Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşallah bu sene ikinci Kayseri olur

Yorum

• Hadi Şota 4 büyük diyor .

Peki 'canımdan çok sevdiğim Trabzonspor' ifadesini kullanmaktan hiç bir zaman kaçınmayan Tolunay neci oluyor ?

Yorum

• Şota, Tolunay, Şenol, Ünal bu adamlar Trabzonspor denilince akla gelen ilk isimler.

İnşallah bir gün bu isimlerin hepsi camiamız da yer alır. Şu an iki isim zaten takımda. Tolunay hoca ve Şota'nın da bir gün mutlaka Trabzonspor'da görev alacağına inanıyorum ben.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Dursun Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şota, Tolunay, Şenol, Ünal bu adamlar Trabzonspor denilince akla gelen ilk isimler.

İnşallah bir gün bu isimlerin hepsi camiamız da yer alır. Şu an iki isim zaten takımda. Tolunay hoca ve Şota'nın da bir gün mutlaka Trabzonspor'da görev alacağına inanıyorum ben.
          İşte böyle dediğinde ,

'Herkes kulüp üyesi olsun' mantığına çıkıyoruz .

Bu adamlar(ve ismi anılmayan nicesi) Trabzonsporlu kimlikleri Türk futbolunda her biri ayrı değer olarak kendi ayakları üzerinde durabilmesi Trabzonspor'un büyüklüğüne büyüklük katacaktır . Hepsinin gelip Trabzonspor kulüp binası içinde birleştirilmesi değil .

Bir dönem mesela U17-U19-U21 kademeleri Trabzonlu hocaların elindeydi . Bunu yeterince kullanamadık . Hiç birine sahip çıkmadık . Sahip çıkmadığımız gibi , onların hiç bir beklenti olmadan kulübe yaptıkları önerilerde layıkı ile dikkate alınmadı .

Bu gün parmak ısırılan çoğu genç isimin yıllar yıllar evvel bu hocalarca Trabzonspora isminin ulaştırıldığı taraftarın genelince bilinmez . Bu isimlerin kullanıp kullanılmaması ayrı bir tartışma konusu . Ancak bu isimler Trabzo çatısı altında hocalık yapıyor olsalardı ne olacaktı ? Hiç bir şey .

Bırakın Trabzonspor efsane kadrolarını ve oyuncularını , bölgemizde hocalık yapan , hocalığı beceremeyip gözlemcilik yapan pek çok isim bir şekilde Trabzonspor'dan içeri kapağı atmaya bakıyor . Çünkü bütçe devasa ve içeri girene de bir pay düşüyor .
          En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 14:10.

Yorum

• Video yok mu yaaa
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Şota, Bir futbolcunun adı bu kadar mı Trabzonspor'la özdeşir

Benim zamanımda 4 büyüktü!
              28 Ekim 2010 / 10:34
              Şota soruya “3 büyükler” diye başlayan bayan sunucuya haddini bildirdi

Önceki akşam Lig TV’de yayınlanan Gün Sonu programına telefonla bağlanan Trabzonspor eski futbolcusu Kayserispor teknik direktörü Şota Arvaledze 3 büyükler diyen sunucu Merve Toy’a haddini bildirdi.
              Sunucu Toy programa telefonla bağlanan Şota’ya soru sorarken cümleye “3 büyükler “diye başlayınca Şota daha fazla dayanamadı.
              Toy’un sözünü kesen Şota "Benim zamanımda 4 büyük takım vardı şimdi değişti mi bilemiyorum" şeklinde cevap verince sunucu Toy adeta ekranda dondu.

Şota’nın Trabzonspor ‘u büyük kabul etmeyerek halen 3 büyükler diyen sunucu Merve Toy’a verdiği tokat gibi bu cevap Trabzonspor taraftarlarını da memnun etti.

HABER 61

-------------
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şota tam bir beyefendi.

Bir gün Trabzonspor ismi altında onu görmek istiyorum.

Yorum

• ARÇİL & ŞOTA İKİZ KARDEŞLER

Belki bir çoğunuz onların Trabzonspor yıllarını hatırlayamazsınız ama özellikle Şota nın trabzonspor aşkı hiç bitmedi, Arçil sakaltlığı dolayısıyla pek faydalı olamadı ama Şota bambaşka bir golcüydü.

Ajax 'a 25 milyar liraya transfer olmuştu, o gün o kadar ağlamıştım ki hiç aklımdan çıkmıyor.

Gitti ama bizi hiç bir zaman unutmadı,

Attığı goller, yaptığı çalımlarla istanbul medyasının bile istmeye istemey övgüyle bahsettiği bir dünya yıldızı. Onunla her zaman gurur duyduk yinede duyacağım..

Şu anda Kayserisporda ve Arçil amcası ve tüm ailesi ile orda yaşıyorlar.. Yıllar gewçmesine rağmen Türkçe konuşması yok mu, hayran olmamamk mümkün değil.. İnşallah çok yükseklere çıkarsın ŞOTA

Bir gün Trabzonspor'a dönceğin günü sabırsızkla bekliyorum.

paranın esiri olmamış, birilerinin yalakalığını yapmamış ve her zaman trabzonsporlu olmuş bir adam
                  ADAM GİBİ ADAM..
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şota ile ilgili başlık vardı zaten.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• ARÇİL & ŞOTA İKİZ KARDEŞLER

Belki bir çoğunuz onların Trabzonspor yıllarını hatırlayamazsınız ama özellikle Şota nın trabzonspor aşkı hiç bitmedi, Arçil sakaltlığı dolayısıyla pek faydalı olamadı ama Şota bambaşka bir golcüydü.

Ajax 'a 25 milyar liraya transfer olmuştu, o gün o kadar ağlamıştım ki hiç aklımdan çıkmıyor.

Gitti ama bizi hiç bir zaman unutmadı,

Attığı goller, yaptığı çalımlarla istanbul medyasının bile istmeye istemey övgüyle bahsettiği bir dünya yıldızı. Onunla her zaman gurur duyduk yinede duyacağım..

Şu anda Kayserisporda ve Arçil amcası ve tüm ailesi ile orda yaşıyorlar.. Yıllar gewçmesine rağmen Türkçe konuşması yok mu, hayran olmamamk mümkün değil.. İnşallah çok yükseklere çıkarsın ŞOTA

Bir gün Trabzonspor'a dönceğin günü sabırsızkla bekliyorum.

paranın esiri olmamış, birilerinin yalakalığını yapmamış ve her zaman trabzonsporlu olmuş bir adam
                      ADAM GİBİ ADAM..

Yorum

• Evet hem genelde, hem nostaljide birer başlık olması lazım

3 büyükleri 4 büyük diye düzelterek Trabzonspor'u İstanbul takımlarıyla aynı kefeye koymak da çok güzel bir hareket değil bence. Her ne kadar Şota'nın böyle bir niyetinin olmadığını bilsem de açıklaması hoşuma gitmedi.
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• lazibere,

Abi açtığın başlığı bu başlık ile birleştirdim.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Gelecekte takımımıza teknik direktör olarak hizmet edeceğinden en ufak bir şüphem yok.
                            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              lazibere,

Abi açtığın başlığı bu başlık ile birleştirdim.
                              Teşekkür ederim

Yorum

• Ayrıca şu başlık için uygun bir isim bulsanız da, Nostalji'ye taşısak.

"Güle Güle Şota" olmuyor gibi
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim