Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam destek vermemiz lazim hocamiza insallah hayirli olur ve duzluge cikariz artik

Yorum

• * Çok kötü hocalığı bence stundup yapsın sadece onda daha başarılı
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Hayırlı olsun da...

Sezon başı planlaması yok.

Yardımcılar belirsiz.

Hazırlanmış bir antrenman metodu, yükleme seçeneği yok.

Yönetim desen zaten yok..

Allah'a emanet giriyoruz lige..

Bu yapıda başarılı olabilecek tek bir teknik direktör yoktur..

Başarılı bir sezon beklemiyorum asık suratımızı tebessüm ettirse yeter..

Yorum

• Hollanda ekolü bizde pek tutmaz ancak Şota'ya desteğim tam.
          İnşallah kaldığı yerden teknik direktör olarak devam eder

Hoş geldin #7 Shota Arveladze... Hoş geldin en yerli yabancı.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne zaman anlaştık ki?
            25 sene önce, diye cevap verdi bu soruya kendisi [emoji1]
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Hosgeldin Hocam!

Yorum

• Hayırlı olsun
                İnşaallah Şota efsanesi teknik direktor olarak da devam eder..
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Gerekli ortam yaratilirsa başarılı olacagini dusunuyorum..Hayirli olsun...
                  En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 04:03.

Yorum

• Hosgeldin, Shota, Gürcülere zaten ekstra bir sempatim var , ilk basda gelmene biraz sitem etsemde, bize dusen takimimizin basina kim gecerse saygi duyup destek olmakdir, insallah uzun bir süre basarili olup bizide kendinide mutlu edersin.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Hocayla olmaz bu iş.Kadro düzgün kurulmadıkça olmaz."Zaten yönetimler kadro kuramayınca sürekli hoca değiştiriyor."Kadro zayıf kalıyor hocalar da gidiyor.Aynı kafadayız senelerdir.Tekrar ediyorum " Düzgün 11-Kadro kuramayınca sürekli hoca değiştiriyorlar."
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hocayla olmaz bu iş.Kadro düzgün kurulmadıkça olmaz."Zaten yönetimler kadro kuramayınca sürekli hoca değiştiriyor."Kadro zayıf kalıyor hocalar da gidiyor.Aynı kafadayız senelerdir.Tekrar ediyorum " Düzgün 11-Kadro kuramayınca sürekli hoca değiştiriyorlar."
                        Tamam ama bu kadro cöp degil, verim alinmiyacak bir kadro degil, gelen giden hocalarda bence bariz hatalar yapmisdir, vahid ve ersun bu kadroya neredeyse hicbirsey katmamisdir insallah Shota o hatalardan bir ders cikarip, dogruyu degil en dogruyu bulur.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tamam ama bu kadro cöp degil, verim alinmiyacak bir kadro degil, gelen giden hocalarda bence bariz hatalar yapmisdir, vahid ve ersun bu kadroya neredeyse hicbirsey katmamisdir insallah Shota o hatalardan bir ders cikarip, dogruyu degil en dogruyu bulur.
                          Kadro o kada çöp değil fakat vasatın altında.Transferler kampa yetişmedi,plan yok shota da bir şey yapamaz.Shotanın sözünü yüzde yüz dinlerlerse belki olur.Ama sanmıyorum.Alacağımız en fazla verim beşincilik olur,o da ite kaka.Şu anki kadro kalitesi transfer plansızlığı onu gösteriyor.Son iki yılda giden hocaların hiç biri bir şey katamadı kadro ve malzememiz belli çünkü.Umarım düzelir ama sanmıyorum renkdaş.
                          "Annuit cœptis"

Yorum

• Hayırlı olsun, çok zor ama umarım başarılı olur. Kadromuz iyi Shota tarzı 3-4 transferle çok daha iyi olur.
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 6.kurban geldi.....

yazık etti kendisine.....

maalesef akıbeti Hacıosmanoğlu dönemindeki diğer 5 hoca gibi olucak......
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• elımızde cok guzel bir fırsat var senol gunes geldıgı sezonda nasıl bırlesip takımı ayaga kaldırdıysak aynı seyı bu sezonda yapmalıyız baskana olan kınınızı ve sıyasetı bır kenara bırakıp artık sadece takımımıza odaklanın forma ve kombınelere hucm)))
                                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Yükleniyor...
                                X