Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Shota da efsanemi bee. Bununla büyüdüm ben. Hakiki kral, hakiki efsane Mehmet Yılmaz!!!

Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Shota da efsanemi bee. Bununla büyüdüm ben. Hakiki kral, hakiki efsane Mehmet Yılmaz!!!

bu adamdan iyi stoper olurda halil hoca dedigi gibi
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hoca gibi hoca.
        ---

Teknik Direktörümüz Shota Arveladze yarın akşam oynayacağımız Differdange 03 maçının resmi basın toplantısı için gittiği Lüksemburg’da eski dostu, Hırvatistan futbol efsanesi Davur Suker’le Lüksemburg şehir merkezinde karşılaştı. Bu akşam oynanacak olan Fola Esch - Dinamo Zagreb Şampiyonlar Ligi maçın için Lüksemburg’da bulunan Suker’e, Teknik Direktörümüz Shota Arveladze başarılar dilerken, Suker de yarın akşam oynayacağımız karşılaşma için Teknik Direktörümüz Shota Arveladze’ye başarılar diledi.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
        FIRTINAİHTİLALEFSANE
        we the north

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Shota da efsanemi bee. Bununla büyüdüm ben. Hakiki kral, hakiki efsane Mehmet Yılmaz!!!

Bu adam 10 numara giyiyordu birde
          ( ゚д゚)

Yorum

• Maç öncesi yumruk şovda yüzündeki hırsı yumruklarını sıkışı inanılmazdı. Alkışlarken ağlayacaktım nerdeyse. Tribündeki sen ben gibi adam. Bildiğin BİZDEN.

Rabbim yüzünü kara çıkarmasın. Bu takım, yönetim ve kan emici yerellerle işi çok zor.
            Oscar CARDOZO

Yorum

• Şota...

Elbette futboluyla bıraktığı izler unutulmaz. Resmi olarak çıktığı ilk maçta benim de çıplak gözle seyretme imkânı bulduğum golü ve attığı takla, Denizlispor'a orta sahadan attığı gol, Trabzon'da 4-1 yendiğimiz maçta gerek attığı, gerekse attırdığı gollerle Galatasaray'ı maymuna çevirmesi... Say say bitmez.

Ama bu güzel futbolunun yanında düzgün karakteri ve insanlığı da çok güzel olan biridir. Şimdi anlatacağım hatırada, üzerinden geçen yıllara binaen, unutmanın getirdiği hatalarım olabilir, bilenler düzeltirse memnun olurum.

Bundan yaklaşık yirmi sene önceydi. 1994-96 arası bir yıl olabilir. O efasnevî kadrodaki en iyi futbolcularımızdan biri olan Hami'nin limanda çalıştığını hatırladığım kardeşi, bir iş kazası sonucunda hayatını kaybetmişti. Ona rağmen, Hami büyük bir özveri göstererek gene de ilk lig maçına çıkmıştı. O maçta Şota'ya yaptığı asist golle sonuçlanınca; Şota hemen Hami'ye koşup sevincini paylaşmıştı.

Uzun müddet Hami'ye sarıldıktan sonra, aynen yukarıdaki videonun 50. saniyesindeki gibi, taraftara Hami'yi göstererek, ona tezahürat yapmalarını istedi (şu an yazarken bile gözlerim doluyor).

Sen ne güzel bir insansın be...

.
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Evet, Kocaelispor maçıydı. Hami ve Şota'nın golleriyle 2-0 kazanmıştık.
                Maşallah Üstad, hafızanız 5 yıldız.

Yorum

• senın gıbı adamlar bıze agır gelıyor hocam (( arcılın zayıflama ısınıde benım bıldıgım bir tek kuymak cozer basacan kuyamgı 24 saat
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu nasıl bir başlık ? Klüp neden ilgilenmiyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    Şikenin ve Emek hırsızlarının yılmaz savunucusu olan bir gazeteden de ancak bu beklenirdi.O adamın Türkçe konuşmak gibi bir zorunluluğu yok! Saygı duyun.
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Futbolculuğunda benim kahramanımdı, daha sonrasında da. Böyle bir ortamda teknik direktörlüğü kabul etmesinin tek sebebi Trabzonspor'a duygusal bağlılığı.
                      İnşallah harcanmaz ve keşke Hurma projesi olarak değil de çok daha farklı ve çok daha iyi şartlarda gelseydi.
                      Nezdimde her zaman kredisi var.
                      Ben Türkçesini de seviyorum. Yıllarca kalıp da tek kelime etmeyen kibirlilerin aksine bizden biri olmaya çalışıyor.
                      Allah utandırmasın.
                      En son poetricus tarafından düzenlendi; 23.07.2015, 21:00.

Yorum

• takımdaki sorunlara hakim izlenimi vermiyor. başarılı olması zor gibi.
                        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hoca hep bi laf sokma çabası içinde, adam soru soruyor işte cevapla he he de geç. Biraz itici oluyor.

Yorum

• Erkan ve Sefa ile olmayacak bunu anla lütfen hocam.

Doumbia gelse dahi olmayacak! !!
                            .
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                              FIRTINAİHTİLALEFSANE
                              we the north

Yorum

• Hocam aman Sefaya güvenip yola çıkma..
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim