Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ah jaja ah mumla arıyoruz resmen
    ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Adrian'da herşey var ama hiçbir şey tam değil ve disiplinli.

Jaja'da herşey yok ama olanlarda en üst düzeyde ve disiplinsiz.

Yorum

• Senden tek şey istiyorum.:İstikrar...
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• adrian sorunumuzu çözemez acilen kanatlara iki oyuncu almalıyız

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            adrian ı yücelticem diye tarihinin gelmiş geçmiş en büyük yeteneğini (yabancı olarak, yerlilerlede kıyaslanabilir hami dışında) şu takımda görüp görebileceğin en büyük yeteneği ezme girişimini gülerek okudum...

o sarhoş adam geçen sene şu maçları tek tek kazandırıyordu kötü hali bile maç kazandırıyordu adamın. adrian geldiğinden beri bir manisa birde cska maçında oynadı, o maçlarıda alamadık... kazandırdığı tek maç yok adamın şu adama 5.2m € verdik jaja nın içki içtiği kadeh bile olamaz benim gözümde, kısa ve net.
            on numara yorum.aynı görüşteyim.jaja kadar katkı sağlayan en son yabancı heralde şota idi.ben idmanda maçta sarhoş olduğunu görmedim ama velev ki sarhoş olsun arkadaş.işini yapıyor muydu golunu atıyor muydu,maç kazandırıyor muydu?bitti benim için.iyi ya disiplinlidir,iyidir hoştur yakışıklıdır vs.maç kazandırmıyorsa ben ne diye 5 milyon euro veriyorum bu adama!geçen yılki deplasmandaki antep,bursa gençler maçı bile benim için yeterlidir jajayı savunmak için.
            from BOGAZIÇI

Yorum

• ısrarla bu adam ile Jaja'yı kıyaslayanlar var.
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ısrarla bu adam ile Jaja'yı kıyaslayanlar var.
                Kısyaslamakta haklı millet Cem.

Sen gidip Jaja'yı kovarcasına satıyorsun ondan gelen paradan daha fazla paraya onun yerini doldurmak için Adrian'ı alıyorsun tabiki kıyaslanacak.

Ölü Jaja'nın şu oynanan 7 lig maçında 3-4 golü 3-4 tanede asisti olurdu.
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Adam kanat oyuncusu değil..!!! Israrla kanat oynatılıyor. Jaja'nın yeri sabit di... Orta sahanın ortası... Bu adam her yerde sıkıntı bu... Bu adama acilen sınırları belli bir mevki verilmeli...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sen gidip Jaja'yı kovarcasına satıyorsun ondan gelen paradan daha fazla paraya onun yerini doldurmak için Adrian'ı alıyorsun tabiki kıyaslanacak.

Koray ben de 2-3 gol 2-3 asist bekliyordum Adrian'dan ama malesef beklentiye henüz cevap veremedi.Yine de ben umudumu kesmedim döktürecek yakın zamanda.
                    Yanlız Totti haklı,
                    Jaja'yı kıyaslayacağımız insan Edrıyın değil Henrike olmalı,hata burda yapılıyor.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ısrarla bu adam ile Jaja'yı kıyaslayanlar var.
                      Kesinlikle haklısın.
                      Manchester City
                      Onur Recep KIVRAK

Yorum

• -----------------tolga--------------------
                        Serkan---Giray-------celustka-------cech
                        Burak-----zokora------colman----volkan
                        ---------------Adrian-------------------
                        --------------Pawel--------------------

Oyncuların yerlerine takılmayalım. Adrian forvet arkası kaleye yakın oynaması daha iyi olabilir bana göre .

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Geçen sezon Jaja sadece 3 asist yaptı. Adrian'ın şuan 4 asisti var ligde. Gol konusunda haklısınız. Ama onu söylerken şunu da eklemek gerek, Adrian'ın yerine jaja oynasaydı onun 3 katı fazla top kaybı yapardı. Yani her iki oyuncunun da kendine göre artıları eksileri var. Bana göre bizim şuanki kadro yapımızda Jaja tipinde bir oyuncuya daha çok ihtiyacımız var. Çünkü Jaja bitirici bir oyuncuydu Adrian daha çok hazırlayıcı. Bitirici oyuncuya şuan daha çok ihtiyaç var.

Bunu söylerken Jaja niye gönderildi diye sitem etmiyorum gönderilmesi doğruydu.

Adrian hem takım oyuncusu hem hucüm oyuncusu ikisi bir arada pek fazla olmaz. Yıldız mı derseniz bana göre yıldız değil. Ben ona verilen parayla (belki biraz daha fazlasına) Bursa'dan Ozan'ı alırdım. Hem aynı katkıyı yapmış olurdu hem de kontenjanı rahatlatıyor. Yıllar sonra ilk defa orjinal bir sol kanat oyuncusu izlerdim takımda.
                          En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 18:41.
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen sezon Jaja sadece 3 asist yaptı. Adrian'ın şuan 4 asisti var ligde. Gol konusunda haklısınız. Ama onu söylerken şunu da eklemek gerek, Adrian'ın yerine jaja oynasaydı onun 3 katı fazla top kaybı yapardı. Yani her iki oyuncunun da kendine göre artıları eksileri var. Bana göre bizim şuanki kadro yapımızda Jaja tipinde bir oyuncuya daha çok ihtiyacımız var. Çünkü Jaja bitirici bir oyuncuydu Adrian daha çok hazırlayıcı. Bitirici oyuncuya şuan daha çok ihtiyaç var.

Bunu söylerken Jaja niye gönderildi diye sitem etmiyorum gönderilmesi doğruydu.

Adrian hem takım oyuncusu hem hucüm oyuncusu ikisi bir arada pek fazla olmaz. Yıldız mı derseniz bana göre yıldız değil. Ben ona verilen parayla (belki biraz daha fazlasına) Bursa'dan Ozan'ı alırdım. Hem aynı katkıyı yapmış olurdu hem de kontenjanı rahatlatıyor. Yıllar sonra ilk defa orjinal bir sol kanat oyuncusu izlerdim takımda.
                            Ligde 4 asisti olduğundan emin misiniz, hangi maçlarda yaptı bu adam bu kadar asisti, benim hatırladığım iki tane asisti var, biri Ankaragücü maçında Pawel'e yaptığı, ikincisi ise ilk hafta Burak'a.

Yorum

• İlk olarak Dinç 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ligde 4 asisti olduğundan emin misiniz, hangi maçlarda yaptı bu adam bu kadar asisti, benim hatırladığım iki tane asisti var, biri Ankaragücü maçında Pawel'e yaptığı, ikincisi ise ilk hafta Burak'a.
                              evet 2 asisti var

Yorum

• Mücadelesi falan gerçekten iyi ama daha çok sorumluluk alması gerekiyor. Fizik gücü zayıf birde ikili mücadelelerde çabuk yıkılıyor.
                                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X