Ben Şota'nın Avrupa'ya gidip kariyerine bir süre orada devam etmesini istiyorum. Aynı şekilde Osman Özköylü'nün de ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
.@EmekEge :Kaleyi açın talimatınız anlık bir karar mıydı?
Şota:Yok,maçtan önce düşünüp böyle olacağını tahmin ettim. http://t.co/dwGuWquGSK2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun.
Başarılı olur inşallah.
Teknik ekibi çok önemli. Mümkünse Türk sayısı 1 veya 2 olsun.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGadan alam ben acacaktim ya bu basligi
abi kusura bakma
hemşeri kıyağı geçip sildireyim başlığı diyecem ama Şota boru değil
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGadan alam ben acacaktim ya bu basligi
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi kusura bakma
hemşeri kıyağı geçip sildireyim başlığı diyecem ama Şota boru değil
Senin acman da yeterli. Yabanciya gitmedi baslik
Hayirli olsunBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle500 mesaj göremez zaten abi merak etme
Bu sefer basarili olucaz gibime geliyoBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
Yorum