Hurma abin yine formunda bugün.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Arçil & Şota Arveladze
Daraltma
X
-
2. yarı normal taktiğimize dönmüşüz, öyle söyledi. Evet klasik Şota futboluna döndük. 22 yaşımdayım, takımı hiç bu kadar kötü görmemiştim. Her anlamda kötüyüz, saha içi saha dışı. Lamı cimi yok.
Marin i çıkardığı an bug a girdim, sahada çıkması için küfür yağdırdığım, beni çıldırtan en az 3 adam varken sahanın en iyisi çıktı. Ne taktik var ne oyun okuma ne de antrenör becerisi, karizması. Takımda disiplin sıfır, şu Onur u ve Ekici yi ne yap et kadroya sok senden hayır yok belki bunlar dönünce bir şeyler beceririz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Şotanın böyle aşağılanmasını kabul etmiyorum. Bu adamın bu takıma verdiği hizmetin binde birini vermemiş birinden helede kusura bakmayın.İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota Arveladze... Dünyadaki en sinsi ve bilinçli Trabzonspor düşmanı!.. Defol git!Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Futbol adına taktık adına konuşacak bisey yok ortada
fakat bir sorum var futbolcuların hepsi en ufak şeyde geriliyor demoralize oluyor mehmet ve onur haftalardır halısaha maçı eker gibi maça çıkmıyor siz bu konuda ne yapıyorsunuz kendinizi nerede görüyorsunuz ne işe yapıyorsunuz
Demeç verirken oyuncuyu maça çıkmıyor diye eleştirmek iş midir siz ne iş yapıyorsunuz ve önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde kendinizi nerede görüyorsunuzEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 24.10.2015, 23:18....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
DEEP BLUE
Beni yolda görsen tanır mısın? Kimin ne hizmet ettiği konusuna girersek mahcup olursun. O nedenle başka konulara gir.İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞotanın böyle aşağılanmasını kabul etmiyorum. Bu adamın bu takıma verdiği hizmetin binde birini vermemiş birinden helede kusura bakmayın.
Yorum
-
Sayesinde ''bir teknik direktörün takıma katkısı %10'dur'' efsanesinin ne kadar boş olduğunu gördük.
Şotanın yaptığı ve yapmadığı ile takıma etkisi %70'dir. Menfi anlamda ağırlıkta elbette.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Hicbir sekilde bu takimin hocaligini yapacak kapasitede degil, bunun ne eldeki futbolcularin kalitesiyle, ki eldeki futbolcularda tatihimizin en iyi oyuncularin desek yanlis olmaz, nede ylnetimin basiretsizligiyle alakasi yok, direk Shotanin futboldan anlamdigini her mac bize baska bir sekilde kanitliyor, biran önce istifa etmeli keske galip geldikden sonfa istifa etse de akillarda azda olsa sevgisi kalsa.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum