Tam destek vermemiz lazim hocamiza insallah hayirli olur ve duzluge cikariz artik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
* Çok kötü hocalığı bence stundup yapsın sadece onda daha başarılıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Hayırlı olsun da...
Sezon başı planlaması yok.
Yardımcılar belirsiz.
Hazırlanmış bir antrenman metodu, yükleme seçeneği yok.
Yönetim desen zaten yok..
Allah'a emanet giriyoruz lige..
Bu yapıda başarılı olabilecek tek bir teknik direktör yoktur..
Başarılı bir sezon beklemiyorum asık suratımızı tebessüm ettirse yeter..
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene zaman anlaştık ki?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Gerekli ortam yaratilirsa başarılı olacagini dusunuyorum..Hayirli olsun...En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 04:03.
Yorum
-
Hosgeldin, Shota, Gürcülere zaten ekstra bir sempatim var , ilk basda gelmene biraz sitem etsemde, bize dusen takimimizin basina kim gecerse saygi duyup destek olmakdir, insallah uzun bir süre basarili olup bizide kendinide mutlu edersin.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Hocayla olmaz bu iş.Kadro düzgün kurulmadıkça olmaz."Zaten yönetimler kadro kuramayınca sürekli hoca değiştiriyor."Kadro zayıf kalıyor hocalar da gidiyor.Aynı kafadayız senelerdir.Tekrar ediyorum " Düzgün 11-Kadro kuramayınca sürekli hoca değiştiriyorlar.""Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocayla olmaz bu iş.Kadro düzgün kurulmadıkça olmaz."Zaten yönetimler kadro kuramayınca sürekli hoca değiştiriyor."Kadro zayıf kalıyor hocalar da gidiyor.Aynı kafadayız senelerdir.Tekrar ediyorum " Düzgün 11-Kadro kuramayınca sürekli hoca değiştiriyorlar."No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam ama bu kadro cöp degil, verim alinmiyacak bir kadro degil, gelen giden hocalarda bence bariz hatalar yapmisdir, vahid ve ersun bu kadroya neredeyse hicbirsey katmamisdir insallah Shota o hatalardan bir ders cikarip, dogruyu degil en dogruyu bulur."Annuit cœptis"
Yorum
-
elımızde cok guzel bir fırsat var senol gunes geldıgı sezonda nasıl bırlesip takımı ayaga kaldırdıysak aynı seyı bu sezonda yapmalıyız baskana olan kınınızı ve sıyasetı bır kenara bırakıp artık sadece takımımıza odaklanın forma ve kombınelere hucm)))
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
Yorum