Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 21 Eylül 2010, Salı
    Gole sevinir miyim bilemiyorum?

Eski takımı Trabzon'a rakip olacak Kayseri'nin genç hocası Şota, “Gol atarsak sevinir miyim? Buna cevap vermem çok zor. Çünkü Trabzonspor'a karşı saygım sonsuz” diye konuştu.

Trabzonspor bu pazar, 1994-1997 yılları arasında Bordo-Mavili formayı giyen ve büyük başarıları imzasını atan Şota Arveladze’nin

teknik direktörlüğünü yaptığı Kayserispor’la karşılaşacak. Şota, zorlu randevuda eski takımına, eski Başkanı Sadri Şener’e ve eski hocası Şenol Güneş’e karşı, 3 puan savaşı verecek. Onun için sıradan bir karşılaşma olmayan bu mücadele öncesi FANATİK, Gürcü çalıştırıcıya duygularını sordu. Genç teknik adam kazanmak istediğini ama eski dosttan da düşman olmayacağını vurguladı;

Güneş’ten yararlanıyor!
    “Bizi çok zor bir maç bekliyor. Türkiye’nin en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Trabzonspor’un benim kariyerimdeki yeri unutulamaz. Bugün buralarda olmamda katkısı çok büyük. Benim için farklı anlamları olan bir mücadele. Tabii ki profesyonelliğin gereği olarak Kayseri’nin galip taraf olmasını istiyorum. Eski hocam Şenol Güneş’e karşı oynamak beni heyecanlandırıyor. Kendisinden çok şey öğrendim. Zaten şimdi de bu bilgilerden faydalanıyorum.”

‘İzleyenler zevk alsın’
    “Rakibimize karşı sahamızda oynayacağız. Eğer gol atarsak yedek kulübesinde buna sevinir miyim? Bu soruya şu an cevap vermem oldukça zor. Ancak Trabzon’a karşı oynuyoruz. Saygıyı asla elden bırakmam. İzleyenlere zevkli bir karşılaşma izlettirmek istiyoruz. Sezona iyi başladık ve devamını getirmek amacındayız.”

M.Çağrı Davran

Son dakika spor haberleri, Türkiye'den ve dünyadan en yeni transfer dedikoduları, sporda bugün yaşanan gelişmeler ile günün güncel spor olayları spor gazetesi Fanatik’te!
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Arçil'i de davet etselerdi keşke.
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• seviyoruz seni shota
        bu aciklama ile macin bir önemi kalmadi macin galibi simdiden shota bütün gönüllerde
        iki dost sehrin dostlugunu dahada pekistirdi

Yorum

• Bu samimi açıklamalar için teşekkürler Şota.
          Bunları duymak bile yeter
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Arçilde çok iyi bir futbolcuydu.
            Ama daha çok sakatlıkla boğuştu ve fazla şans bulamıyordu.
            Şota kadronun değişmez oyuncusuydu. Sakatlık problemi olmadığı için biraz daha ön plana çıkmıştı.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Harbi adam Şota,

İnşallah başarılı olursun Kayseri'de

Yorum

• Sevinme Sakın He Ne Yorumlar Alırsın Kim Bilir
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• onu bunu bilmem işte vefa

‘İzleyenler zevk alsın’
                  “Rakibimize karşı sahamızda oynayacağız. Eğer gol atarsak yedek kulübesinde buna sevinir miyim? Bu soruya şu an cevap vermem oldukça zor. Ancak Trabzon’a karşı oynuyoruz. Saygıyı asla elden bırakmam. İzleyenlere zevkli bir karşılaşma izlettirmek istiyoruz. Sezona iyi başladık ve devamını getirmek amacındayız.”
                  NEYLEYİM BORDO DEDİMMİ MAVİ DEMİYECEK YARİ

İSTANBUL YALAKASI DEĞİL TRABZON'NUN MÜPTELASIYIZ...!!!

Yorum

• Helal sana Şota..

(UEFA)

Yorum

• Ekmek yediği yere saygısını gösteriyor!
                      Allah razı olsun!
                      Hamiş

Yorum

• Sen ne güzel bir insansın Şota

Yorum

• adamsın
                          Zuğaşi Berepe
                          Çoban Express

Yorum

• Güzel insan Şota,hep gönüllerimizin en güzel yerinde oldu,olmaya da devam edecek.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu kalp seni unutur mu sota?

Trabzonspor tarihinin en iyi ayni zamanda en sevecen yabanci futbolcusuydu,bize cok seyler verdi.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sizi 2 kez çağırdılar denildiğinde ;

Şota : "Bunları hiçbir zaman unutmuyorum.Bunu da unutmayacağım.Trabzonspor taraftarına tekrar teşekkür ediyorum.Her zaman saygılı olmaya çalışacağım"
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Yükleniyor...
                                X