Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Arçil & Şota Arveladze

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Can teşekkürler çok güzeldi.
    Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
    Her Türlü

Yorum

• Şota Arveladze

tv 8 de olan programda şota canlı yayına baglandı ...şu kısmı önemli idi dediklerinin... sordular türkiye ye dönmeyi düşünüyormusun ? evet ama çagırmıyorlar ki dedi .... açıkcası aklıma o günler geldi .. allaha şükür bu gözler onu seyretti onu seyretmeyen hatırlamayan tam hazmedemeyen genç arkadaşlar çok şey kaçırdı çok şey ...çok büyük fytbolcu idi çok büyük .. şu an çok isterim takıma gelmesini ... takımda tüm forvetleri üst üste koyar top diye oynar ...en az 2 3 bin özel seyircisi maça gider ... keşke sezon sonu alsalar .. zaten boşa çıkıyormuş yani sözleşmesi bitiyormuş .. ama bu yönetim kalmayacagı için sorun değil ...

not : eski futbolcular diye yer var mı bilmiyorum ama olsa da koymazdım sanırım ... o hala trabzonsporlu ben öyle inanıyorum en azından

Yorum

• Şota demek Trabzonsporlular için futbol ilahı demek. O yabancı değil bizden biri...

Yorum

• ahh ahh keşke gelse..sahada dursun yeter agzımı acıp tek kelime söylersem allah cezamı versin...
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• gelmesini isterim ama yönetim yabancı kontenjanını şotadan yana kullanırmı
            o da ? ?
            ama eğer gelmezse benim her zaman aklımda olan 96 da bizi şampiyon yapamadı inşallah teknik direktör iken yapar

Yorum

• En son hatırladığım şotanın eskişehire 5 gol attığı maç.

Yorum

• evet o maç 7-1 bitmişti

Yorum

• şota yı çagırsalar hemen gelir ... hollanda da bir gece düzenlenmişti o geceye gitmiş ve gece de çok duygusal anlar yaşanmış ... sormuşlar ona gene trabzonda oynar mısın diye ? beni çagırmazlar ki demiş.... gözleri dolmuş .. herhalde sahtekarca şov yapacak değil samimidir ... biz o 96 da tek şampiyonlugu değil çok şeyii kaçırdık çok ...

Yorum

• Şota bundan birkaç sene önce gürcistan milli maçı için trabzona gelmişti. Rastlantı eseri görmüştüm. Esnaf ile sohbet ediyordu. Onca seneden sonra yine aynı idi. Trabzonspor onu unutamaz....

Yorum

• İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet o maç 7-1 bitmişti
                      Cengiz gol atmıştı ve taraftar yuhalamıştı.

Çünkü herkes Şota'nın atmasını istiyordu.

Gol kralı olmuştu o sene. Öyle hatırlıyorum.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• shota gelse o moralle o coskuyla büyük isler yapar bizde...marcelinhoyu aldik 32 yasinda, alsak shotamizi geri nolur beee varsin olsun 40 yasinda

Yorum

• İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          shota gelse o moralle o coskuyla büyük isler yapar bizde...marcelinhoyu aldik 32 yasinda, alsak shotamizi geri nolur beee varsin olsun 40 yasinda
                          Şotanın formaı o sahada olsun yeter bize Ne yapsak Gs nin hamitin formasını alması gibi bizim başkanda şotanın formasını mı alsa

Yorum

• bir düsünün sotayi aliyoruz, yanlis yapsa bile cani sag olsun deriz, off yaaaa birseyler yapsak pankartlar acsak sotayi geri alsak yaaaaonsuz olmaz, hicdegilse o bize eskileri hatirlatir, nede olsa eskilerden kalan tek o var

Yorum

• Trabzonspora unutulmaz maçlar kazandıran ve çok guzel gollerle bunu susleyen bir değer şota.Ama isimler Trabzonsporu bir yerlere taşımıyor sonrasın da.
                              Örnek verecek olursam geçmişde futbolcu olup sonrasın da ayrılan veya teknik direktor olarak veya futbolcu olarak donenler trabzonspora birşey vermediği gibi çok şey Alıp gitmişlerdir.
                              Dileğim şota gelir fakat birşeyler kazandıranolur.Sonrasın da O guzel gollerin Karanlık gölgesi olmaz.
                              Baslığı acan arkadaşa teşekurler.Nice guzellikleri yaşatanlar da unutulmasın dileğiyle

Yorum

• Klubede otursa , bırakalım klubeyi tribünde bile otursa takıma bi hava getireceği kesindir
                                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X