Şota'nın oyuncularını köşeye çekip bakın çocuklar Trabzon iyi gidiyor hemde benim eski takım biliyorsunuzdur.Taraftar beni sever sayar 1-2 pas yapın, topu kaptırın,çaktırmadan da 1-2 gol yerseniz olur bu iş talimatı vermesini mi bekliyordunuz ee yuh artık Sabri Sarıoğlu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
1 metreden gol atamayan forvetimiz olunca tabii ki suç eski forvetimiz Şota'nın olmalı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu yorumunuzdan sonra size olan sevgim 18209381029381092381 kat daha arttı.İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle29.11.2010
Bursaspor 2 - 0
Kayserispor
12.12.2010
Gaziantepspor 2 - 0
Kayserispor
29.01.2011
Kardemir Karabük 0 - 0
Kayserispor
14.02.2011
Fenerbahçe 2 - 0
Kayserispor
27.02.2011
Trabzonspor3 - 3
Kayserispor
ŞOTA adamsın. Sana olan sevgim 10000000000000 kez arttı . Keşke daha fazla atıp bizleri sevindirseydin ama nasip. İnşallah bi dahaki sefere..
Yorum
-
Dün akşam sinirden bende biraz agresifleştşim ama
Size bir anımı anlatayım
Yer: Bolu Şehir stadı
Takımlar: Boluspor - Trabzonspor
Boluspor teknik direktörü: Şenol Güneş
Dakika 88: Boluspor 2. golü bulup 2-0 öne geçiyor
Boluspor teknik direktörü Şenol Güneş abartmıyorum en az 70 metre koşup gol sevinci yaşayan adama sarılmaya gitti.
Maçtan sonra da bütün tribünleri futbolcularının omuzunda dolaştı
Eğer bana inanmıyorsanız ve saçmalıyorsun diyecekseniz bunu demeden önce TRT'nin arşivinden o günkü 2-0 lık maçın son 10 dakkasını dikkatlice izleyin derim
Şenol o gün kötümü yapmıştı hayır, başında olduğu takım galip gelmişti ve doğal olarakta sevinmişti...
Yorum
-
İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle29.11.2010
Bursaspor 2 - 0
Kayserispor
12.12.2010
Gaziantepspor 2 - 0
Kayserispor
29.01.2011
Kardemir Karabük 0 - 0
Kayserispor
14.02.2011
Fenerbahçe 2 - 0
Kayserispor
27.02.2011
Trabzonspor3 - 3
Kayserispor
ŞOTA adamsın. Sana olan sevgim 10000000000000 kez arttı . Keşke daha fazla atıp bizleri sevindirseydin ama nasip. İnşallah bi dahaki sefere..
rakipler 5 maçın 4 ünde gol yememiş ama en altta bi maç var rakip 3 gol yemiş..biz demiyoruz ki Şota bizi yenseydi çok sevinecektik ama sen burda diyorsun ki Şota nın tek hedefi Trabzondu gece gündüz uğraştı taktiğini çıkardı takır takır oynadı.. öncelikle yemiyeceksin kardeşim yeme sonrasında ise Şota ya bu iftirayı atma ,eğer bişeyleri atmayı düşünürsen de kendinden başla derim.Bu sefer olacak,bu sene şampiyon olacaz İstanbul'u fethedip kupayı biz alacaz..Başka yolu yok!!
Yorum
-
İki kere öne geçtiğin maçı 3-3 bitiriyorsan bunda Şota'nın kabahati nedir anlamadım
Yalnız topçuları bi garipti evet fb ye tek şutu olmayan adamların bize 17 tane şutu var
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
başka bir başlığa da yazmıştım.
trabzonda fb, gs yi havalanında karşılamayan bizim taraftar, kayseriyi karşılayıp adamları maç satmakla itham edip hangi amacı elde etmeye çalıştı.?!
birileri bizim oyuncularımıza bu tür bir ithamda bulunsa o futbolcular 1 oynayacaklarına 2 oynamazlar mı. ayrıca buna rağmen dünkü maçta amrabat dışında hücumda birşey yapmadılar. hani diyoruz ya avniakerde herkes bize kapanıyor diye, kayseri mi kapandı dün. eeee daha şotaya sallayanların argümanları nedir. fb maçında birşey yapmamışlar. bizde yapmadık.
Yorum
-
Tebrikler güzel bir liste cikarmissin.İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle29.11.2010
Bursaspor 2 - 0
Kayserispor
12.12.2010
Gaziantepspor 2 - 0
Kayserispor
29.01.2011
Kardemir Karabük 0 - 0
Kayserispor
14.02.2011
Fenerbahçe 2 - 0
Kayserispor
27.02.2011
Trabzonspor3 - 3 Kayserispor
Ama bu macta Shotanin kac dakika sahada kaldigini ve kac gol kacirdigini yazmayi umutmussun. Onlarida yazabilirmisin bi zahmet?En son ibrahim tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 18:25.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Adamların kalecileri hatalı gol yedi yine yaranamadılar.İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşka bir başlığa da yazmıştım.
trabzonda fb, gs yi havalanında karşılamayan bizim taraftar, kayseriyi karşılayıp adamları maç satmakla itham edip hangi amacı elde etmeye çalıştı.?!
birileri bizim oyuncularımıza bu tür bir ithamda bulunsa o futbolcular 1 oynayacaklarına 2 oynamazlar mı. ayrıca buna rağmen dünkü maçta amrabat dışında hücumda birşey yapmadılar. hani diyoruz ya avniakerde herkes bize kapanıyor diye, kayseri mi kapandı dün. eeee daha şotaya sallayanların argümanları nedir. fb maçında birşey yapmamışlar. bizde yapmadık.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum