Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazıklar olsun Şota. Maçı verdin.
    İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bak işte bir tane daha geldi o da aynı tayfadan.
    He canım he verdi maçı Şota.
    Ben de sizin tayfaya anlamıyorum hocam. Hoca risk aldı, özer, Erkan-ı çıkarmak, cardozo, Salih hiç biri tutmadı. Şimdi ben mi suçluyum ?
    Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uzun yıllardır ilk defa kalburüstü bir kadro kurduk. Oda vasıfsız, sadece bir dönem Trabzonspor'da oynamış ve hurma adlı elemanın ekürisi diye takımın başına hasbelkader getirilmiş bir antrenör müsveddesi yüzünden zayi olacak. Şota 10 numara bir golcüdür ama teknik direktör değildir olamazda. Bu maçta kaybettik diye söylemiyorum daha öncelerde defaatle dile getirdim.
      Tüm benliğimle katılıyorum. Vahidin bile bir Tarzı vardı bu Şota fecaat
      Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de sizin tayfaya anlamıyorum hocam. Hoca risk aldı, özer, Erkan-ı çıkarmak, cardozo, Salih hiç biri tutmadı. Şimdi ben mi suçluyum ?
        Şu zamana kadar hiç bir futbolcuyu,teknik adamı körü körüne savunmadığım için herhangi bir tayfaya dahil değilim.
        Şu maçta olup bitenleri tekrar yazmama gerek yok.Buna rağmen Şota maçı verdi diyen insan art niyetlidir.

Yorum

• bu mağlubiyet hocanın değişkliklerindeki hataya bağlıyorum. hatalı gol yenilebilir veya gol kaçırıla bilir ama yapılan değişikliklerin takımı frenlemesi ve takımın dengsini bozup rakibi oyuna ortak etmesi mazur görülemez. kayseri ve akhisar maçlarındaki değişiklikler ne kadar doğruysa ve akora etki ettiyse bu maçtaki değişiklikler o kadar yanlış oldu ve akora aleyhimize etki etti. onur hatalı gol yemeseydi dahi takım çöktüğü için gs muhtemelen kurduğu baskıyla gol atardı
          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Hocam maçı kafanda oynatma antrenman sahasında oynat. Yoruma göre iş yapma yapacağın iş belliydi. Özer Cardozo ile forveti ciftleyip. Yorulan okay yerine Mehmet i alacaktin. Sonra duruma göre ortalığı karıştırsin diye yusuf girecekti.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bazıları Vıdı vıdı vıdı. Laf olsun torba dolsun.
              En son Sibel tarafından düzenlendi; 19.09.2015, 22:59.

Yorum

• Trabzonspor efsanesi olmak =1.200.000 €

Yorum

• Çok acımazsınız.

Yorum

• Çıkardığı kadro iyiydi, kötü de oynamadık aksine bjk maçından bile iyi oynadık ama orta saha 60'tan sonra çok düştü. Herhalde Ekici'nin yarım saat oynayacak durumu vardır, niye oyuna almadı bu adamı cidden merak ediyorum ?

Yorum

• Constant'ın sakatlığı nedeniyle zorunlu bir değişiklik olmuş.
                      Bu durumda Salih'in oyuna girip sağ beke Cavanda'nın da sola geçmesi gayet mantıklıymış.. ahmaklık falan değilmiş.

Yorum

• sevgili şota neden özer

Yorum

• İlk olarak fernandez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sevgili şota neden özer
                          Hurma öyle istiyor çünkü. Kulüp değil özel yuva.

Yorum

• Hocam senin akıl edeceğin yok madem ben buraya yazayım da belki görüsün çift forvette ne yapman gerektiğini. Bu da benden sana bi kıyak olsun.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Neden özer, erkan neden cikti, mehmet niye yok, salih neden oyuna girdi cok lerak ediyorum 70'den sora okayin oyundan düstügünü görmedinmi ?
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Sota acil takimdan uzaklas lutfen olmuyooooooooor

Yorum

Yükleniyor...
                                X