Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şota'nın takımları hücumda organize gözüküyorlar ama savunma da gayet kötüler. Bu da bana hücumdaki iyi seviyenin ileride ki oyuncuların, taktiksel değil bireysel becerileri sonucu oluştuğunu düşündürtüyor.

Yorum

• Şenol Güneş-MRA-Şota-Fatih Tekke-Hami-Alper Boğuşlu bu adamlarla teknik heyet oluşturacaksın.
      "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Ynt: Şota-Arçil Arveladze

Şotanın yaptığı en iyi şey lig tv röportajlarındaki kontraları
        Kalbime kaç kez sorduysam Hep bana ismini heceledi

Yorum

• İlk olarak 20Colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şotanın yaptığı en iyi şey lig tv röportajlarındaki kontraları
          Canım sıkılınca açıp izliyorum
          "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence sağdaki Şota

Yorum

• Özkan SÜMER

Yorum

• şato
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence sağdaki Şota
                    Evet sağdaki Şota.

Arçil hep sakatlıklarla uğraştı, zaten fotoğrafta da sağ dizinde yine bir bandaj var. Yoksa O da Şota kadar iyi bir futbolcuydu.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Dün Şota'nın arkasında Kasımpaşa-Karabük maçını izledim. Çok komik biri gerçekten.
                      Barış diye bir stoperleri var adama basmıyor top aldırıyor diye söylediği sözleri aynen yazıyorum.
                      "5 metre geri de seyrediyor. Seyirci ya bu seyirci. Pasolig yapın buna ya"

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• trabzon'a hoca olarak gelip de küfür yemek istemiyorum. efsane futbolcu olarak hafızalarında kalmak isterim demeye çalışmış.
                        adam haklı...

Yorum

• Haklı adam. Bizim taraftar profilimiz böyle olmasaydı tabi ki isterdi. Efsane olarak kalmak istiyor. Arkasından küfredilen bir teknik adam olarak değil.

Yorum

• İlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.ntvspor.net/video-galeri/...-orasi-trabzon

trabzon'a hoca olarak gelip de küfür yemek istemiyorum. efsane futbolcu olarak hafızalarında kalmak isterim demeye çalışmış.
                            adam haklı...
                            bunu daha önce yazmıştım ben.başka yerde de söylemişti. ancak bu kadar şık bir cevap olabilirdi böyle bir soruya. ama malesef kadir kıymet bilmezlik had safhada.kendi yetersizliğmizi es geçip böyle adamlara iftira atıyoruz trabzon'a bileniyor diye.tamam puan kaybı sinir yapar ama bu kadar kontrolu kaybetmek doğru değil.onu dışlarsın, buna laf söylersiniz sonra birgün etrafına bakarsın ki bir tane düzgün adam kalmamış. malesef emin adımlarla gidiyoruz bu yolda.

Yorum

• Ünal, Hami ve Tolunay...

Yorum

• Şota politik bir cevap vermiş o kadar takılmayın.Şartlar oluştuğunda gelmemesi için herhangi bir sebep kalmaz.

Ha kısa vadede öyle bir şey olmaz tabi ama geleceğin de ne getireceği bilinmez.

Yorum

Yükleniyor...
                                X