Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hurma abin yine formunda bugün.

Yorum

• Şansa bala bir maç aldın istifa edip zirvede bırakabilirsin.
      Hadi ama dostum Süleyman abine sormana gerek yok sadece sen ve biz

Yorum

• Sevgimiz sonsuz ama saygımızı yitirecek bu gidişle...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yazik ediyorsun kendine Hoca...
          Bu takimda Cardozo var ise Cardozo oynar...ne kadar kötü oynarsa oynasin bu böyledir...
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Devam edilmeli.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Trabzonspor'u kaldıramayan hocalara eklenecek gibi malesef...
              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• 2. yarı normal taktiğimize dönmüşüz, öyle söyledi. Evet klasik Şota futboluna döndük. 22 yaşımdayım, takımı hiç bu kadar kötü görmemiştim. Her anlamda kötüyüz, saha içi saha dışı. Lamı cimi yok.

Marin i çıkardığı an bug a girdim, sahada çıkması için küfür yağdırdığım, beni çıldırtan en az 3 adam varken sahanın en iyisi çıktı. Ne taktik var ne oyun okuma ne de antrenör becerisi, karizması. Takımda disiplin sıfır, şu Onur u ve Ekici yi ne yap et kadroya sok senden hayır yok belki bunlar dönünce bir şeyler beceririz.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sahanın en iyisini oyundan almakla neyi amaçladı bu akşam acaba ?
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Şota Arveladze... Dünyadaki en sinsi ve bilinçli Trabzonspor düşmanı!.. Defol git!

Yorum

• 3 puan önemliydi fakat hamleler yine sıkıntılı. Geçmişten ders çıkarmak lazım .

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şota Arveladze... Dünyadaki en sinsi ve bilinçli Trabzonspor düşmanı!.. Defol git!
                        Şotanın böyle aşağılanmasını kabul etmiyorum. Bu adamın bu takıma verdiği hizmetin binde birini vermemiş birinden helede kusura bakmayın.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Futbol adına taktık adına konuşacak bisey yok ortada
                          fakat bir sorum var futbolcuların hepsi en ufak şeyde geriliyor demoralize oluyor mehmet ve onur haftalardır halısaha maçı eker gibi maça çıkmıyor siz bu konuda ne yapıyorsunuz kendinizi nerede görüyorsunuz ne işe yapıyorsunuz

Demeç verirken oyuncuyu maça çıkmıyor diye eleştirmek iş midir siz ne iş yapıyorsunuz ve önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde kendinizi nerede görüyorsunuz
                          En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 24.10.2015, 23:18.
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şotanın böyle aşağılanmasını kabul etmiyorum. Bu adamın bu takıma verdiği hizmetin binde birini vermemiş birinden helede kusura bakmayın.
                            Beni yolda görsen tanır mısın? Kimin ne hizmet ettiği konusuna girersek mahcup olursun. O nedenle başka konulara gir.

Yorum

• Sayesinde ''bir teknik direktörün takıma katkısı %10'dur'' efsanesinin ne kadar boş olduğunu gördük.

Şotanın yaptığı ve yapmadığı ile takıma etkisi %70'dir. Menfi anlamda ağırlıkta elbette.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Hicbir sekilde bu takimin hocaligini yapacak kapasitede degil, bunun ne eldeki futbolcularin kalitesiyle, ki eldeki futbolcularda tatihimizin en iyi oyuncularin desek yanlis olmaz, nede ylnetimin basiretsizligiyle alakasi yok, direk Shotanin futboldan anlamdigini her mac bize baska bir sekilde kanitliyor, biran önce istifa etmeli keske galip geldikden sonfa istifa etse de akillarda azda olsa sevgisi kalsa.
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X