Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yazık valla dün yıllar sonra şota trabzona geliyor ona bir vefa gereği tezahüratlarla bütün tribünleri dolaştırmak gerekirken bunu yapmadığımız gibi kalkmış adamlığını sorguluyoruz.Acaba Şota'dan maçta kendilerini yormadan oynamalarını isterken biz ne kadar adamız bunu kendimize sorduk mu?
    Ben maç öncesini göremedim. Tribünlere çağırılmadı mı Şota ?
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben maç öncesini göremedim. Tribünlere çağırılmadı mı Şota ?
      şhota sevgi gösterisinde bulundu oda karşılık verdi.

şotaya laf söyleyenler külübümüzün resmı sitesındeki videolarda trabzonspor-kayserispor maç sonu açıklamalarını dinlesın

Yorum

• Her yönü ile adam gibi adam..

Yorum

• Şenol hoca talebesi ŞOTA'ayı yenemedi, boynuz kulağa geçtimi diyelim. Yoksa kulak boynuzumu geçti diyelim. ŞOTA takımını maça hazırlamış , bizim hoca ve yardımcıları maçöncesi takımının ortadaki en önemli silahı olan futbolcusunun ( ton balığı ziyafeti çekip ardından çikolata yiyip zehirlenmiş) zehirlenmesini önleyememiş. Maç esnasındada maçı kazanmak için gol yenilmemesi gerektiğini anlatamamış, kendi sahanda rakipten 3 gol yiyorsun, yarıştığın rakibin 6 maçta 3 gol yiyor ve puan kaybetmiyor .ŞOTA işini yaptı, ŞENOL 'da işini yapsın. Yarın başka bir TRABZONSPOR da futbol oynamış ve talebesi ile oynayacak. Dersini iyi çalışssın talebeleri derslerini iyi çalışıyor. Artık demeçlerine ara versinde sahaya baksın.
          TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her yönü ile adam gibi adam..
            Madam gibi adamlara selamimiz olsun Sota hoca gibileri... Onlarin bünyesinden Aykutlar, Ertugrullar vs. cikarken bizim camiadan böyleleri cikiyo... Bi on sene sonra bu ligi bizden cikan adamlar eline gecirecekler. Iste o zaman bu lige adalet gelecek. Iste o zaman Türk Futbolunu parlak günler bekliyor olacak... Seviyorum ben bu takimi/fabrikayi...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Güzel maç oldu 6 gol oldu bu kadar gol beklemıyodum ama pozisyon çok oldu.açık bir oyun bekledım iki takımda top oynayan oyuncular var futbolun tadı bu hoca olarak orda olmak zor bişe ama takımımı tebrik ediyorum burda 3 gol atmak kolay iş değil kötü başladık golu hediye etdik ama geri döndük buda gerçekden zor iş sonuçda berabere kaldık güzel maç oldu
              8 sene önce geldım top oynadım belki bir 8 sene sonra bilmıyorum seneye ne olacağı belli değil hoca olaram olmıcam tekrar gelecem belli değil
              HERKEZ BİLSİN..Kim ne açıklamada yapmasın kim ne 3-3 kalsın 3-1 kalsın kim kimden puan almasın benım burada sevdiğimi yaşadığımı ne bilim benım çocuğum bile burada geldi en zor zamanda savaş olduğu zaman burası benım çok sevdiğim bir yer alın benden alamazsınız kimse onun içinde ugraşmasın benden bunu kimse alamaz......
              SEVİYORUZ SENI ŞOTA

Yorum

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol hoca talebesi ŞOTA'ayı yenemedi, boynuz kulağa geçtimi diyelim. Yoksa kulak boynuzumu geçti diyelim. ŞOTA takımını maça hazırlamış , bizim hoca ve yardımcıları maçöncesi takımının ortadaki en önemli silahı olan futbolcusunun ( ton balığı ziyafeti çekip ardından çikolata yiyip zehirlenmiş) zehirlenmesini önleyememiş. Maç esnasındada maçı kazanmak için gol yenilmemesi gerektiğini anlatamamış, kendi sahanda rakipten 3 gol yiyorsun, yarıştığın rakibin 6 maçta 3 gol yiyor ve puan kaybetmiyor .ŞOTA işini yaptı, ŞENOL 'da işini yapsın. Yarın başka bir TRABZONSPOR da futbol oynamış ve talebesi ile oynayacak. Dersini iyi çalışssın talebeleri derslerini iyi çalışıyor. Artık demeçlerine ara versinde sahaya baksın.
                %100 katılıyorum.

Asla Şenol hocanın teknik taktik anlayışına birşey söylemedim ama dün içim acıdı yemin ediyorum ağlayasım geldi.Özellikle maç sonunda yapmış olduğu yapıcı konuşmalar bile öldürdü beni.
                Gözünü sevdiğiminin adamı,tamam 10 numara bir şahsiyetsin,süper centilmensin,karakterde üzerine yok ama burada öyle olmuyorrrrr ol-mu-yor.
                söyleyecek birşeyin varsa evirip çevirme dosdoğru söyle.Bak herif bize verilen penaltılar irdelensin dediğinden beri penaltı çalınmadı.2 Penaltı pozisyonumuz var penaltı yada değil ama hakemin niyeti kötü vermezdi vallahide.Konuş ozaman sende hakkını ara..
                Devre arası adamlar amrabatı alıyor,sen aldığın futbolcuları yanında oturtuyorsun.
                Nasıl olacak bu Şenol hocam.
                Oranı üniversite değil sende felsefe hocası değilsin işini yap Şenol hoca.
                En son kaan aydın tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 21:36.
                7'n bitirdin beni...

Yorum

• şota şenol güneşten sonra takımın başına geçebilecek 2 teknik direktörden biridir

Yorum

• ya Allah aşkına şota ne yapsın maçı alamayan bizim takımdı.hakemde çok güzel maç yönetti 2 pozisyonda da haklı hakem.şotanın resmi sitemizde maç sonu açıklamaları var.orayı izleyin maçta kayseri golu attığında şota yı gösterdi içten içe üzülüyordu bence.bizim attığımız golde ise sevinmemek için kendini zor tuttu.adam ne yapmalıydı.ben Trabzonsporluyum ben burdan puan alamam Traboznsporun şampiyonluğunu şu anda başında olduğum takımın başarısından çok istiyorum ben buradan para alıyorum ama Trabzonspor benim için asıl değer mi demeliydi.Adam bizim gollere bile daha çok sevindi kapanarak da oynayabilirdiki eminim kalelerine gidemezdik.Açık oynattı açıklar verdi ki 3 gol attık.Kötü oynadık ki 3 gol yedik.Aslında kötü değil ama yetersizdik.Sota zaten adamdı bu maçtan sonra kat ve kat daha büyüdü gözümde.açıklamalarını dinlerken ağlayacaktım.onu eleştirenler moral bozukluğundan dolayı diyorlar onlarıda eleştirmiyorum ama yapmayalım lütfen kendi hatalarımızı görmezden gelerek suçu hakeme veya başkalarına atmak bize bişey kazandırmak.bu mantık yüzünden hep bunları yaşıyoruz.şotaya binlerce kez teşekkür ediyorum.başarılarının devamını diliyorum.Oynattığı futboluda yönetimini de çok beğeniyorum.ileride takımın başında görmekten zevk alabileceğim birisi.Ama lütfen şenol hocamızı harcamayalım ondan da faydalanabileceğimiz kadar faydalanalım bu arada şotada daha da tecrübe kazansın.Ama şu anda yapabileceğimiz en güzel şey başta hocamız ve yönetimimiz olmak üzere herkese sahip çıkmak korumak ve biraz daha sabretmek.Eleştirecekseniz bile sezon sonunu bekleyin belkide çok pişman olabileceğiniz şeyler söylüyorsunuz kimbilir???
                    Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şota şenol güneşten sonra takımın başına geçebilecek 2 teknik direktörden biridir
                      aynısını bugün spor servisinde mehmet demirkol söyledi şenol güneş'ten sonra trabzonun başına geçecek hoca %95 bellidir şota diye.

Yorum

• Şotanın Tolunayın başarılı olması çok iyi.
                        Umarım başarıları artarak devam eder.
                        Özellikle Şotanın kendini kısa zamanda geliştirmesi onun bu iştede yetenekli olduğunun bir kanıtı.
                        Hagiye yıldızları alıp veriyorlar durumu ortada.
                        her iyi futbolcu iyi hoca olamıyor.
                        Ama Şotanın hamurunda belliki iyi hoca olmakta var.
                        Kayseri gibi bir şehirde o şartlarda ne adamlar buldu aldırdı.
                        Helal olsun.
                        Trabzonspora ileriki yıllarda alternatif bir hocadır artık.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Hayalim tecrübe kazanip Trabzonsporun basina gecmek diyen bir adam her halükarda gelir. Biz istemesekte gelir.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 10 yıllık süreçte kendisini Trabzonspor'un başında görmek şaşırtıcı değil, beraber güzel günler görürüz umarım.

Yorum

• Neredeyse 6 yıldır üyesi olduğum bu platformda ilk kez bu başlık altına yazdığın bir mesaj nedeniyle 1 hafta ceza yedim...

Sanırım cezaya sebebiyet veren mesajımın tamamı silinmiş. Orta kısmındaki hakaret içeren kısmı hariç mesaj kalabilirdi diye düşünüyorum....

Ayrıca ceza almama sebep olan arkadaşları da Allah'a havale ediyorum....
                              Derin Trabzonspor
                              HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Adamsın adam ...
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim