadri başkanı arar oldum,hatırlayın ilk geldiği sezonu ,,nasıl da coşuoyrduk,şimdiki yonetim ise ,çok pasifize kaldı,tek hamlkaleri hoca oldu,tolanayla görüşmeden ,ben olsam Tolunay hoca yerinde tazminatı çatır çatır alırım,sonra sportif direktör dendi,oda yalan oldu,2 gün sonrada unal gider girya bulak gelir,,Beyler koca kulup yonetiyorsunuz,iyi hesaplamadan biçmeden atıp tutamayın ,bırakın emek hırsızları olayınıda azcık üstümüze başımıza bakalım,,hiç beğenmedim ,oysaki birazcık umutlanmıştım...Geldiği gibi aralık da gider bu yonetim,,,Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
peki sana sorulduktan sonra reşit hocaya ne gerek var denmez mi?İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih demiş ki madem bana sormadan transfer yapılacak niye geldim.
O yüzden gitmiş.
senin görevin reşit hocanın belirlediği listedeki futbolcuların transferiyle ilgilenmek.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum