İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
Akçaabat'ta oynanan bir maç sırasında oldu diye biliyorum ama net değil hafızamdaki olay.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
1 tane sakatlığı yoktu ki zaten. Birkaç ay oynar, mest eder sonra yine sakatlanırdı.İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkçaabat'ta oynanan bir maç sırasında oldu diye biliyorum ama net değil hafızamdaki olay.
Aşağıdaki videoda madara ettiği adam da o tarihte dünyanın en iyi defans oyuncusu oluyor:
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Müzmindi maalesef. Zaten futbolu da erkence bıraktı...İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 tane sakatlığı yoktu ki zaten. Birkaç ay oynar, mest eder sonra yine sakatlanırdı.
Aşağıdaki videoda madara ettiği adam da o tarihte dünyanın en iyi defans oyuncusu oluyor:
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
bizimle ilgili yeni analiz ve yorumları mutlaka izleyin dostlar
Trabzonspora ile ilgili iyi niyetli ,dürüst açıklamaları.
Şuanki durumumuzu ve son yıllardaki durumumuzu değerlendirmiş.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 19.01.2018, 14:37.
Yorum
-

soracağın konuya ait bir başlık bulamadıysan yeni bir konu açabilirsin,İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle96 sezonu ile ilgili merak ettigim bir kaç şey var hangi konuya ötelenmeliyim bilen?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-

Olasi bir hoca degiskiliginde ki umarim boyle birsey olmaz trabzonspora gelme ihitmali en yuksek olan kisi sota. Zaten oyle de olmaii. Unal karamanin yonetimle arasinin bozuk oldugunu dusunuecek olursak elde sadece sota kaliyor. Haa tabi unal karaman icin siyaset falan da diyorlar. Elimizde bi sota birde fatih tekke var.
Yorum
-
Oyu verdik vermesine de bizim uşak çok geride kalmış.
%27.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
ama Iranlilar bu konularda iyiler, eger geçersek resmen basari sayarim
Yorum