Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özeri skora bakmaksızın 2. Yarı başlarken çıkarmalıydı.

Loading .. %61

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alışkanlık geregi marin soyununca Yusuf çıkar dedim
      Aykutu çıkarıp marini oyuna aldı ya
      İşte Avni aker de aranan hoca portföyü idi
      Eksiği yok fazlası var.

Benim için bizim takımın hocası olabileceğini ne Beşiktaş maçı, ne de Bursaspor maçı bu maçta gözler önüne seren hareketidir.

Başka hoca olsa yoruldu bahanesiyle Yusuf'u yada Erkan'ı falan çıkarıp alırdı oyuna Marin'i ama o bir stoper alıp top tekniği yüksek, hücumda takıma katkı sağlayabilecek Mbia'yı defansın göbeğine aldı. Ve fark ettiyseniz oyunda Aykut Demir kalsaydı oyunu böyle rakip alana yığamazdık. Çünkü Mbia oyunun ofansif yönünü de oynadı stoper oynarken bile ve bir kişi fazla olduk rakip alanda.

Arkandayız hocam inşallah bu takımı hak ettiği noktalara taşıyacaksın.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• BJK deplasmanı ile içerde akhisar maçına aynı 2 ön liberolu kadro ile çıkmak hangi aklın ürünü? Bizim hiç hücum futbolu benimseyen hocamız olmayacak mı? Şota iyi adamsın bu kesin ancak kesinlikle iyi bir hoca değilsin maalesef.
        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          BJK deplasmanı ile içerde akhisar maçına aynı 2 ön liberolu kadro ile çıkmak hangi aklın ürünü? Bizim hiç hücum futbolu benimseyen hocamız olmayacak mı? Şota iyi adamsın bu kesin ancak kesinlikle iyi bir hoca değilsin maalesef.
          +1967

Bu puan kaybinin bas mimari hocadir. Umarim hatalarindan ders cikararak devam eder. Guvenmek istiyoruz.

Yorum

• Mbia tek kaldığı zaman sahada çok sağlıklı bir yapı olmadı aslında. Orta saha bomboştu. Bana göre yaptığı değişiklikler mantıklıydı. Belki Okay biraz daha sahada kalabilirdi. Çünkü o sıralar iyi oynuyorduk. Hoca iyi iş çıkartıyor. Sadece takım biraz daha hızlı oynayabilir.

Yorum

• Okay'ın yerine Yusuf çıkmalıyiydı.

.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                BJK deplasmanı ile içerde akhisar maçına aynı 2 ön liberolu kadro ile çıkmak hangi aklın ürünü? Bizim hiç hücum futbolu benimseyen hocamız olmayacak mı? Şota iyi adamsın bu kesin ancak kesinlikle iyi bir hoca değilsin maalesef.
                Onlar onlibero degil ortasaha oyuncusu.içerde dısarda farklı merkez ortasahalar ile maca cıkan takım mı var? oyuncuların aynı olmasında problem yok.oynanan oyun farklı olması lazım.tek yonlu oyuncular degiller sonucta.

Yorum

• kimisi 2 önlibero fazlaydı diye kızıyor, kimisi okay çıkmamalıydı diye. herkes de doğrusundan çok emin.
                  okay öyle ön libero sayılacak kadar defansif bir çocuk değil, fm tabiriyle mc adam tam olarak. mbia ile yan yana orta sahaya fizik gücü katıyor ve oyun kuruculuğu da iyi.

ama çok efor sarfedip erken yoruluyor ki, değişiklik sırasında kendisinin tercih edilmesi biraz da buna bağlı bence.
                  şota fanboyu değilim ama hamleleri bana makul geldi dün. ben stoper çıkarıp ofans oyuncusu alacak kadar risk bile beklemiyordum. cesur hamlelerdi.
                  puanı aldı. yusuf kaleciyi gereksiz yere itip oyunu soğutmasa, 2'den sonra 3'ü de bulurduk.

Yorum

• Bence hoca 3 macta da cok iyi yonetti. Mactan sonra soyle olsaydi boyle olsaydi demek kolay. Galibiyet icinAykut- Marin degisikligi yapabilen bir hocamiz var. Destek olalim azicik destek...
                    Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Oyuncu tercihleri ve değişiklikleri ihtimaller denizidir. Mehmet başlasın diyordu herkes ama formsuz olduğu gözüktü maç içerisinde.

Şota'nın bariz tek hatası Özer'di... O da bir daha kolayına forma yüzü göremez zaten.

Sana güveniyoruz hocam...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Takimin basinda 7 maca cikti ve bu maclarin hicbirinde hoca degisiklik yapmak icin neyi bekliyorsin demedim..3 5 dk gecikmeli olsa da tüm hamleleri yapti..Sabirla desteklenmeli..Yeni kurulan ama hala eksikleri olan bir takim oldugumuz ve dünyanın hicbir yerinde hata yapmayan ve devamli her hareketi alkislanan bir hoca olmadigini unutmamak lazim..

Baskan hoca idareci puan kaybettigimizde benim gibi kahrolacak..Öyle bir hoca Sota..

Hep destek tam destek..

Yorum

• Hamleleri çok iyidi tabiki özerlen başlaması kötü oldu

Yorum

• Mecburen Özer ile başladı Mehmet veya Marin ile başlayamazdı ama diğer maç ikisiyle de başlayabilir
                            Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Hamlelerini de oynattığı futbolu da beğeniyorum. İnş. böyle devam eder.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Herşeyden öte Şota çok iyi bir Trabzonsporlu ve aynı zamanda Trabzonluda.
                                Yabancı olması takımda sayısı gittikçe artan yabancı futbolcularla iletişim açısından bir avantaj, hep Avrupa futbolunu , futbolcusunu bilen hemde Trabzonsporu tanıyan biri Şota.
                                Takımda bir otorite sorunu olur diye düşünüyordum fakat Onur vakası ve sonrasında yaşananlar , üzerine alınan iyi sonuçlar şimdilik herşeyin yolunda gittiği yönünde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim