tv 8 de olan programda şota canlı yayına baglandı ...şu kısmı önemli idi dediklerinin... sordular türkiye ye dönmeyi düşünüyormusun ? evet ama çagırmıyorlar ki dedi .... açıkcası aklıma o günler geldi .. allaha şükür bu gözler onu seyretti onu seyretmeyen hatırlamayan tam hazmedemeyen genç arkadaşlar çok şey kaçırdı çok şey ...çok büyük fytbolcu idi çok büyük .. şu an çok isterim takıma gelmesini ... takımda tüm forvetleri üst üste koyar top diye oynar ...en az 2 3 bin özel seyircisi maça gider ... keşke sezon sonu alsalar .. zaten boşa çıkıyormuş yani sözleşmesi bitiyormuş .. ama bu yönetim kalmayacagı için sorun değil ...
not : eski futbolcular diye yer var mı bilmiyorum ama olsa da koymazdım sanırım ... o hala trabzonsporlu ben öyle inanıyorum en azından
gelmesini isterim ama yönetim yabancı kontenjanını şotadan yana kullanırmı
o da ? ?
ama eğer gelmezse benim her zaman aklımda olan 96 da bizi şampiyon yapamadı inşallah teknik direktör iken yapar
şota yı çagırsalar hemen gelir ... hollanda da bir gece düzenlenmişti o geceye gitmiş ve gece de çok duygusal anlar yaşanmış ... sormuşlar ona gene trabzonda oynar mısın diye ? beni çagırmazlar ki demiş.... gözleri dolmuş .. herhalde sahtekarca şov yapacak değil samimidir ... biz o 96 da tek şampiyonlugu değil çok şeyii kaçırdık çok ...
Şota bundan birkaç sene önce gürcistan milli maçı için trabzona gelmişti. Rastlantı eseri görmüştüm. Esnaf ile sohbet ediyordu. Onca seneden sonra yine aynı idi. Trabzonspor onu unutamaz....
bir düsünün sotayi aliyoruz, yanlis yapsa bile cani sag olsun deriz, off yaaaa birseyler yapsak pankartlar acsak sotayi geri alsak yaaaaonsuz olmaz, hicdegilse o bize eskileri hatirlatir, nede olsa eskilerden kalan tek o var
Trabzonspora unutulmaz maçlar kazandıran ve çok guzel gollerle bunu susleyen bir değer şota.Ama isimler Trabzonsporu bir yerlere taşımıyor sonrasın da.
Örnek verecek olursam geçmişde futbolcu olup sonrasın da ayrılan veya teknik direktor olarak veya futbolcu olarak donenler trabzonspora birşey vermediği gibi çok şey Alıp gitmişlerdir.
Dileğim şota gelir fakat birşeyler kazandıranolur.Sonrasın da O guzel gollerin Karanlık gölgesi olmaz.
Baslığı acan arkadaşa teşekurler.Nice guzellikleri yaşatanlar da unutulmasın dileğiyle
Yorum