Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulupte gorev almasi gercekten veto edilmis

Trabzon'un ve Trabzonspor'un gündeminde yaşananları sizler için derledik.

Yorum

• Sota stadlara sigmqyan hayallerim adli kitabinda futbolculugunda yilmaz vural ve mehmet ali yilmaz'dan oturu kulupten ayirldigini soyleyince Mehmet ali yilmaz'in arkadaslari herhalde tepki gosterdiler. Yalniz Sota Trabzondan 97 yazinda Ajaxa gitti. Ajax 95 de sampiyonlar ligi kupasini almisti. 96 da finalde Juventusa kaybettiler. 97 de ise bu kez yari finalde Juventusa kaybettiler ve o sezonun sonunda bizden Şota'yi aldilar. O donem icin Avrupa'nin en iyi takimlarindan birine gitti durumdan niye sikayetci anlamadim.

Hatta ayni yaz yani 97 yazinda kendini ove ove bitiremeyen super yetenek Sergen Yalcin Besiktas ile sozlesme bitmisti maasina istedigi zammi alamayinca o donem icin buna baya baya iyi para veren Cem Uzanin takimi Istansulspora gitmisti. Madem o kadar super yetenektin Sota yi bulan Ajax scoutlari seni niye bulamadi ki kendisi 93 de Besiktas ile Ajaxa karsi maca da cikip fena da oynamamisti. O donem her ikisi de 24 yasindaydi. Sota Sergen den sadece 3 ay kucuk. Ve bildigim o siralar oyle fazla kilolu dombili oldugu zamanlar da degildi.

Sota'nin sozleri

Tekin Küçükali tepki
      Trabzonspor'un eski yöneticisi Tekin Küçükali, Karadeniz ekibinin efsane ismi Şota Arveladze'nin 'Stadlara Sığmayan Hayallerim' kitabında Mehmet Ali Yılmaz hakkında kullandığı ifadelere tepki gösterdi. Küçükali, "Şota nereden geldiğini bilecek. Trabzonspor’un hangi ilden yöneticilerle çalışacağına da o karar veremez. Trabzonspor’un ekmeğini yedi. Şota konuşurken dikkatli konuşmalı. Trabzon’un ve Türkiye’nin ekmeğini yedi, bu ülkeye bakanlık yapmış bir isme böyle saygısızlık yapamaz" dedi.

Osman Abanoz tepki
      Trabzonspor’da oynamış ve gol kralı olmuş isimlerden Şota Arvaladze’nin Onursal Başkan merhum Mehmet Ali Yılmaz’la ilgili söylediklerine bir tepki de Yılmaz ile yönetim kurulu üyeliği yapmış olan Osman Abanoz’dan geldi.

Ajax sampiyonlar ligi
      Diese Übersicht listet die Pokalhistorie des Vereins Ajax. Die Pokalspiele werden auf die jeweiligen Wettbewerbe unterteilt, an denen der Klub teilgenommen hat.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sota stadlara sigmqyan hayallerim adli kitabinda futbolculugunda yilmaz vural ve mehmet ali yilmaz'dan oturu kulupten ayirldigini soyleyince Mehmet ali yilmaz'in arkadaslari herhalde tepki gosterdiler. Yalniz Sota Trabzondan 97 yazinda Ajaxa gitti. Ajax 95 de sampiyonlar ligi kupasini almisti. 96 da finalde Juventusa kaybettiler. 97 de ise bu kez yari finalde Juventusa kaybettiler ve o sezonun sonunda bizden Şota'yi aldilar. O donem icin Avrupa'nin en iyi takimlarindan birine gitti durumdan niye sikayetci anlamadim.

Hatta ayni yaz yani 97 yazinda kendini ove ove bitiremeyen super yetenek Sergen Yalcin Besiktas ile sozlesme bitmisti maasina istedigi zammi alamayinca o donem icin buna baya baya iyi para veren Cem Uzanin takimi Istansulspora gitmisti. Madem o kadar super yetenektin Sota yi bulan Ajax scoutlari seni niye bulamadi ki kendisi 93 de Besiktas ile Ajaxa karsi maca da cikip fena da oynamamisti. O donem her ikisi de 24 yasindaydi. Sota Sergen den sadece 3 ay kucuk. Ve bildigim o siralar oyle fazla kilolu dombili oldugu zamanlar da degildi.

Sota'nin sozleri

Tekin Küçükali tepki
        Trabzonspor'un eski yöneticisi Tekin Küçükali, Karadeniz ekibinin efsane ismi Şota Arveladze'nin 'Stadlara Sığmayan Hayallerim' kitabında Mehmet Ali Yılmaz hakkında kullandığı ifadelere tepki gösterdi. Küçükali, "Şota nereden geldiğini bilecek. Trabzonspor’un hangi ilden yöneticilerle çalışacağına da o karar veremez. Trabzonspor’un ekmeğini yedi. Şota konuşurken dikkatli konuşmalı. Trabzon’un ve Türkiye’nin ekmeğini yedi, bu ülkeye bakanlık yapmış bir isme böyle saygısızlık yapamaz" dedi.

Osman Abanoz tepki
        Trabzonspor’da oynamış ve gol kralı olmuş isimlerden Şota Arvaladze’nin Onursal Başkan merhum Mehmet Ali Yılmaz’la ilgili söylediklerine bir tepki de Yılmaz ile yönetim kurulu üyeliği yapmış olan Osman Abanoz’dan geldi.

Ajax sampiyonlar ligi
        https://www.transfermarkt.com.tr/aja...rie/verein/610
        henüz okumadim birazdan bakacagim ama iste bosuna Oflu baskanlardan nefret etmiyorum diyebilirim simdiden... bi de tepki gösterenler falan, biktim bu adamcilik yapanlardan yaa kuscam artik
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Das ist die Bilanz Seite vom Spieler Steve Komphela vom Verein Karriereende. Es zeigt die persönliche Bilanz des Spielers gegen alle Vereine, gegen die er bisher auflief.
          En son jpositve tarafından düzenlendi; 22.12.2024, 20:56.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Yorum

• Şota Arveladze’den yıllar sonra gelen Trabzonspor itirafı!

Trabzonspor’un efsane futbolcusu Şota Arveladze, kariyerini anlattığı "Stadlara Sığmayan Hayallerim" adlı kitabında, bordo-mavili kulüpten ayrılık sürecine ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Şota, Mehmet Ali Yılmaz’ın başkan seçilmesinin ardından Trabzonspor’un güç kaybetmeye başladığını belirtti. Yılmaz’ın yönetiminde kulüpte her şeyin altüst olduğunu ifade eden Arveladze, bu süreçte hem Trabzonspor’un kimliğini kaybettiğini hem de takım içinde büyük huzursuzluklar yaşandığını söyledi.

"Mehmet Ali Yılmaz başkan olduğunda farklı şehirlerden yöneticiler geldi ve Trabzonspor’da her şey allak bullak oldu. Beşiktaş’a kaybettiğimiz maçtan sonra Şenol Güneş ile yollar ayrıldı. Bu karar hepimiz için büyük bir yıkımdı. Şenol Hoca’nın yaşlı gözlerini hala hatırlıyorum."

Yılmaz Vural ile Gerilimli Süreç

Şota, Şenol Güneş’in ayrılmasının ardından göreve getirilen Yılmaz Vural ile yaşadığı sorunları da dile getirdi. Özellikle Vural’ın kardeşi Arçil Arveladze ile anlaşmazlıklarının Trabzonspor’daki kariyerini etkilediğini vurguladı.

"Yılmaz Vural, taraftarın beni desteklemesinden hoşlanmıyordu. Kardeşimle arasındaki sorunlar nedeniyle burada kalamayacağımı hissettim. Ligin son maçında beni oyundan çıkardı, ardından Süper Kupa maçında Mehmet Ali Yılmaz’ın isteğiyle beni kadroya almadı. Bu karar beni cezalandırmak için alınmıştı. Menajerime durumu anlattım ve Trabzon’dan ayrılmaya karar verdim."

Şota’nın Trabzon’a Veda Süreci

Şota, ayrılık sürecinde yönetimden kimsenin kendileriyle iletişim kurmadığını ve Trabzonspor’daki ortamın artık devam etmeye uygun olmadığını belirtti. Taraftarların desteğine rağmen yaşadığı hayal kırıklıkları nedeniyle takımdan ayrılma kararı aldığını söyledi.

Trabzonspor ve Şehir Hakkındaki Duygusal Anılar

Gürcü futbol efsanesi, Trabzonspor ve Trabzon halkı hakkında övgü dolu sözler kullandı. Küçük bir şehir olmasına rağmen Trabzonspor’un büyük hedefler peşinde koştuğunu ifade eden Şota, Trabzonspor’un o dönemde İstanbul’un büyük kulüpleriyle başa baş mücadele ettiğini vurguladı.

Ayrıca, Trabzonspor’un unutulmaz ismi Şenol Güneş için de şu ifadeleri kullandı:

"Şenol Hoca çok güçlü bir kişiliğe sahipti. Sabır ve istikrarla büyük işler başardı. Her zaman yanımdaydı ve beni korudu."

Trabzonspor’un efsane futbolcusu Şota Arveladze, kariyerini anlattığı "Stadlara Sığmayan Hayallerim" adlı kitabında, bordo-mavili kulüpten ayrılık sürecine ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Yorum

• Daha once ligi 2 kez 6. sirada bitirdigi kasimpasaya Burak Yilmazin yerine hoca olmus

Diese Statistik zeigt die nationalen Liga Leistungsdaten von Shota Arveladze. Die erste Tabelle zeigt die Daten pro Wettbewerb, die zweite die jeweiligen Spielzeiten pro Wettbewerb im Detail.

Yorum

Yükleniyor...
                    X