İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Adrian Mierzejewski
Daraltma
X
-
Aynen kardeşim,ben daha eleştirmek için erken olduğunu düşünüyorum.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHâlâ hakkında net bir şeyler söyleyemiyorum. Hazırlık maçlarından edindiğim intiba top kontrolü iyi, oyun ve pozisyon görüşü mükemmel, son derece isabetli paslar atabilen sprinter bir orta saha oyuncusu. Adam eksiltme yeteneği de oldukça iyi bir solak.
Bu yeteneklerinin ne kadarını kullandığı şüphesiz tartışılır. Görmeye alıştığımız, daha doğrusu görmeyi arzu ettiğimiz oyun kuruculardan farklı olarak, ortadan ziyade kanatları kullanmaya meyilli. Ara sıra geriye gelse de defansa katkısı oldukça az. Top ayağındayken daha etkili. Top rakipteyken takım savunmasına katkısı zayıf.
Sürekli kanatlara kaçması eğer hocanın taktiği icabı değilse, kaçak oynuyor ve hücum bölgesinde yeterince etkili olmayışımızın sebeplerinden biri. Hoca’nın taktiğiyse diyecek bir şey yok. Hoca düşünsün.
Hâsılı edindiğim izlenimlere göre; ödenen bonservis bedeli oldukça âfâkî görülse de üzerinde durulması gereken, kredisi olan bir oyuncu; sabretmek gerek.[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
Arkadaşlar her futbolcunun belli bir yeteneği vardır ve ona biçilen bonservis bedeli vardır.Ne varki ünlü alman sitesinin 1.2 milyon bonservis biçtiği oyuncuya 5 milyon eurodan daha fazla bir para veren bir yönetim eleştirilmeyi hak ediyor.
Şuana kadar gördüğüm kadarıylada maksimum 2.5 milyon euro edebilecek bir oyuncu.Öyle ahım şahım bir özelliği yok.Normal 3.sınıf bir oyuncu.
Dünyada 5 milyon civarında çok değişik ve yetenekli oyuncular alınabilecekken koşamayan bir adam almak üzücü
Tabiki şuan eleştirmek doğru olmayabilir diyen arkadaşlar olabilir ama sonuçta biz avrupada oynayacaz.Artık benfica maçındaki gibi savunma yapan bir takım istemiyorum.Hücum yapan bir takım istiyorum.Buda ancak hücum oyuncularının ilerde top kaybetme yüzdelerinin çok aza inmesiyle olabilecek bişeydirki bu bizim şuanki futbolcularımız olmaz.Yani transfer şart.
Yorum
-
bu kadar olumsuz osman olmaya gerek yok.almanya da 1.2 milyonmuş biz 5 milyon vermişiz.syzmek almanlarda hep bedavaydı belkide ama 10 milyonluk oynadı.adrian 180 dakika bile oynamadı.polonyadaki görüntülere bakılırsa gayet iyi bir oyuncu.zaman verelim.orhan
Yorum
-
Bir kaç internet sitesinde sadece Colman'ın cezaısının kalktığı yazıyordu. Sanırım Adrian'da gelişme yok...İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleacaba Adrian'ın cezası kalkacak mı ?FxY
Yorum
-
Messide dik durmuyorİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleştirmek için erken doğrudur ama, Kambur adam yahu ! Dik bile duramıyor. Nasıl bir adam aldık şaşıyorum!
"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
Tolunay Kafkasİlk olarak kahver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamburlukla iyi futbolcu olma arasındaki bağlantıyı biri bana çabucak anlatsın yoksa çıldırmak üzereyim meraktan???
Yorum
-
Henrique niye yok la ?İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk mac durum kotu henrıque burak yok("30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum