Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Geçen hafta oyuncu değişikleriyle maçı kazanmıştı, bu hafta yaptığı değişiklerle maçı kaybetti.
    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
    Hz. Ömer.

Yorum

• Bunu maç kaybettik diye söylemiyorum önceki sayfalardada yazim mevcut bu seneki tek handikapimiz şota asla büyük takım hocası degil

Yorum

• Dun aksamki macta yapilan deyisiklikler ancak hazirlik kampinda yapilirdi belki tutar diye oyuncu deyistirilmez bence su olabilirdi ozerin yerine yusuf girebilirdi ndoye sag acik olmaz cavanda yerinde kalir constant cikacaksa aykut demir solbek olurdu mbia sari kart gormus kacak guresiyor cikabilirdi saglik olsun diyelim sotada ogrenme surecinde hatalardan ders alabilirse iyi yolda sayilir hamza hoca gecen sezon bize karsi 2-1 yenildigi mactan iyi ders cikarmis sans faktoru yanindaydi ama gecen sezon daha baskili oynayan onlardi simdi tam tersi oldu kisacasi avni akerde bir anadolu takimi gibi haddini bilerek oynadi yoksa duman olurdular aynisini bizde bjk macinda yaptik sonuc 3 puan!

Yorum

• Futbol anlayışı dışında, Kadro harmonisini asla doğru yönetemediği kesin.
          Medjaniyi harcadı. Adam geçen sene kendini parçaladı şimdi 1 dk süre alamıyor. Muhtemelen Douglas gelene kadar hatasız oynayan Aykut'ta harcanmış olacak tekrar forma bulamayacak. O kadar korkak ki Shota küçük takımlara karşı doğru rostasyonu bile bulamaz.
          M.Ekici'yi 20-30 dk oynatıp 2-3 maç alıştırabilirdi. Yüksek perfromans verince de ilk 11'e koyardı. Adamı hiçbirmaç oynatma sonra kalk kayseride ilk 11'e koy kötü oynasın tekrar kes 1 dk bile oynatma. Böyle hocalık olmaz. Onur'un morali dip yaptı hiçbir şekilde müdahele etmiyor. Özer yeni sünnet olmuş çocuk gibi maşallah takımda sanki ne isterse yapılıyor Özer'in. Kapütülasyonları var galiba Özer'in.

Taktiğini zaten eleştiriyorum, rotasyon ve oyuncu hazırlaması , oluramadığı harmoni de berbat durumda.

Yorum

• Sota bu takimin hocasi olmamali olamaz,saglam bir yonetim olusturulup bu adamlari gonderip yerine avrupada is yapmis bir teknik direktorle anlasilmali.
            Yahu Salih hamlesi nedir Allah askina tek kale oynadigimiz maci tuttu eliyle rakibe verdi,inanilir gibi degil.

Kimse yok Erkan o golu atsa konusulmaz vs demesin,20 kusur maca ciktin Yusufun birakin 11 rotasyonda bile kullanilamiyacagini goremedi,Erkansiz bu takimim rakip sahaya gidemedigini goremedi,Ozeri siyah inci Umut goremedi.
            Yahu adam 10 top atti 9 rakibe biri auta hala sag acik sahada,takimda topu bilen adam cok bu takimin ilerisi her maca Mehmwt,Marin,Cardozo,Erkan ile baslar bunu gormek icin hoca olmaya gerek yok.

Yorum

• Sota bu takimin hocasi olmamali olamaz,saglam bir yonetim olusturulup bu adamlari gonderip yerine avrupada is yapmis bir teknik direktorle anlasilmali.
              Yahu Salih hamlesi nedir Allah askina tek kale oynadigimiz maci tuttu eliyle rakibe verdi,inanilir gibi degil.

Kimse yok Erkan o golu atsa konusulmaz vs demesin,20 kusur maca ciktin Yusufun birakin 11 rotasyonda bile kullanilamiyacagini goremedi,Erkansiz bu takimim rakip sahaya gidemedigini goremedi,Ozeri siyah inci Umut goremedi.
              Yahu adam 10 top atti 9 rakibe biri auta hala sag acik sahada,takimda topu bilen adam cok bu takimin ilerisi her maca Mehmwt,Marin,Cardozo,Erkan ile baslar bunu gormek icin hoca olmaya gerek yok.

Yorum

• Müthiş yorum temel_yılmaz Abi aynen katılıyorum.
                Erkan Cardozo Marin Ekici , İç sahada ve küçük takımlara karşı bu 4 lüden başkası oynamaz bu istikrar kazandırılacak başka yolu yok.

Yorum

• Beşiktaş maçına ne kadar iyi bir taktikle çıktıysa, bu maça o kadar kötü bir taktikle çıktı. Evindesin, 20 bin taraftarın havaya girmiş, rakibin berbat halde, orta sahada ezici üstünlüğün var, her şey lehine gelişiyor ama sen maça kontrollü başlayarak galatasarayın top oynamasına izin veriyorsun.

Çıkardığı 11'e kimse itiraz etmez sanırım. Ben şahsen Atletico gibi ilk 20 dakikada basar fişi çekeriz diye düşünüyordum. Ama korktuk, izin verdik. Takım biraz vitesi yükselttiğinde neler yapabildiğini herkes görüyor. Özer'i çıkarması gerekirken ikinci yarıdaki 15 dakikalık dilimde başrolü oynayan Erkan'ı çıkarması oyuna direkt olarak etki etti.

Maç sonu açıklamasında golden sonra dağıldığımızı söyledi. Golden önceki 15 dakika ne yaptık peki ? 65'ten sonra atağımız yok. yarı sahadan çıkamadık. 65'ten sonra koskoca 25 dakika var. 25 dakikada hiç bir üretkenlik gösteremedik.

Hocaya güvenemiyorum. Ama teknik direktörlük konusunda istikrardan yana olduğum için en az bu sezonu bitirmeli.

Oyunu daha iyi okumalı.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Özer'i çıkarmadığı için çok kızdım ancak Perreria'nın FB'ye oynattığı topa bakıp bir de Trabzonspor'un oynadığı Hollanda stili total futbolu gördükçe hocaya kızamıyorum... Vardır bir bildiği...

Hocaya sonuna kadar destek bu takımı iyi yerlere götürecek...

Oyuna kontrollü başlamak yerine sonradan oyunu kontrol altında tutmak methodunu seçerse takım için daha iyi olur düşüncesindeyim... Yine en iyisi haftada takımı 5 gün izleyen hoca bilir...
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Sadece Erkan değişikliğini anormal buldum.Özer-Yusuf değişikliği daha iyi olabilirdi.Ama sadece olabilirdi,daha verimli olur muydu tam bilemiyorum.
                      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadece Erkan değişikliğini anormal buldum.Özer-Yusuf değişikliği daha iyi olabilirdi.Ama sadece olabilirdi,daha verimli olur muydu tam bilemiyorum.
                        Olmamis seyler uzerinden kesinmis gibi yargiya varip hoca gommek meshurdur.nasilsa futbol ya sallamak kolay. Misal gecen haftaki ekici performansi.oynamasa herkes sallayip dururdu.bu hafta oldugu gibi.ama ayakta duramadi oynadigi macta.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olmamis seyler uzerinden kesinmis gibi yargiya varip hoca gommek meshurdur.nasilsa futbol ya sallamak kolay. Misal gecen haftaki ekici performansi.oynamasa herkes sallayip dururdu.bu hafta oldugu gibi.ama ayakta duramadi oynadigi macta.
                          Matematik değil ki bu.O yüzden yorumcular ve bazı arkadaşlar gibi kesin böyle olurdu diyemiyorum.
                          Belki Ekici bile girse iyi bir performans gösterebilirdi.Bilemeyiz.

Ama dediğim gibi sadece Erkan'ın o kadar erken çıkmasını kabul edemiyorum.Atakları yönlendiren ve yöneten oydu.Çıktıktan sonra öyle aklı başında hücum yapabildik mi,hatırlamıyorum.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Madde 1 : defans 4 lüsünde zorunlu kalmadıkça oyunca değiştirilmez

Madde 2 : defans 4 lüsünde zorunlu kalmadıkça oynama yapılmaz

Madde 3 : hele oyun 0-0 iken defans ile hiç oynanmaz

Madde 4 : bu takım anadolu takımlarına karşı iç saha dış saha farketmez tek önlibero mbia olarak 4-1-3-2 ile çık

Madde 5 : ülkede şampiyonluk çift forvet oynamaktan geçiyor sağır sultan biliyor ama

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Madde 1 : defans 4 lüsünde zorunlu kalmadıkça oyunca değiştirilmez

Madde 2 : defans 4 lüsünde zorunlu kalmadıkça oynama yapılmaz

Madde 3 : hele oyun 0-0 iken defans ile hiç oynanmaz

Madde 4 : bu takım anadolu takımlarına karşı iç saha dış saha farketmez tek önlibero mbia olarak 4-1-3-2 ile çık

Madde 5 : ülkede şampiyonluk çift forvet oynamaktan geçiyor sağır sultan biliyor ama
                              Madde 6: Yukarıda yazılanların hepsi geçersizdir. Constant çıkmak istediği için ilk 3 maddeyi eliyoruz. 4. maddeden zaten bahsetmeyelim 4-1-3-2 ütopya formasyonudur. Çift forvet derken muhtemelen çift santrforu kastediyorsun buna da hiç katılmıyorum.

Yorum

• Takıma güzel bir fizik-kondisyon yüklemesi yaptırsa iyi olur. En azında forvetler için. Okay'ın da en az 75 dakikayı bulması lazım hocam. Daha önce A.Madrid'in kondisyonerliğini yapan bir kondisyonerimiz vardı adı Miguel miydi tam hatırlamıyorum o dönemde takımın kalitesinde gözle görülür bir yükselme olmuştu.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X