Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sota nin kabahati ne arkadaslar?
    Takimi cikmis oynamis, berabere kalmis, maci bize verecek hali yoktu herhalde...
    Biz "Helal Haram ver Allahim, Garip kulun yer Allahim" diyen garip kullardan degiliz...

Sota ve Tolunay hoca gibi basarili hocalar olmasi bizim lehimizedir... Tolunay hoca da gelecek Avni Aker e, tas gibi takimi var, benzer bir mac olacak buyuk ihtimalle... Bu hocalar bizim gelecek hocalarimiz...
    Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
    Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
    Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün akşam sana olan sevgim 1967 kere daha arttı Şota.
      Keşke kayseri yenseydi de Şota'ya olan sevginiz tavan yapsaydı.
      Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• ADAMSIN . attıgı hic bir golde sevinmeyen ve mac sonu konusmalarından dolayı sana tesekkur ediyorum ve "TÜM TRABZON HALKI ADINA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM"
        TRABZONSPOR
        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
        Mesut Keleş (19)

Yorum

• Türk futbolunun senin gibi insanlara ihtiyacı var. Futbolcusunu dövmeyi marifet sananlarla, takımının attığı golden sonra yumruk şov yapanlarla, yerlerde yuvarlananlarla, köşe kapmaca oynar gibi sırayla takım değiştirenlerle bugüne kadar bir adım ileriye gidemedik.

Hangi takımı çalıştırdığının bir önemi yok, inşallah uzun yıllar Türkiye'de kalırsın.

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim ya da bir başkasının sevgisinin tavan ya da taban yapmasıyla ne zamandan beri ilgileniyorsunuz?
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Ne alaka be afedersiniz de böyle mesajları gördükçe sizle aynı renge gönül vermekten utanç duyuyorum .

Ne yapmış Şota da sizin canınız bu kadar yandı ?

Ligin ilk maçında verilmeyen golünden sonra tek 1 sn itiraz etmediği için mi bu kuyruk acısı ?

Ligin ilk yarsında sayılmayan golden sonra 1 gram sevinmediği için mi bu kuyruk acısı ?

Şota şota diye bağıran taraftarlar susmadıkça alkışlamaya devam ettiği için mi bu kuyruk acısı ?

Kendi taraftarları bağırırken bizim taraftarımız kırılmasın diye 1 dakika alkışladığı için mi kuyruk acısı ?

Ligtv ye bağlanıp , 3 büyükler neden kötü diyen spikere ben burdan giderken 4 büyük vardı ne oldu deyip spikeri mal ettiği için mi bu kuyruk acısı ?

Senin başkanın burnunu sokmayacağı şeylere karıştıktan sonra sadece biz işimize bakıyoruz dediği için mi kuyruk acısı ?

Dün basın toplantısında , Şener'e herkes işine baksın dediniz diyen muhabire beni iyi dinleyin ben asla öyle bir şey demedim sadece ben işime bakıyorum dedim . Demedim öyle bir şey bunu açıklıyorum . Kötü mü olduk şimdi dediği için mi bu kuyruk acısı ?

Yoksa bu takımın gol kralı olan tek yabancısı olduğu için mi bu kuyruk acısı ?

Yeter sevmiyorsanız yazmazsınız milleti ne tahrik etmeye ne de Trabzon'a verdiklerinin zerresini vermeden Şota'ya laf etmeye hakkınız var .
              En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 15:03.
              Twitter Adresim

Yorum

• 29.11.2010 Bursaspor 2 - 0 Kayserispor
                12.12.2010 Gaziantepspor 2 - 0 Kayserispor
                29.01.2011 Kardemir Karabük 0 - 0 Kayserispor
                14.02.2011 Fenerbahçe 2 - 0 Kayserispor
                27.02.2011 Trabzonspor3 - 3 Kayserispor

ŞOTA adamsın. Sana olan sevgim 10000000000000 kez arttı . Keşke daha fazla atıp bizleri sevindirseydin ama nasip. İnşallah bi dahaki sefere..

Yorum

• işi gücü bırakıp şotaya sallayan arkadaş.puan kaybı acını anlıyorum kardeş.hepimizin canı yandı.
                  şotada ne kabahat gördünde sallama ihtiyacı duyuyorsun.bence forum konusu değiştir kardeş.burası senin sinirlerini olduğu kadar herkesin sinirlerini bozacak.şota bizim efsanemizdir.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Arkadas Sota ya kafayi takmis
                    Birincisi Sota yi sevmemek en dogal hakkin, ama senin sevmemen baskalarida sevmesin olarak buraya yansimamali... Skorlar yazmissin, sevmemeni desteklemek icin... olabilir en dogal hakkin sevmemek, ama baskalarina bir sey ispatlamak zorunda degilsin...

Mesela ben Ersun hoca zamaninda Aykut Kocaman takimin basina gelse diye dusunenlerden bir tanesi idim... Ama su an bu dusuncem yuzde yuz degisti, Fb ye hoca oldugu icin degil, bizi yendigi icin degil, FB de sadece ve sadece hedefine varmak icin izlemis oldugu "kul hakki yiyerek" yukselmek metodunu sectigi icin...
                    Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                    Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                    Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

29.11.2010 Bursaspor 2 - 0 Kayserispor

ŞOTA adamsın. Sana olan sevgim 10000000000000 kez arttı . Keşke daha fazla atıp bizleri sevindirseydin ama nasip. İnşallah bi dahaki sefere..
                      Bir insanın nasıl bir zihin yapısı olur..Ne yapsa idi şota maçı bize mi verseydi..Ondan sonra nasıl çıkacaktın insan içine..Gerçi sende utanacak yüzde yoktur..
                      her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir insanın nasıl bir zihin yapısı olur..Ne yapsa idi şota maçı bize mi verseydi..Ondan sonra nasıl çıkacaktın insan içine..Gerçi sende utanacak yüzde yoktur..

sana başka bişey demeye gerek yok...

Yorum

• şota takımını defansif oynatmadı dün akşam kayserinin bize defans yaptığını düşünüyorum 1 gol bile zor olurdu heralde en az 3 tanede gol yerdik

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadas Sota ya kafayi takmis
                            Birincisi Sota yi sevmemek en dogal hakkin, ama senin sevmemen baskalarida sevmesin olarak buraya yansimamali... Skorlar yazmissin, sevmemeni desteklemek icin... olabilir en dogal hakkin sevmemek, ama baskalarina bir sey ispatlamak zorunda degilsin.
                            Hiç bir Trabzonsporlunun Şota'yı sevmeme hakkı yoktur.
                            Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

sana başka bişey demeye gerek yok...
                              Sözün bittiği yer...
                              DRAGO GABRIC

Yorum

29.11.2010 Bursaspor 2 - 0 Kayserispor

Şota öyle güzel etmişki..

Sen maçı almak için oynayacaksın, takımın başında Şota var diye rakibinin oynamamasını beklemeyeceksin.

Adam maçı mı satacaktı bize?

Maçı alsak sevecektin galiba Şota'yı.
                                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim