Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu adama çok güveniyorum. Top ayağına çok yakışıyor. Form tutup çok daha verimli olabileceğini düşünüyorum. Az daha sabırla beklemek gerekli. Umarım bizleri yanıltmaz.

Yorum

• Polonya Milli Takımı'nın oyun kurucusu ile Bucaspor'un rotasyon oyuncusunu bir tutmak da güzelmiş.
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Insallah iyi oynar yani iyi oynar derken umarim messi kadar oynarda elestiri olmaz yoksa iniesta gibi oynasa bile elestiri olur
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Paranın hakkını ver demiyorum artık sana. 1 milyon euroluk topçuymuş gibi oynasan o da yeter. Valla bak.

Yorum

• grosicki 1 milyon bonservisi var ve yıllık maçaı yine senin yarın kadardır.ama senin 2 katın top oynuyor

bi dön aynaya bak ben nerde yanlış yapıyorum de
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Olum sen futbolcu filan değilsin. Bir de yetenekliymiş gibi her topun başına geçmen yok mu? Bir tane orta kesemedin.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Polonya Milli Takımı'nın oyun kurucusu ile Bucaspor'un rotasyon oyuncusunu bir tutmak da güzelmiş.
                Sercanı tanımıyorum bile 1-2 defa izledim ama o sercan birkaç maç oynasın bu adriandan daha çok iş yapar.

Yorum

• Rezillik.Inanilmaz kötü herzamanki gibi.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• O nasıl bir ortaydı Adrian? Off!

Yorum

• bu adami gönderin geri Allah askina...

Yorum

• Kullandığı duran topların hepsini sivaslılara nişanladı olumlu hiçbirşeyi yok bu adamı alanları ALLAH'a havale ediyorum rezalet bir futbolcu..

Yorum

• 1 milyona satabilir miyiz sizce ?

5 milyona kimleri alırdık bu takıma be yazık bizim Polonyalıları zengin ettiğimize. Yeter kim satıyor bu adamları bize senelerdir aynı.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bu kadar rezil bu kadar yeteneksiz bir adam görmedim ya. Bir de 10 numara giymiş. Hey Allahım. Hele o duran topları kullanması neydi öyle. Sıfırsın.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Niye öyle diyorsunuz? Adrian 10 numarayı aldığında bile Umut'a laf ediyordunuz. Kimin daha çok katkı sağladığı ortada.

Yorum

• Yukarda Allah var ve o formayi bana senden iyi oynarim. Sakam yok senin kadar yeteneksiz bir futbolcu az gördüm. Hadi Oyununu birak 5 Milyon'a alinmis Milli bir Oyuncu 10 tane duran topdan bir tanesini havaya kaldiramazmi ??????????

Senin yerine isterse Halil Yazicioglu oynasin yemin ediyorum gikimi cikartmam.
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X