Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kontrolü iyice kaybetti.

Hiç onda olmadı ki zaten dediğinizi duyar gibiyim. O da ayrı bir konu.
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• İlk olarak turgay atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu hafta mbia yı kaleye, marini stopere, erkanı sağbeke, estebanı forvete, douglas ile mustafayı kanatlara koymayı unutma emi şotacım. Maç renkli olsun, boşver yenilirsek yenilelim, hem onur ve mehmet var, verirsin maç sonu odunu bu ikisine, emaaaaannnn...
      harika
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
      Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

• Bu adam türkçe demeç vermesin diyenler ne doğru demiş. bende başka bir öneri getiriyorum tamamen sussun.
        Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu hafta Mbia yı kaleye, Marini stopere, Erkanı sağbeke, Estebanı forvete, Douglas ile Mustafayı kanatlara koymayı unutma emi Şotacım. Maç renkli olsun, boşver yenilirsek yenilelim, hem Onur ve Mehmet var, verirsin maç sonu odunu bu ikisine, emaaaaannnn...
          Eline sağlık maç içindeki değişiklikler ve bölgelere oyuncu tercihleri evlere şenlik
          Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Teknik Piyontör
            Sülüman abin seni falakaya yatıracak verecek odunu,verecek odunu haberin olsun
            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
            Komünar..

Yorum

• Bugün Süleyman abin için ne yaptın ?
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Severdim seni keşke öyle kalsaydım.

Keşke futbolculuğun kadar antrenörlüğünde iyi olsaydı.
                Ve en önemlisi keşke yazılan senaryoyu sadece reklamlarda bu denli güzel Oynasaydın!!!!

Yorum

• keşke hiç gelmeseydin seni güzel gollerinle hatırlasaydık...
                  from BOGAZIÇI

Yorum

• Gel çay içelim deseler sülayman abiye sormam lazım diyecek. Arkadaş sülayman mı veriyo senin maaşını anlamadım ki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bütün efsanelerini yemeyi başaran bu camiaya sen fazlasın.
                      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Aslında efsaneleri yiyen camia değil, kötü yöneticiler
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çok zamansız gelsin bence çok tecrubesizdin. İnan sana kızamıyorum ama neden bunların kuklası oldun neden.
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Sota cok terbiyeli bir cocukdur. Abisinin gönlünü kirmaz ve sözüne uyar.

Yorum

• 10 numara saftirik.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Hurma’nin kuklasi. Ziya Doğan - Ayman ilişkisi var aralarında

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X